Karneolit -joukkueen uutisia

L-S Aluekilpailu ja alueen asema

Länsi-Suomen aluekilpailu käytiin lauantaina 11.4. Turun Naisvoimistelijoiden joukkueet PiNK (12-14 SM-sarja), Tixia (14-16 -kilpasarja), Lime ja Karneolit (10-12) osallistuivat menestyksekkäästi tapahtumaan.

JVt_LS_aluekilpailu_kevät2015

Tixia, PiNK, Lime ja Karneolit aluekilpailussa

 

Tixia saavutti sarjassaan hopeaa, hiuksenhienolla erolla voittajaan.

Tixia_LSaluekisa_kevät2015

Tixialle aluekisan hopeamitalit

PiNK kilpaili ensimmäistä kertaa aluekilpailuissa 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa. Valmentaja Karoliina Nevän mukaan ”Ohjelma etenee aikataulussa kohti kauden pääkilpailua. Ohjelmaan on tehty isoja muutoksia, jotka alkavat nyt tuottaa tulosta.” PiNK sai suorituksellaan aluekilpailun pronssia.

Pink_LSaluekisa_kevät2015

Lime paransi hienosti kategoriaansa 10-12 -vuotiaiden sarjassa ja sai tällä kertaa kategorian 4. Limeä valmentava Yasmin Akbulat on tyytyväinen kategoriaan ja sanoo että ohjelmassa on vielä paljon siistimistä. ”Aluekilpailu oli ensimmäinen kisapäivä 8 tytön kokoonpanolla. Hyvillä mielin mennään kohti seuraavaa kisaa.”

Lime_LSaluekisa_kevät2015
10-12 -sarjaan nousseiden Karneoleiden uudistunut joukkue sai kovatasoisessa kisassa kategorian 9. Kaikkien sarjojen tulokset voit lukea täältä.

Seuran puheenjohtaja Jenni Blom ja toiminnanjohtaja Taru Thorburn olivat seuraamassa kilpailua ja yllättivät Tixian ja PiNKin tytöt ja valmennustiimin pienillä lahjakorteilla menestyksen kunniaksi.

11131880_10153300224277280_1903767528_n

Aluekilpailua seuraavana päivänä sunnuntaina 11.4. järjestettiin perinteisesti alueen asema. Heti aamulla täpötäyden Kupittaan urheiluhallin valloittivat joukkuevoimistelijat ja iltapäivällä hallitilasta saivat nauttia rytmiset voimistelijat lähes sadan esityksen voimin. Turun Naisvoimistelijoista asemalla esiintyivät Diorit, Heliot, Estetical ja Estetical Junior, Strassirytmiset ja Kristallirytmiset.

IMG_2512

IMG_2518heliot asemaIMG_2511IMG_2510

IMG_2513
IMG_2515 IMG_2504

Kiitos Lahjan tytöille järjestelyistä!

Joukkuevoimistelun Caribia Cup 2015

28-29.3. kilpailtiin Sokos hotelli Caribian Radio City-Areenalla, Caribia Cupissa.

Turun Naisvoimistelijoista kilpailuissa oli kaikenkaikkiaan 6 joukkuetta, joista Lime ja Karneolit 10-12-vuotiaiden sarjassa, PiNK 12-14 SM-sarjassa ja ihanat Diorit ja Heliot X ja Y asemasarjassa.

Limen kauden toinen kilpailusuoritus Caribia Cupissa jätti paljon parantamisen varaa. Virallinen harjoitus ja edeltävä harkka jätti hyvän onnistuneen olon koko tiimille. Jännitys ja hermostuneisuus ennen kilpailusuoritusta puhkesi kuitenkin suurina tasapainovirheinä ja suoritusepävarmuutena. Ohjelman taiteelliseen puoleen tehdään suuriakin muutoksia, kun saamme 8:n tytön mukaan kisakokoonpanoon pidemmän sairastelun jälkeen.”Emme jää murehtimaan kisasuoritusta, vaan suuntaamme samantien muutosten kautta kohti seuraavaa kisaa.” Tärkeää on saada paljon onnistuneita kokonaisia harjoituksissa, ja nostaa yksittäisten harjoitusten laatua. Tiimi lähtee motivoituneena harjoittelemaan muutoksia, ja hakemaan suoritusvarmuutta leiripäivien kautta ennen parin viikon päästä käytävää Länsi-Suomen aluekisaa. ”Pystymme parempaan, ja haluamme myös näyttää sen kilpailuissa”.

CARIBIA LIME

Myös Karneolit kilpailivat 10-12-vuotiaiden sarjassa. Ohjelman alku meni hyvin ja yhtäaikasesti, mutta sitten alkoi tulla kaatumisia ja yhteentörmäyksiä. Isot virheet näkyivätkin kategoriassa. Varmuutta ja onnistuneita kokonaisuuksia harjoituksissa lähdetään hakemaan ennen seuraavaa kilpailua.

CARIBIA KARNEOLIT

PiNK joukkueelle tehtiin taas paljon muutoksia ohjelmaan ennen kilpailua. Muutokset olivat onnistuneita koska tekniset pisteet nousivat hienosti. Nyt jatketaan vaan ohjelman hiomista ja varmuutta ja tähdätään suorituksen parantamiseen seuraavia kilpailuja silmällä pitäen. PiNK joukkue kipailee ensinmäistä kautta 12-14-vuotiaiden kovassa SM sarjassa.

