Famen uutisia

Tanssin hakutilaisuus 1.9.

TNV:n tanssijoukkueet hakevat uusia tanssijoita esiintyviin ja kilpaileviin ryhmiinsä. Hakutilaisuus on joukkueen perustreeni, johon hakijat osallistuvat nykyisten tanssijoiden kanssa. Mukaan voi hakea, jos omaa tanssi/voimistelutaustan ja on motivoitunut harjoittelemaan tavoitteellisesti.

Hakutilaisuudet pidetään seuran salilla Energymillä 1.9. seuraavasti:

Uusi aloittava tanssin treeniryhmä 02-99-syntyneille (ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa: ma ja to, ryhmä perustetaan, jos tanssijoita on vähintään 10): klo 14.15-15.30

Enerteens 99-97-syntyneille (joukkue harjoittelee kolmesti viikossa: ma, to ja su): klo 17.15-18.30

Energizer 96 ja sitä ennen syntyneille (joukkue harjoittelee kolmesti viikossa: ma, to ja su): klo 18.45-20

 

Enerchics järjestää seuraavan hakutilaisuuden tammikuussa 2014

Lisätietoja joukkueista, valmennusmaksuista ym. saat www.tnv.fi/tanssi

sekä Jenny Pitkäkaski 0440823654/jtpitk@utu.fi. Voit myös käydä Facebookissa ilmoittautumassa hakutilaisuuteen, sekä kyselemässä tanssijoilta joukkueista.

 

Mukaan hakutilaisuuteen tarvitsen tanssiin sopivat vaatteet (ei kenkiä) sekä juomapullon.

 

TERVETULOA TANSSIMAAN TNV:LLE !

Fame lopettanut, seuraan uusi joukkue

Tanssijoukkue Fame on lopettanut kevätkauden 2012 jälkeen. Seuraan siirtyi syksyn 2013 aikana sen sijaan uusi joukkue Uniq, joka myöskin on TNV:n ja Kaisakin yhteinen ryhmä. Joukkueen sivut tulevat tälle paikalle kevään 2013 aikana. Uutta Uniq-joukkuetta valmentavat Karoliina Koivisto, Iina Toukonen sekä Kirsi Uusikartano.

Tanssin kiireinen viikko huipentui Enerteensien kultaan!

Kulunut viikko on ollut kiireinen TNV:n tanssijoukkueille – esiintymisten täyteinen  huipentui lopulta Enerteensien ensimmäiseen sijaan TUL:n alueellisissa kulttuurikilpailuissa!

Maanantaina valloitettiin yleisö seuran joulunäytöksessä. Uniq ja Enerchics esiintyivät ensimmäisessä näytöksessä. Energizer, Enerteens sekä menneen kesän Eurogym-tapahtumaa varten Crystalseista, Fameista, Energizereistä ja Enerteenseista koottu TNV Dance Finland toisessa näytöksessä. Näytösvideoiden perusteella ohjelmia hiottiin pitkin viikkoa, itsenäisyyspäivä mukaan lukien.

Lauantaina luvassa olivat Voimisteluliiton alueelliset Show-kilpailut Liedossa, joissa Enerchics ja Uniq kilpailivat yli 16-vuotiaiden vapaatanssi-sarjassa päätyen sijoille 9. ja 11. Molemmat joukkueet tekivät kelpo suoritukset uusilla kisaohjelmillaan.

Sunnuntaina aamu aloitettiin Caribiassa TUL:n alueellisissa kulttuurikilpailuissa. Enerchics kilpaili yli 18-vuotiaiden ryhmäshow-sarjassa saavuttaen pronssia ja Energizer 16-18-vuotiaiden ryhmäshowssa ollen viidensiä. Ihanan energiset nuorimmaisemme, Enerteensit hymyilyttivät hyvällä boogiellaan 12-14-vuotiaiden ryhmähiphop-sarjassa tuoden seuraan kultamitalit. Varsinkin tyttöjen ilmaisu näytti kehittyneen huimasti viime kaudesta.

Kisan jälkeen osa Enerteenseista ja Energizereista suuntasi vielä täpötäyden Logomon lavalle esiintymään Kaisakin näytöksessä vielä viimeisen kerran TNV Dance Finland-kokoonpanossa. Uniqin, Crystalsien ja Famejen tytöt loistivat tietenkin myös lavalla.

