HINNASTO

Liikuntamaksu

TNV:n aikuiset maksavat liikuntamaksua kausittain. Kaudet ovat kevät+kesä ja syksy+kinkkujumpat. Sen sijaan perheliikunnassa ja lasten & nuorten tunneilla käytössä on ryhmäkohtaiset liikuntamaksut / syyskausi ja kevätkausi. 
Jäsenmaksu 

Liikuntamaksun lisäksi peritään kerran vuodessa maksettava seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksu on 20€ / henkilö. Jäsenmaksu veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.Alennusryhmät

Opiskelijat harrastavat TNV:llä edullisemmin. Voimassa olevaa opiskelijakorttia vastaan kausikortista saa -20% alennusta aikuisten kausikortista. Alennus ei koske seuran vuosittaista jäsenmaksua.

Yli 65-vuotiaat harrastavat TNV:llä edullisemmin. Yli 65-vuotiaat saavat -20% alennusta aikuisten kausikortista. Alennus ei koske seuran vuosittaista jäsenmaksua. Alennus ei koske yli 65-vuotiaille suunnattua IKI-liikkeen kausikorttia.


Turun Naisvoimistelijoilla harrastavien lasten vanhemmille tarjoamme -20€ edun aikuisten kausikortista. Alennus ei koske seuran vuosittaista jäsenmaksua.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tutustumis- ja kertamaksut

Uudet jumpparit voivat käydä TNV:n tunneilla tutustumassa kertamaksulla: Energym 10€/tunti. 
Koulut 5€/tunti. 
Tutustumismaksu lasten harrasteryhmiin on 5€.
Tutustumis- ja kertamaksut maksetaan tunnin alussa suoraan ohjaajalle. 
HUOM! Yhdelle tunnille voit tutustua vain kerran. 

TNV:n jäsenet voivat halutessaan käydä tunneilla myös kertamaksulla: Energym 9€/tunti 
Koulut 5€/tunti. 
HUOM! Kertamaksut eivät koske lasten harrasteryhmiä. Maksuvälineet

Energymillä maksuvälineenä käy käteinen, maksukortit, liikuntasetelit: Smartum ja Tyky, SmartumPay, Edenred-kortti, ePassi sekä EazyBreak.Yhteistyöryhmät

Teemme yhteistyötä eri toimijoiden, mm. Turun kaupungin kanssa ja tiettyihin ryhmiimme voi osallistua myös erilaisilla harrastuskorteilla. Katso ryhmät aikataulusta. 

Lapset ja Nuoret

  • MiHi

Aikuiset

  • Leidit Liikkeellä
  • Kunnon Äijät
  • Ruusukorttelin asukkaat