CARIBIA PiNK ja DIorit

Lauantaina Caribiassa nähtiin myös asemasarja, jossa TNV:n pienet voimistelijat Diorit ja Team Heliot ihastuttivat yleisöä ja arveja.

Team Heliot avasi kilpailukautensa viikonloppuna Caribia Cupissa, jossa tytöt esiintyivät ensimmäistä kertaa kahdella kokoonpanolla. Kilpailupäivä oli kokonaisuudessaan kovin jännittävä sekä voimistelijoille, että valmentajille. Heliot Y yllätti valmennustiimin positiivisesti suorittamalla melko yhtäaikaisen suoritukseen. Oli hienoa, että pienet voimistelijanalut näkivät myös vilauksen tulevista huipuista matonreunalta. Heliot X:n pidempi kilpailupäivä näkyi epävarmuutena. Suoritus oli virallisiin harjoituksiin nähden eriaikainen, vaikka yksilösuoritukset ylsivätkin ajoittain odotetulle tasolle. Valmennustiimi on kaiken kaikkiaan tyytyväinen kilpailupäivään, joka opetti paljon jatkon kannalta. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia näyttöjä. Tavoitteena on nostaa yksittäisten harjoitusten laatua ja suorituspuhtautta. Priorisoimme kuitenkin jatkossakin perusvoimistelutaitoja, jolloin ohjelmien harjoittelu jää pienempään rooliin. Tuomaripalautteista oli mukava lukea, että voimistelijoista huokui tekemisen ilo. Onnistumisen kokemukset lajin kautta kehittävät voimistelijoita niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Suorituksia voi seuraavan kerran nähdä Alueen Asemalla.

HELIOT CARIBIA

Diorit onnistuivat hienosti upealla ensimmäisellä näin suurella asemallaan. Tyttöjä toki jännitti katsojien paljous, mutta siitä huolimatta suoritus oli täynnä hymyä ja voimistelun iloa.

CARIBIA DIORIT

Lämmin kiitos kaikille valmentajille, tuomareille ja kannustajille! Ja erityskiitos Turun Urheiluliitolle jälleen hienosti järjestetystä ja onnistuneesta kilpailupäivästä.

Kilpailujen kaikki tulokset näet täältä: http://tuul-voli.sporttisaitti.com/tapahtumat/caribia-cup-2015/tulokset/

 

Mustan Kissan Cup avasi TNV:n joukkuevoimistelun kilpailukauden!

Mustan Kissan Cup on Mäntsälän Voimistelijoiden perustama kansallinen joukkuevoimistelukilpailu. Ensimmäinen Mustan Kissan Cup järjestettiin vuonna 1996. Kilpailu on valtakunnallisesti yksi suurimmista, ja mukana on vuosittain yli 100 joukkuetta.

Kilpailu järjestettiin 21-22.3. TNV:ltä kilpailuissa mukana olivat Karneolit, Lime, Pink ja Tixia.

Lauantaina Mäntsälään lähtivät Pink ja Tixia. Tixian tytöillä jännitys oli kova, mutta suoritus meni oikein hyvin ekaksi kisaksi. Pisteitä tuli 16.87 ja ne oikeuttivat kuudenteen sijaan kovassa seurassa. Onnistunut kauden aloitus siis.

MÄNTSÄLÄ3

PiNKillä jäi vielä huimasti parannettavaa tuleviin ja tärkeämpiin kilpailuihin, mutta ensimmäinen kisa 12-14SM sarjassa ja pisteet 13.60 oli hyvä aloitus ja siihen oltiin ihan tyytyväisiä. Kuukauden sairastelukierre verotti harjoitusaikaa ja paljon on vielä tehtävää, mutta kilpailuja on vielä moneksi edessä. PiNKin vahva ja yhtenäinen tahto, motivoitunut harjoittelu ja ammattitaitoiset valmentajat aikaansaavat sen, että tästä tulee vielä erittäin hyvä!

MÄNTSÄLÄ4

Sunnuntaina Mäntsälässä Limellä ja täysin uudella kokoonpanolla ja valmennustiimillä, oli jännittävä päivä, joka päättyi kaikkien kannalta positiivisesti. Kokoonpano on saanut vahvistuksia nuoremmista tytöistä ja rytmisen voimistelun puolelta, joten alkukeväänä lähdettin työstämään ohjelmaa ja joukkueen yhtenäisyyttä perusasioista.
Kilpailusuoritus oli hermostunut, joka näkyi eriaikaisuutena ja tasapainovirheinä. Joukkue eläytyi tästä huolimatta hienosti ”Filmitähdet”-koreografiaan, ja saavutti ensimmäistä kertaa kategorian 4. ”Olemme tyytyväisiä kategoriaan, vaikka suoritukseen jäi vielä paljon parannettavaa. Kisajännityskin on nyt koettu uudella tiimillä, joka madaltaa kynnystä taas seuraavaan kisaan. Lähdemme työstämään ohjelmaa eteenpäin, ja haemme lisää suoritusvarmuutta heti ensi viikonloppuna Caribia Cupista. Iso kiitos myös kannustusjoukoille jotka lähtivät mukaan reissuun, sekä kaikille niille jotka ovat olleet mukana luomassa uutta pohjaa motivoituneelle joukkueelle.”