Joukkueiden valmentajat Lotta Lähteenmäki, Karoliina Koivisto, Marianna Salminen, Jenny Pitkäkaski, Crista Valtanen, Ilona Korpela, Iina Toukonen ja Kirsi Uusikartano olivat kaikki tyytyväisiä viikon suorituksiin. Tytöt ovat tehneet koko syksyn ahkerasti töitä ja valmentajat kiittävätkin ihanan motivoituneita lapsosiaan!

Energizereistä ja Enerteenseistä koostunut TNV Dance Finlandin puolikas

Energizereistä ja Enerteenseistä koostunut TNV Dance Finlandin puolikas

Kauhua TULin kisoissa tarjonneet Energizerit

Kauhua TULin kisoissa tarjonneet Energizerit

Voittoisat Enerteensit suorituksen jälkeen mitaleita noutamassa

Voittoisat Enerteensit suorituksen jälkeen mitaleita noutamassa

Enerchics Caribian auringossa

Enerchics Caribian auringossa

Kultatiimi Enerteensit ennen kisasuoritusta

Kultatiimi Enerteensit ennen kisasuoritusta

Voimisteluliiton Shown tunnelmaa

Voimisteluliiton Shown tunnelmaa

 

 

TNV edusti Voimisteluviikon tapahtumassa

Kansallista Voimisteluviikkoa vietetään syyskuun alussa 1.-8.9. Voimisteluviikon avajaisissa lauantaina 1.9. paikalliset seurat esittelevät toimintaansa siellä, missä ihmiset liikkuvat – jälleen keskellä Hansakorttelia.
.
Kauppakeskuksessa nähtiinkin erilaisia näyttäviä voimistelu-  ja liikuntaesityksiä. TNV oli mukana esittelemässä toimintaansa ja päivän aikana esiintyivät myös joukkuevoimistelun iloinen Pink -joukkue, rytmisen voimistelun taiturit Mina Koski ja Julia Laine sekä upea tanssiryhmä TNV Dance Finland Eurogym-ohjelmallaan.
.
TNV Dance Finland
 -tanssiryhmä aloitti koko Voimisteluviikon kauppakeskusshow:n. Ryhmä edusti Suomea ja Turkua Portugalin Coimbrassa järjestetyssä Eurogymissä viime heinäkuussa. TNV Dance Finland -tanssiryhmä esitti Hansassa loistavalla lavakarismallaan edustusohjelmansa ”Made in Finland”. Keskipäivän esityskokoonpanossa esiintyi iloinen Asema-sarjan joukkuevoimistelujoukkue Pink ja iltapäivän esityskattauksessa nähtiin rytmisten voimistelijoiden Minan ja Julian kauniita esityksiä. TNV:n valmentajan Maiju Korpelan mukaan ”tytöt tekivät puhtaat ja näyttävät esitykset”. Yleisö palkitsi kaikki esiintyjämme raikuvilla aplodeilla. Kiitos upeille esiintyjille!
   

TNV valloitti Portugalissa

TNV:n tanssijoukkueista koottu TNV Dance Finland osallistui Portugalin Coimbrassa järjestettyyn Eurogym-tapahtumaan viime viikolla. Viikon mittaisella matkalla ehdittiin tutustua Coimbran lisäksi myös maan pääkaupunkiin Lissaboniin. Matkaan lähdettiin 14.7. ja ensimmäisen päivän ohjelmassa oli matkustaminen Turusta Helsinkiin, Helsingistä Lissaboniin ja Lissabonista Coimbraan majoituskoululle. Sunnuntaipäivä otettiin rennosti ja tutustuttiin kaupunkiin. Illalla osallistuttiin avajaisparaatiin ja -seremoniaan.

Avajaisparaatin alkua odotellessa

Ensimmäisen päivän helteistä nauttimassa Mondego-joen rannalla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maanantaina jatkoimme tutustumista kaupunkiin ja löysimme ihanan vilvoittavan maauimalan. Tiistai-aamupäivä kului koreografia-workshopiin osallistuessa ja ensimmäiseen esitykseen valmistautuessa. Molempina iltoina tanssittiin lisäksi puistoalueella järjestetyissä Let`s Share -partyissa. Keskiviikkona kiersimme kaupungin nähtävyyksiä kaupunkisuunnistuksen merkeissä ja esiinnyimme kauppakeskus Dolce Vitassa. Made in Finland -ohjelma keräsi kehuja muun muassa FIGin Gymnastics for All -komitean jäseneltä Rogerio Valeriolta. Keskiviikko-iltana juhlistimme hyvin menneitä esityksiä pizzalla ja katselimme UEG Galassa muiden maiden upeita ohjelmia. Torstaina osallistuimme TeamGym-workshopiin sekä Closing Ceremonyyn, jossa EuroGymin tapahtumaisännyys luovutettiin Ruotsin Helsingborgille vuotta 2014 varten. Illan kruunasi hieno ilotulitus.

