Gymnaestrada 2011

Kansainvälisen voimisteluliiton (FIG) harrastevoimistelufestivaali Gymnaestrada kutsuu meitä suomalaisia Sveitsin Lausanneen 10. – 16.7.2011. Gymnaestrada on joka neljäs vuosi järjestettävä, maailmanlaajuinen harrastetapahtuma, jossa koko voimistelun kirjo ja kaikki voimistelun upeat lajit ovat mukana. Tapahtumaan odotetaan 25.000 osallistujaa yli 50 maasta ja kaikista maanosista. Gymnaestrada on täynnä voimistelun iloa ja riemua, rentoa menoa ja elämyksiä kansainvälisessä ympäristössä.

TNV:n Mia Ranne ja Raija Nurmi Svolin Gymnaestrada -ohjelmien koreografeina, Crystals lähtee esiintymismatkalle

TNV:n Mia Ranne laatii joukkuevoimistelun näytösohjelman FIG-gaalaan. Ohjelmaan odotetaan noin 50 iältään 14 – 22-vuotiasta voimistelijaa Turun alueen seuroista.

TNV:n Raija Nurmi on yhdessä Säkylän Terttuli Virtasen kanssa tehnyt Svolin senioreille tarkoitetun halliohjelman ”Tanssiaiset”. Ohjelmassa voimistelee 93 voimistelijaa eri puolelta Suomea.

Karoliina Koiviston valmentama ja kultaa useissa syksyn kilpailuissa voittanut Crystals -tanssiryhmä lähtee myös ensimmäiselle ulkomaille suuntautuvalle esiintymismatkalle.

TNV:n gymppinä toimii Taru Thorburn.

Gymnaestrada -uutisia

16.7.2011
TNV:läiset nauttivat joka hetkestä Gymnaestradassa

8.7.2011
TNV:läiset valmistelevat lähtöä maailmanlaajuiseen Gymnaestradaan

21.6.2011
Gymnaestradan Tanssiaiset -ohjelman kenraalissa innostunut ilmapiiri