Limen lisäksi kilpailuissa Sunnuntaina mukana olivat Karneolit. Karneolit kilpailivat tänään Mäntsälässä ensimmäistä kertaa 10-12-vuotiaiden sarjassa. Ohjelma sujui jännityksen asteeseen nähden hyvin. Kuvioissa tosin näkyi, että pari tyttöä puuttui sairastumisten takia. Karneolit sijoittuivat kategoriaan 8. Tästä pyrimme parantamaan loppu kevään kisoihin. Ensi viikolla hiotaan ohjelmaa ja esiintymisvarmuutta Caribian kisaa silmällä pitäen.

KARNEOLIT

 

 

TNV hakee uusia voimistelijoita

Rytmiseen voimisteluun ja joukkuevoimisteluun haetaan lisää voimistelijoita.

Kaikkiin voimisteluryhmiin voit sopia kokeilutilaisuuden suoraan valmentajan kautta. Valmentajien sähköpostiosoiteet löydät listattuina ryhmän jälkeen.

TNV_sydän

 

Rytminen voimistelu:

Strassirytmiset 2008-2010 syntyneet: maijukorpela@windowslive.com
Kristallirytmiset 2006-2008 syntyneet: noora.palmroos@tnv.fi
Glitteritytmiset 2003-2006 syntyneet: noora.palmroos@tnv.fi

Joukkuevoimistelu:

Diorit 2007-2009 syntyneet: emilia.perttula@gmail.com
Heliot 2006-2007 syntyneet: yasmin_akbulat@msn.com
Karneolit 2004-2005 syntyneet: suvi.k.vuorinen@gmail.com
PiNK 2002-2003 syntyneet: karoliinaneva@hotmail.com
Lime 2002-2004 syntyneet: riikkaan@gmail.com
Tixia 1997-2000 syntyneet: raija.nurmi@gmail.com

Myös tanssin ryhmät järjestävät joukkueiden hakutilaisuuden kaudelle Kevät 2015. Lisätietoja Riina Hiltunen rituhi@utu.fi

TNV:llä on myös runsas määrä harrasteryhmiä harrasteryhmien kokeilutilaisuus tammistartti pidetään 10.1.2015 Energymillä. Lisätietoja tulossa lähiaikoina netti sivuille ja TNV-Valmennuksen FB-sivuille.

Kaikista ryhmistä löydät lisätietoja TNV:n nettisivuilla www.tnv.fi

Alueen asemalla lähes 100 TNV voimistelijaa

Länsi-Suomen aluekilpailussa ja alueen asemalla voimisteli yhteensä lähes 120 Turun Naisvoimistelijoiden voimistelijaa. Huikea määrä 4-17 -vuotiaita voimistelijoita osoittaa, että pystymme tarjoamaan liikuntaa jokaiselle omalla tasollaan kohti omaa huippuaan. Tavoitteellisen kilpavalmennuksen lisäksi seurassa on mahdollista harrastaa mm. esiintyvän voimisteluryhmän Esteticalin ja Estetical Juniorin riveissä.

Lauantain kisapäivän tunnelmia voi käydä kurkkimassa täältä. Sunnuntain asemalla nähtiin hienoja suorituksia ja lähes sata TNV voimistelijaa. Näin suuresta määrästä olisi hieno saada yhteiskuva, mutta tapahtuman suuren osallistujamäärän vuoksi osa voimistelijoista ehtii aina poistua ennen kuin viimeiset pääsevät edes paikalle.

Osalle voimistelijoista voimistelu asema toimii hyvänä harjoituskilpailuna kauden pääkilpailuihin, kun taas pienimmillä voimistelijoilla ja harrasteryhmillä alueen asema, satoine katsojineen, on kauden kiistaton päätapahtuma.

Diorit_LS_asema_marras2014

Diorit asemalla

Karneolit_LS_asema_marras2014

Karneolit päättivät syksyn kisakauden Länsi-Suomen alueen asemalle. Ensi keväänä vuorossa 10-12v sarja!

Heliot asemalla suorituksen jälkeen

Heliot asemalla suorituksen jälkeen

Estetical

Estetical

Estetical Junior

Estetical Junior

Joukkueiden lisäksi asemalla esiintyivät Kristallirytmiset ja Glitterirytmiset vapaa- ja välineohjelmillaan. Muutamilla rytmisillä kisakausi jatkuu vielä marraskuun viimeisenä viikonloppuna, mutta muilla alkaa poikkeuksellisen pitkä peruskuntokausi. Valmentajan tavoite on kehittää voimistelijoiden nopeutta ja liikkuvuutta talvikuukausien aikana.

 

 

Kiitos Turun Pyrkivälle huikeasta kisaviikonlopusta ja mahtavista voimisteluelämyksistä joita saimme taas kokea. Kiitokset myös seuran tuomareille ja arveille!

Alueen välinemestaruudet ratkottu

Perinteisesti isänpäiväviikonloppuna järjestettävä Länsi-Suomen välinemestaruuskilpailu täytti tänäkin vuonna Kupittaan hallin äärimilleen. Tänä vuonna lisähohtoa lauantaipäivään toi Suomen Cup III ja Juniori Cup II, jotka järjestetiin samassa yhteydessä. Oman alueen joukkueiden lisäksi hallissa nähtiin huippujoukkueita muualta mm. OVO Team ja Minetit (TV).