TeamGym-workshopissa päästiin kokeilemaan sekä koreografian tekoa että voltteja.

Kaupunkisuunnistuksessa tutustuttiin Coimbran nähtävyyksiin -Jardim da Manga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perjantai-aamuna suuntasimme junalla kohti Lissabonia, jossa vietimme kaksi päivää nähtävyyksiä kierrellen ja jäljelle jääneitä euroja kuluttaen. Suomeen ja Turkuun palattiin väsyneinä mutta tyytyväisinä 22.7. aikaisin aamulla.

 

Lissabonissa tutustuttiin kaupunkiin -osa kävellen, osa turistibussilla

Lissabon perjantai-iltana -osa uskaltautui myös veteen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmentajat Jenny, Karo ja Maiju kiittävät ihania tyttöjä matkasta ja erityisesti iloisista ja energisistä esiintymisistä. TNV Dance Finland esiintyy joulukuussa sekä TNV:n että Kaisakin näytöksissä -tervetuloa katsomaan!

 

Joukkue kiittää matkaa tukeneita Ifiä sekä Lindorffia

TNV Dance FINLAND Portugaliin

TNV:n tanssijoukkueista koottu 13-27-vuotiaiden tapahtumajoukkue TNV Dance FINLAND suuntaa lauantaina kohti Portugalin Coimbrassa järjestettävää EuroGym-tapahtumaa. Ryhmä on aloittanut rahankeruun matkaa varten jo syksyllä ja ohjelmatreenejäkin on pidetty vuodenvaihteesta. Joukkue esiintyy Coimbrassa kaksi kertaa Made in Finland -ohjelmallaan, joka koostuu suomalaiseen musiikkiin tehdyistä tansseista: luvassa on muun muassa letkeää menoa Reggaerekan tahtiin sekä kovaa tykitystä vanhan kunnon Daruden Sandstormiin. Ohjelma on luvattu esittää myös sekä TNV:n että Kaisakin joulunäytöksissä. Esiintymisten lisäksi luvassa on erilaisin workshoppeja rugbysta teamgymiin sekä joka illalle tietenkin eri teemojen ympärille rakennetut juhlat. Lisäksi joukkue viettää viimeisen päivän viikon matkasta Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa.

Joukkue odottaa innolla matkaa ja kiittää matkaa tukeneita sponsoreita, Ifiä sekä Lindorffia. Lisää uutisia luvassa matkan jälkeen!

Ohjelma alkaa pikku hiljaa näyttää hyvältä valmentajien Karo Koiviston (kuvassa), Maiju Salmisen ja Jenny Pitkäkasken mielestä

 

Toiseksi viimeiset harjoitukset Energymillä ennen matkaa

Valtakunnallisesta Showsta palasi tyytyväisiä tanssijoita!

Lauantaina 28.4.2012 Valkeakoskella kisatusta valtakunnallisesta Voimisteluliiton Showsta palasi Turkuun iloinen bussilastillinen nuoria naisia. Koko tanssisektorin viiden joukkueen voimin tehtiin pitkä päivä HakaGymin järjestämässä tapahtumassa -ja menestystäkin tuli, totta kai!

Vanhimpien, yli 20-vuotiaiden vapaa tanssi -sarjassa kisasivat seuran Enerchics, Crystals ja Fame. Parhaasta suorituksesta vastasi vain kahdeksan pistettä mitalista jäänyt Lotta Lähteenmäen valmentama Enerchics. Neljäs sija Chics from head to toes -ohjelmalla oli kovatasoisessa yhdentoista joukkueen kisassa hyvä saavutus. Myös Crystals ja Fame tekivät mukana olleen valmentaja Karoliina Koiviston mukaan todella hyvät suoritukset ohjelmillaan Amore! ja Night at Puerto Rico, mutta tuomareiden pisteet riittivät sijoihin 9. ja 11.

