Joukkuevoimistelun Minivalmennus (2016-2017)

Elokuussa 2021 käynnistynyt Minivalmennusryhmä tutustuu iloisesti ja rennosti joukkuevoimistelun maailmaan! Minivalmennusryhmässä opitaan joukkuevoimistelun alkeita iänmukaisin, leikinomaisin keinoin. Harjoitetaan ketteryyttä, kehon hallintaa, notkeutta ja esteettisen liikunnan taitoja. Opitaan liikkumaan musiikin mukana. Sosiaaliset taidot kehittyvät ryhmässä. Tavoitellaan ennen kaikkea liikkumisen riemua! 


Ryhmä harjoittelee 10.1. alkaen maanantaisin klo. 17:00-18:00 Energymillä (Vähäheikkiläntie 56 C, 2. kerros).


Kevätkausi päättyy 22.5.2022

Minivalmennukseen voit ilmoittautua Hoikan kautta.
Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat valmentajilta:
Sara Lahti 040 0596204 / saralahti@hotmail.fi
(Hanni Hakanen 040 5889613 / hanni.hakanen@gmail.com, ulkomailla helmikuu 2022->)

Tinka Koski
Taika Syvälahti


Tervetuloa!

VALMENTAJAESITTELY

Hanni Hakanen

Olen Hanni Hakanen ja toimin tällä hetkellä Minivalmennus-ryhmän vastuuvalmentajana. Opiskelen Turun yliopistossa erityisopettajaksi ja luokanopettajaksi. Oma urani TNV:llä on alkanut jo lapsena aikuinen-lapsi -jumpasta. Satujumpan ja jumppakoulun jälkeen joukkuevoimistelu vei mukanaan ja ehdinkin voimistella TNV:n Tixia-joukkueessa 12 vuotta. Oman voimistelu-uran päätyttyä 2017 siirryin valmentamisen pariin. 

Olen näiden vuosien aikana päässyt valmentamaan jo suurta joukkoa pieniä jumppareita heidän voimistelu-uransa alkutaipaleella. Valmentamisessa palkitsevinta on nähdä voimistelijoiden kehittyvän kovaa vauhtia ja kokevan suurta riemua uusien taitojen oppimisesta.

Sara Lahti

Olen Sara Lahti ja tällä hetkellä opiskelen Turun yliopistossa kemiaa. Minivalmennuksen valmentajatiimiin liityin alkuvuodesta 2022. 
Olen itse aloittanut 17-vuotisen voimistelu-urani neljä vuotiaana, ja Turun Naisvoimistelijoiden Tixia-joukkueeseen siirryin vuonna 2013, jossa voimistelin joukkueen lopettamiseen saakka. Olen oman harrastuksen ohella päässyt myös valmentamaan TNV:llä useita pieniä 

voimistelijan alkuja. 
Valmentamisessa parasta on auttaa voimistelijaa kehittymään sekä huomata ilo, jonka uuden oppiminen ja onnistuminen tuo.