TNV näkyi ja kuului myös katsomossa! Kiitos kaikille kannustamaan tulleille.

TNVn joukkueiden osalta päivä sujui hienosti. Upeana kruununa hienolle valmennustyölle Pink sai kauniista suorituksestaan uransa ensimmäisen sijoituksen kategoriaan 1 ja bonuksia 0,2!

Pinkin valmentajat Karoliina Nevä ja Petra Strahl saivat hymyn seasta puristettua kommenteiksi ainoastaan ”mielettömältä tuntuu”.

image

Tixia suoritti ehjän kokonaisuuden ja paransi suoritustaan viikon takaisesta.  Nyt katse kohti kauden pääkisaa!

Limen suorituksella 10-12 -sarjassa tuloksena tänään kategoria 5. Valmentaja Riikka Anderssonin mukaan tulokseen ollaan kuitenkin tyytyväisiä. Nyt huilataan hetki ja sitten uudella tsempillä kohtia viimeistä kisaa.

 Aluemestaruus2014_väline_marraskuu2014_Tixia_Lime_pink

Huomenna kisaviikonloppu jatkuu alueen asemalla, jossa esiintyvät Estetical, Estetical Junior, Karneolit, Heliot, Diorit, Glitterirytmiset ja Kristallirytmiset.

Tulokset täällä.

Voimistelusta tai tanssista harrastus?

Etsitkö itsellesi tai tyttärellesi uutta harrastusta?

TNV – Valmennuksen syksy starttaa Starttipäivällä 31.8. Energymillä kello 14-20

Starttipäivässä kaikki valmennuksen lajit

ottavat uusia tyttöjä riveihinsä. Katso tarkempi aikataulu starttipäivän sivulta ja tule paikalle. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, kokeilu on maksuton.

TNV:n valmennusryhmissä voimistelee 1997-2010-syntyneitä tyttöjä  joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun ja tanssin joukkueissa.

Uutuuksia ja uudistuksia

 

Syksyllä 2014 TNV voimistelun alkeisvalmennusryhmät kokevat pieniä uudistuksia. Alkeisvalmennusryhmät jatkavat toimintaansa Voimisteluryhmät nimikkeen alla. Voimisteluryhmät ovat harraste- ja kilpavoimistelun ensimmäinen etappi.

Uutena voimisteluryhmänä aloittaa 2010-2011 -syntyneiden Nuppuvoimistelu. Samalla 2003-2005 -syntyneiden ryhmälle tarjotaan mahdollisuus toisiin viikoittaisiin harjoituksiin. Näillä muutoksilla Turun Naisvoimistelijat pyrkii vastaaman alati kasvavaan kysyntään harrastaa voimistelua mm. muiden lajien ohella ja varmistamaan harrastuksen jatkumisen myös niillä tytöillä joita kilpavoimistelu ei kiinnosta. Voimisteluryhmiin ja nuppuvoimisteluun pääset mukaan osallistumalla starttipäivässä ikäryhmän treeniin, ks. aikataulut.

Rytmisen voimistelun ryhmät saavat odotetun lisän kun 2008-2010 -syntyneiden valmennusryhmä Strassirytmiset aloittaa syksyllä 2014. Ryhmään pääsee mukaan mm. starttipäivässä osallistumalla ikäryhmän treeniin 15.45-16.30

Tanssivalmennuksen syksyn uutuus on 2003-2006 -syntyneiden tanssiryhmä. Tunneilla tehdään tanssintekniikkaa, eri tanssityylejä, ja koreografioita. Tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa liikuntataustaa, vaan kaikki voivat tulla mukaan! Ryhmään pääset mukaan osallistumalla starttipäivän treeniin 16.00-17.00

 

Nähdään starttipäivässä Energymillä 31.8.

 

Lisätietoja valmennuspäällikkö Noora Palmroosilta, p. 045 800 0085

Haetaan uusia voimistelijoita rytmiseen voimisteluun ja joukkuevoimisteluun!

Tervetuloa tutustumaan valmennustoimintaamme. Ikäryhmillä on henkilökohtaiset tutustumisajat, jolloin harjoituksissa voi käydä kokeilemassa. Jos kokeiluaika ei sovi sinulle, voit aina ottaa myös yhteyttä valmennuspäällikköön, joka ohjaa sinut oikean ryhmän harjoituksiin kokeilemaan. Joukkueisiin ja rytmisen ryhmiin voi ottaa myös suoraan yhteyttä ja kysyä mahdollisuutta tulla tutustamaan.

Kaikkiin kokeilukertoihin voi saapua paikalle ilmoittamatta. Tiukat harjoitusvaatteet päälle, hiukset kiinni ja juomapullo mukaan. Paikalla olevat ammattitaitoiset valmentajat kertovat lisää ja tarvittaessa ohjaavat sopivampaan ryhmään.