Yli puolet joukkueen kokoonpanosta syksyltä muuttanut Energizer saavutti sen sijaan omassa 16-19-vuotiaiden vapaa tanssi -sarjassa loistavan sijoituksen noustessaan yhtä lukuunottamatta muiden omalta alueelta tulleiden joukkueiden ohitse seitsemänneksi huiman 22 joukkueen kisassa. Valmentaja Jenny Pitkäkaski oli erityisen tyytyväinen tyttöjen esiintymisen kehittymiseen sekä siihen, miten nopeasti ryhmä on oppinut tekemään ohjelmaa yhtäaikaisesti ja tyyliltään samalla tavoin. Kisan tasaisuudesta kertoo se, ettei Energizerien Good Morning!?-ohjelma jäänyt tavoitteeksi asetetusta mitalista kuin seitsemän pistettä.

Ensimmäisissä valtakunnallisissa kisoissaan seuran nuorimman joukkueen tanssijat Enerteensit sijoittuivat October&April -ohjelmallaan hienosti kymmenenneksi 18 joukkueen 12-15-vuotiaiden vapaa tanssi-sarjassa. Suurin osa Enerteensit päihittäneistä joukkueista koostui selkeästi vanhemmista tytöistä, ensi kaudella kenties jo vanhempien sarjaan siirtyvistä kokoonpanoista. Sekä valmentaja-Jenny että tytöt olivat tyytyväisiä sekä suoritukseen että sijoitukseen. Tuomareiden palautteissa kehuttiinkin vasta syksyllä perustetun joukkueen nopeaa kehitystä.

Kaikki kilpailun tulokset löydät täältä.

Tervetuloa katsomaan ensi keskiviikkona seuran näytöksiin joukkueiden kisaohjelmat sekä kannustamaan 12.5. Turussa järjestettäviin Show your dance by Cailap -kisoihin seuran joukkueita! TNV-tanssin laatu on taattu!

Enerteens, Enerchics, Fame, Crystals ja Energizer edustivat TNV:tä menestyksekkäästi Valkeakoskella

 

Tanssin huikea viikonloppu -saaliina kaksi kultaa ja hopea

TNV:n tanssijoukkueet kilpailivat 10.12.11. Lietohallilla järjestetyssä Svolin alueellisessa Showssa. Crystals, Enerchics, Fame ja Energizer kirittivät toisiaan yli 16-vuotiaiden vapaa tanssi -sarjassa, kun taas Enerteens aloitti kilpauransa 12-15-vuotiaiden vapaassa tanssissa.

Menestystä tuli tälläkin kertaa: Crystals otti yleisöä huimanneella Amore-ohjelmallaan hopeaa, jääden vain kahden pisteen päähän voittaneesta RaJun Melaniesta. Karoliina Koiviston valmentama Crystals on ihastuttanut yleisöjä jo pitkään -Lausannen Gymnaestradaa myöten. Ohjelman upeita nostoja ja lennokkaita heittoja nähtiinkin jo TNV:n juhlanäytöksessä.

Fame sijoittui tällä kertaa neljänneksi, Enerchics yhdeksänneksi ja Energizer oli 13. Enerteensien ensimmäiset kisat menivät tuomarien palautteiden perusteella nappiin ja joukkue sijoittui hienosti kuudenneksi omassa sarjassaan. Seuran joukkueet nähtiin Enerchicsit poislukien myös sunnuntaina TUL:n Kulttuurikisoissa Caribiassa.

Syyskuussa yhdessä treenaamisen aloittanut Enerteens oli hienosti 6. ensimmäisissä kilpailuissaan

Syyskuussa yhdessä treenaamisen aloittanut Enerteens oli hienosti 6. ensimmäisissä kilpailuissaan

Hopeaa yli 16-vuotiaiden sarjassa ottanut Crystals juuri ennen lennokasta suoritustaHopeaa yli 16-vuotiaiden sarjassa ottanut Crystals juuri ennen lennokasta suoritusta

Sunnuntaina 11.12.11 olivat vuorossa TUL:n alueelliset Kulttuurikilpailut. Caribiassa Crystals kirkastutti yli 18-vuotiaiden ryhmäshow-sarjassa launtain hopeansa kullaksi. Fame sen sijaan paransi suoritustaan lauantaista ja otti Marianna Salmisen ja Karoliina Koiviston koreografialla Night at Puerto Rico kultaa 16-18-vuotiaiden sarjassa. Energizer kilpaili Famejen kanssa samassa sarjassa jääden valitettavasti mitalien ulkopuolelle. Myöskään Enerteensit eivät yltäneet kolmen parhaan joukkoon 12-14-vuotiaiden sarjassaan. Kaikki valmentajat olivat kuitenkin tyytyväisiä omiensa suorituksiin.