Jos et löydä mieleistäsi joukkuetta tai et tiedä mihin tulisi mennä, ota yhteyttä valmennuspäällikköön: noora.palmroos@tnv.fi / 045-8000085

JOUKKUEVOIMISTELU

Diorit, 2008-2009
.
Kokeilukerta kesän jälkeen Syysstartin yhteydessä. Lisätietoja nettisivuillamme myöhemmin.
Heliot, 2006-2007
.
Kokeilukerta kesän jälkeen Syysstartin yhteydessä. Lisätietoja nettisivuillamme myöhemmin.
Karneolit, 2004-2005
.
Torstai 5.6 Klo 17.00-19.00 Energym Joutsenlampi
Pink, 2002-2003
.
Keskiviikko 4.6 Klo 17.00-18.00 Sirkkalan koulu
Tixia, 1998-2000
.
Torstai 5.6 Klo 18.00-19.00 Vähä-Heikkilän koulu

RYTMINEN VOIMISTELU

2008-2010 Syntyneet
.
Tiistai 3.6 Klo 17.00-17.45 Sirkkalan koulu
2006-2007 Syntyneet
.
Tiistai 3.6 Klo 17.45-18.45 Sirkkalan koulu
2003-2005 Syntyneet
.
TiistaI 3.6 Klo 18.45-20.00 Sirkkalan koulu

Alkeisvalmennus on  Turun Naisvoimistelijoiden valmennuksen lähtöporras. Alkeisvalmennusryhmiin pääsee tutustumaan syysstartin yhteydessä. Lisätietoja lisää myöhemmin nettisivuiltamme ja valmennuksen facebooksivuilta www.facebook.com/TNVvalmennus tai valmennuspäälliköltä noora.palmroos@tnv.fi.

Tervetuloa!

Ihastuttava Pink Joukkue!:)

Isojoukko iloisia pikku rytmisiä:)

 

Myös Tanssijat ottavat uusia tanssijoita mukaan ryhmiinsä, lisätietoja tulossa pian!

Tixian juhlaa aluemestaruuskisoissa

Viikonloppuna nautittiin Kupittaan urheiluhallilla voimistelusta parhaimmillaan ja sen tuomasta ilosta, niin voimisteljoille kuin katsojillekin. Lauantaina kisattiin joukkuevoimistelun Länsi-Suomen aluemestaruuksista ja sunnuntaina voimisteltiin asematapahtumassa.

Aluemestaruus Tixialle!
Lauantaina 5.4. Tixia osallistui Länsi-Suomen joukkuevoimistelun aluemestaruuskilpailuihin 14-16 v. kilpasarjassa. Ohjelman vartalosarjoja oli edelliset viikot hiottu ahkerasti, jotta tekniset pisteet nousisivat. Ohjelman läpivienti onnistui erinomaisesti huolimatta pienistä kuumeongelmista ja joukkueen suoritus oli hyvä ja yhtenäinen. ”Ihana ohjelma” kommentoitiin katsomosta. Ilo olikin suuri kun tekniset pisteet nousivat ennätyspisteisiin ja sarjan päätyttyä ilmeni että ”voitto oli tullut kotiin.” Nyt parannetaan ohjelman ilmentämistä ja jatketaan kilpailuohjelman hiontaa innolla.

Tixia aluemestaruus

 

10-12-vuotiaiden sarjassa voimistelivat Pink, Lime ja Neon. Joukkueista parhaiten onnistui Pink voimistellen hienosti 10 kategoriasta kategoriaan 3. Hyvä Pink ja valmentajat!

Pink

 

Lime kisasi tänään kolmannen kerran kuluvalla kaudella. Tällä kertaa Länsi-Suomen aluemestaruuskisoissa. Ohjelmaa oli kahden viikon aikana hiottu tuomarien ja vanhempien voimistelijoiden avulla. Suorituksen yhtäaikaisuus ja vartalot paranivat viime kertaisesta. Tämän seurauksena tuloskin oli entistä parempi valmentaja summaa.

Hieno voimisteluviikonloppu saatiin TNV:n osalta pakettiin, kun joukkuevoimistelun joukkueet Heliot, Karneolit,  rytmiset voimistelijat yksilöinä ja joukkueina sekä esiintyvät voimisteluryhmät Estetical ja Estetical Jr edustivat seuraa Länsi-Suomen Asematapahtumassa. Kiitos Turun Jyrylle kisoista ja tytöille ja valmentajille hyvin tehdystä työstä!

 

Karneolit

Julia Laine tekemässä harkkakisaa ennen ensiviikonlopun SM karsintoja

TNV Valmennuksen katselmus keräsi yhteen upean määrän voimistelijoita ja tanssijoita!

Turun Naisvoimistelijoiden katselmuksessa nähtiin yli 150 upeaa urheilijaa. Joukko koostui seuran tanssijoista, joukkuevoimistelijoista ja rytmisen voimistelun tytöistä. Tämän lisäksi paikalle mahtui vielä iso määrä kannustajia ja tukijoukkoja. Pienestä ahtaudesta huolimatta tunnelma oli loistava, kun pitkästä aikaa seuran katselmus pidettiin yhteisesti koko valmennuksen voimin.

Kristallien uusimmat tytöt Julia ja Tuuli pääsivät jakamaan suoritusjärjestyksiä katsojille:)

Kaikkiaan katselmukseen tiiviiseen aikatauluun TSYKin koululla saatiin mahdutettua 37 ohjelmaa. Mukana olivat Tanssin joukkueet: Enerstars, Enerteens, Enerchics ja Energizer. Joukkuevoimistelun joukkueet: Heliot, Karneolit, Pink, Lime, Neon, Tixia ja katsomossa mukana myös seuran pienempien joukkue Diorit. Rytmisenvoimistelun puolelta nähtiin sekä joukkuesuorituksia että yksilösuorituksia kaikilta seuran rytmisen voimistelun ryhmiltä: Kristallirytmiset, Glitterirytmiset ja Tähtirytmiset.

 

LIME

 

Tuomareina toimivat seuran omat tuomarit: Salla Virranniemi (JV), Elina Nikkanen (JV), Anneli Viitakangas (RV), Maiju Korpela (RV) ja Iina Toukonen (tanssi). Suuri kiitos tuomareille heidän arvokkaasta työstään ja palautteestaan.

Tuomari Elina Nikkasen mukaan ”oli hienoa nähdä joukkueiden ja ohjelmien kehitys tammileiristä. Ohjelmat ovat jo siinä kunnossa, että nyt on huomio kiinnitettävä suorituspuhtauteen niin, että ohjelmiin rakennettu tekninen arvo tulee esiin. Kaikilla joukkueilla oli omaan tyyliinsä sopivat ohjelmat ja suorituksen viimeistelyn myötä niistä tulee vielä persoonallisempia kokonaisuuksia. Ilmaisua ja rohkeutta suorittamiseen vielä kaikille joukkueille lisää niin ollaan valmiita kauden kisoihin.”

Katselmus oli hieno etappi kohti kevään kilpailuja. Isot tsempit kaikille tuleviin kisatapahtumiin ja paljon onnistumisia kevääseen!

TIXIA

Iso kaunis keväinen kiitos myös kaikille paikalle olleille vapaaehtoisille, apunne on korvaamatonta!

 

Valmennuksen Tammileiriltä kohti uutta kisakautta

Tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestetylle TNV Valmennuksen Tammileirille osallistui yli 70 tyttöä joukkuevoimistelun, tanssin ja rytmisen voimistelun ryhmistä. Leiriin sisältyi ilmaisua, perustreeniä sekä omien että vierailevien valmentajien kanssa, balettia, voima- ja nopeustreeniä, leikkiä, peliä, touhua, halauksia ja kirsikkana kakun päällä oli fysioterapeutti Yasmin Akbulatin tekemä tarkastus kaikille tytöille. Leiri järjestettiin Liedon Lietohallissa, joka tarjosi monipuoliset ja riittävät tilat usean samanaikaisen harjoituksen järjestämiseen. Leiri sai kiitosta niin valmentajilta ja osallistujilta kuin vanhemmiltakin.Leirille osallistuivat joukkuevoimistelusta Neon, Lime, Pink ja Karneolit, tanssista Enerchics, Energizer ja Enerteens ja rytmisestä voimistelusta Kristallit, Glitterit ja Tähdet. Leirin valmentajina toimivat Noora Palmroos, Eveliina Koskelo, Maiju Korpela ja Yasmin Akbulat. Heidän lisäkseen leirillä valmensi joukkuevoimistelutuomari Elina Nikkanen, joka kävi seuraamassa harjoituksia ja antamassa vinkkejä tulevan kauden kisoja ajatellen.

Valmennuspäällikkö Noora Palmroos on tyytyväinen leirin antiin ja osallistujien suureen määrään. ”Lietohallin mahtavissa puitteissa oli hyvä aloittaa uusi kisakausi. Leiri keräsi yhteen TNV:n valmennuksen hienolla tavalla ja kaikki ryhmät saivat varmasti eväitä ja panoksia uuteen kauteen. Jos haluaisin yhden yksittäisen asian nostaa esiin leiristä, niin ensimmäistä kertaa järjestetty, kaikki tytöt kattanut fysioterapeutin katselmus oli seuralta mahtava panostus valmennusryhmiin. Jatkossa katselmuksista pyritään tekemään säännöllinen osa valmennustyötä.”

Leirin pienimpiin osallistujiin kuuluneet Kristallirytmisten Kerttu ja Miitta eivät osanneet sanoa mikä osa leiristä oli paras. Kaikki valmentajat ja kaikki harjoitukset olivat ihania. Vaikka kolmipäiväinen leiri väsytti niin pienet kuin isommatkin osallistujat, niin leirin loppuminen on aina kurjaa. Nyt on aika harjoitella, pian kisataan!

Kiitos kaikille osallistujille, valmentajille ja huoltojoukoille onnistuneesta leiristä!

 

 

 

TNV upeasti edustettuna aluemestaruuskisoissa ja Voimistelun Asemalla

Kupittaan urheiluhalli täyttyi 9-10.11. innokkaista ja taitavista voimistelijoista, kun Kupittaalla järjestettiin joukkuevoimistelun alueen välinemestaruuskilpailut sekä Voimistelun Asema. Viikonlopun aikana halli täyttyi kannustushuudoista, kimalluksesta ja onnistumisen riemusta – Kupittalla nähtiin taas voimistelun iloa parhaimmillaan. TNV:tä oli edustamassa upea määrä joukkueita ja seurallemme viikonloppu olikin antoisa.

Lauantaina TNV:lle sateli menestystä alueen välinemestaruuskilpailuissa

Tixian menestyksekäs syyskausi jatkui ja joukkue saavutti hienosti hopeamitalin 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa. Joukkue ihastutti iloisella ohjelmallaan ja eläytymisellään. Tyttöjen voimistelutaidon huima kehittyminen toi suoritukseen varman yleisilmeen. Haasteellinen suorituspaikka sarjan ensimmäisenä näkyi pisteissä, mutta iloksemme tekniset pisteet kuitenkin nousivat aikaisemmista kisoista. Muutamat harmittavat suoritusvirheet karsitaan valtakunnallisiin Jyväskylän kisoihin.