Erityiskiitokset tytöille omien joukkueiden kovaäänisestä kannustamisesta molempina kisapäivinä sekä tietenkin Karolle ja Maijulle tuloksia tuottaneesta työstä tanssin parissa!

TNV:n tanssin Crystals, Enerteens, Energizer ja Fame Kulttuurikisojen palkintojenjaon jälkeen.

TNV:n tanssin Crystals, Enerteens, Energizer ja Fame Kulttuurikisojen palkintojenjaon jälkeen.

Tanssi kohti Portugalia!

TNV:n tanssijoukkueet Crystals, Fame, Energizer ja Enerteens ovat keränneet joukon innokkaita ja motivoituneita 12-25-vuotiaita tanssijoita harjoittelemaan keväällä esiintyäkseen heinäkuussa 2012 Portugalin Coimbrassa. Kolmisenkymmentä tyttöä muodostaa TNV-Dance Finland -tapahtumajoukkueen, jonka tähtäimenä on joka toinen vuosi järjestettävä EuroGym-tapahtuma. Tapahtumajoukkue aloittaa harjoittelun tammikuussa valmentajinaan Karoliina Koivisto, Marianna Salminen ja Jenny Pitkäkaski ja ohjelma pyritään saamaan valmiiksi siten, että se voidaan esittää seuran kevätnäytöksessä.

EuroGymissä nuoret pääsevät esittämään ohjelmiaan ympäri tapahtumakaupunkia, osallistumaan erilaisiin WorkShoppeihin ja suurtapahtumiin (Opening Ceremony, UEG-Gaala, Farewell Party…) sekä ennen kaikkea tapaamaan muita nuoria ympäri Eurooppaa.

Jos haluat olla mukana tukemassa tyttöjen matkaa kohti Portugalin Coimbraa, ota yhteyttä valmentajiin. Tytöt mm. myyvät ennen joulua Kakkutukun keksejä ja karkkeja sekä laittavat pystyyn myyntipöydän seuran juhlanäytökseen (joulukortteja, -koristeita…). Tukea voit myös sponsoroimalla esim. tyttöjen esiintymis- tai edustusasuja.

 

Tanssin tytöt Sigynillä

Energizer pääsee kokeilemaan toista kertaa kilpailemista uudella EXPRESS- ohjelmalla Turun Sigyn-salilla Nuori Kulttuuri Tanssi/Moves -tapahtumassa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, joten tytöt toivovat suuria kannustusjoukkoja katsomoon. Viime viikonloppuna Liedon Tanssin Pyörteissä ei sijoituttu mutta tuomareiden palaute oli ennen kaikkea positiivista. Liedon tuomarit kehuivat hyvää teemaa, samanaikaisuutta, ilmeikkyyttä, selkeyttä sekä ryhmän nopeaa kehittymistä.

Seuran kaksi muuta joukkuetta Fame ja Crystals kisaavat Sigynillä samassa show yli 16v-sarjassa, ensi kertaa tällä kaudella. Ohjelmat ovat tuttuja edelliseltä kaudelta ja näkemisen arvoisia ovat sekä Famen DanceActionin gaalaan syksyllä päässyt Stars in black night sekä kultajuhlia syksyllä viettäneiden Crystalsien Las Vegas!

12.3. : Kaikki seuran joukkueet saivat hyvät, kannustavat palautteet tapahtumasta, alla Energizerien tunnelmia päivästä…

Fame DanceActionin gaalaan

TNV:n tanssijoukkueista kolme (Crystals, Fame ja Energizer) osallistuivat 20.11. Helsingissä pidettyyn DanceAction-tapahtumaan, jossa päivän katselmuksen perusteella valittiin 16 joukkuetta esiintymään illan gaalaan. Fame valloittikin tuomareiden sydämet ohjelmalla Stars in black night ja esiintyi seuran edustajana gaalassa loistavasti! Myös muut seuran joukkueet saivat tuomareilta hyvät palautteet. Tästä on ilo jatkaa kauden muihin kisoihin!

Tanssijoukkue Fame treenaa syksyn kisoihin

Tanssijoukkue Famen tytöt osallistuvat tänä syksynä Dance Action – ja Svoli Show -kisoihin. Kisoja varten on treenattu syksy ja tytöt odottavat innolla edessä olevia haasteita. Syksyn varrella joukkueella on myös muita esiintymisiä.