Myös Kolibrit tiimin molemmat joukkueet Celeste ja Blue voimistelivat upeasti mitalleille omissa sarjoissaan; Celeste hopealle 12-14 -vuotiaiden mestaruussarjassa ja Blue voimisteli kirkkaimman mitallin 12-14 -vuotiaiden kilpasarjassa parantaen viime viikonlopun TUL piirin kilpailuissa saadun B kategorian upeasti A kategoriaksi. Bluen suoritus oli yhtäaikainen, tasapainoinen ja rauhallinen. Ohjelmaa on kehuttu kauniiksi ja suoritusta elämykselliseksi. Tulevat kaksi viikkoa, ennen Jyväskylän kisoja, hiotaan pois suorituksen pikkuvirheitä ja vahvistetaan ilmaisua.  Celesten suoritus on mennyt eteen päin viikko viikolta ja Aluekisassa nähtiin taas uudenlaista vahvuutta. Ilmaisu saatiin esiin Aluekisoissa ja tytöt loistivat. Celesten osa-aluepisteet oli 5,5 2,6 ja 8,0 ja yhteispisteet 16.1 olivatkin kauden korkeimmat pisteet. Tulevalla viikolla Celeste keskittyy lauantaina Espoossa järjestettävään OVO Cupiin. 

TNV:tä edusti peräti kolme joukkuetta 10-12 -vuotiaiden sarjassa: Lupiinit Lime, Lupiinit Lila ja PINK.

Limen suoritus oli viimeisen suoritusvuoron johdosta jo vähän ylilatautunut ja yksilövirheitä tuli useita. Joukkueena on kuitenkin menty eteenpäin ja hyvillä mielin mennään kohti Helsinkiä 10-12 vuotiaden välinemestaruuskilpailuja. Lilan tytöt tekivät iloisen suorituksen. Palloja vielä karkaili, mutta kokonaisuus oli viime viikon TUL:n piirinkilpailujen suoritusta parempi, toteaa Lupiinien valmentaja Riikka Andersson.

PINK joukkue jatkoi hyvin alkanutta kauttaan voimistellen jälleen upeasti kategorialle 3. Pinkin pirteä ohjelma sai yleisön mukaansa ja yleisön kannustamana tytöt voimistelivatkin iloisen ehjän suorituksen. Tytöt valmentajien johdolla keräsivät itsensä hienosti aamun harjoitussuorituksesta, jossa pallot  karkailivat epäonnisen paljon. Suoritus ei kuitenkaan ollut virheetön ja parannettavaa jäi, mutta sen valmentajat kokivat positiivisena asiana, vielä on kailpailuja jäljellä.

Sunnuntaina isänpäivää vietettiin isolla joukolla Voimistelun Asemalla

TNV:ltä asemalla voimistelivat joukkueet Karneolit Tik ja Tak, Treeniryhmä, sekä Estetical junior ja Estetical.

Karneolit avasivat kisakauden hienosti Kupittaalla. Karneolit Tik voimisteli upeasti kauden parhaan suorituksen. Ohjelman alussa näkyi hieman jännitystä ja ohjelmaan tuli muutamia pallon pudotuksia. Tästä huolimatta ohjelma muuten sujui tarkasti ja esimerkiksi siltakaadot ja tasapainot onnistuivat hienosti. Karneolit Tak tsemppasi hienosti yhdenaikaisuudessa ja teki hienot rintaseisonnat ohjelmassa. Seuraavan kerran molempien ryhmien tytöt nähdään esiintymässä TNV Cup Asemalla marraskuussa.

Myös Treeniryhmän valmentajat olivat tyytyväisiä suojattiensa suoritukseen. Myös Treeniryhmä nähdään seuraavan kerran voimistelemassa Turun Naisvoimistelijoiden järjestämällä TNV Cup Asemalla.

Kaikki tämän viikonlopun kilpailujen tulokset löytyvät täältä. TNV Kiittää upeasta kisaviikonlopusta järjestävää seuraa Turun Rientoa. Kiitos myös seuramme tuomarit Elina Nikkanen, Hellin Raninen sekä arvit Emmi Koivula, Jenni Blom ja Salla Virranniemi. TNV kiittää valmentajiaan arvokkaasta seuramme voimistelijoiden eteen tehdystä työstä. Erityiskiitos myös aurinkoisille voimistelijoillemme sekä huoltajille.

TIxia saavutti hienosti hopeamitalin Lime
Kolibrit tiimin molemmat joukkueet voimistelivat mitalleille Karneolit

Karneolit starttasivat uuden kauden

Karneolit starttasivat uuden kauden odottavissa tunnelmissa. Luvassa on uusia esiintymisiä, pallotekniikkaa ja uusia jumppareita joukkueessamme. Syksyllä Karneolit harjoittelevat ja esiintyvät kahdessa joukkueessa: Karneolit Tik ja Karneolit Tak. Lisäksi treenimäärä nousee kolmeen kertaan viikossa. Tulevia kauden tapahtumia on kaksi Asema-esiintymistä, katselmus, treenipäivä, joukkueilta, joulunäytös ym. ym. Kausi aloitettiin aurinkoisten kesäharjoitusten merkeissä Paavo Nurmi -stadionilla.

Karneolit valmennuksen kesäleirillä

Karneolit osallistuivat kesäkuussa TNV:n omalle valmennusleirille. Leirin antina oli monia uusia akrobatia- ja pallotemppuja. Uutena lajikokeiluna leirillä oli tytöille mieluinen Zumba. Neljäpäiväisen leirin ohjelmassa oli myös muun muassa vartalo- ja jalkatekniikkaa, ponnistusharjoituksia ulkona, ilmaisua ja liikkuvuutta sekä yhteinen päätöspiknik muiden joukkueiden kanssa.

Muutamien jäljellä olevien omien treenien jälkeen aloitetaan ansaittu kesäloma. Harjoitukset jatkuvat taas heinä-elokuun vaihteessa. Aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

Toivottavat Karneolien valmentajat,
Suvi, Linni, Janni ja Jenna

Karneolit Sun Lahti -tapahtumassa

Karneolit osallistuivat voimistelun suurtapahtumaan, Sun Lahteen,  6.-9.6.3013. Tyttöjen kenttänäytösohjelma oli iloinen ja vauhdikas Marjamaille!? JOOEI! -niminen ohjelma, jossa käytettiin välineenä monipuolisesti ämpäreitä. Ohjelmassa tehtiin muun muassa päälläseisontaa, hyppyjä, välinetemppuja ja isoja kenttäkuvioita. Tapahtumassa päästiin esiintymisen lisäksi myös tanssimaan, nukkumaan makuupusseissa kavereiden kanssa, uimaan, seikkailemaan temppuradalle, osallistumaan tapahtumakulkueeseen ja harjoituksiin, leikkimään kavereiden kanssa, seuraamaan joukkuevoimistelun MM-kilpailuja ja paljon kaikkea muuta kivaa!

Tervetuloa tutustumaan Karneolit-joukkueen harjoituksiin

Tervetuloa tutustumaan Karneolit-joukkueen harjoituksiin sunnuntaina 19.5. klo 10-11 Energymiin. Joukkueessa voimistelee 04-05 -syntyneitä tyttöjä. Joukkue on perustettu keväällä 2011. Karneolit harjoittelevat kaksi – kolme kertaa viikossa ja viikkoharjoitusten lisäksi kauden aikana pidetään viikonloppuisin muutamia treenipäiviä. Karneolit harjoittelevat joukkuevoimistelun perustaitoja ja välineinä tytöillä on tällä hetkellä narut ja pallot. Karneolien valmentajina toimivat Linnea Kroneld, Kaisa Salminen ja Suvi Äijälä. Lisätietoja Suvi: suvi.k.aijala(at)gmail.com.

Mukaan tutustumistunnille jumppavaatteet sekä hyppynaru (mahdollisuus myös lainata narua). Tervetuloa mukaan!!

 

 

 

Karneolit Asemalla Turussa

 

Karneolit osallistuivat kauden toiselle Asemalleen Turussa sunnuntaina 7.4. Ohjelmassa onnistui erityisesti alkuosa, jonka tytöt esittivät napakasti ja rytmikkäästi. Vaikka ohjelmassa sattui pieniä virheitä loppuosan aikana, tytöt jaksoivat tsempata ja hymyillä aina ohjelman loppuasennossa asti. Palkinnoksi esityksestä tytöt saivat mitalit kaulaan. Kisaohjelma tullaan esittämään vielä kertaalleen seuran kevätnäytöksessä toukokuussa.

Karneolit Mäntsälän Asemalla

Karneolit osallistuivat kevään ensimmäiseen Asema-tapahtumaan Mäntsälässä sunnuntaina 17.3. Päivään mahtui esiintymisen lisäksi bussimatkustamista, yhteistä ruokailua, tapahtuman seuraamista, harjoittelua ja venyttelyä ja mukavaa yhdessäoloa. Esiintyminen sujui joukkueelta jopa ennalta odotettua paremmin, sillä Karneolit suorittivat ohjelman erityisen onnistuineissa kuvioissa ja laskuissa, upeaa kisatsemppaamista tytöiltä! Lisäksi ohjelman tasapaino-osat onnistuivat varmasti. Tuomareilta palautetta tuli muun muassa hyvästä ryhdistä ja ketteryydestä.

Karneolien kevätkausi

 

Karneolien kevät käynnistyy vapaaohjelman harjoittelulla. Tarkoituksena on kuitenkin harjoitella myös välinetekniikkaa pallolla ja narulla sekä kehittää muun muassa liikkuvuutta. Karneolit esiintyvät kevään aikana seuran katselmuksessa, kahdella Asemalla (Mäntsälässä ja Turussa) sekä seuran kevätnäytöksessä toukokuussa. Kesän aikana joukkue ottaa osaan  seuran omalle valmennusleirille sekä osa tytöistä myös Sun Lahti -voimistelutapahtumaan kesäkuussa. Kevään aikana valmentajina toimivat Suvi, Linni ja Kaisa sekä apuvalmentajana Jenna.

Karneolit alueen Asemalla

Isänpäiväsunnuntaina 11.11 Kupittaan urheiluhallissa nähtiin jälleen koko alueelta  iloisia voimistelijatyttöjä, jotka esiintyvät Voimisteluliiton Länsi-Suomen Voimistelun Asematapahtumassa. TNV:stä asemalla esiintyi jopa 5 joukkuevoimistelujoukkuetta: Karneolit, Bolidit, Lupiinit, Geminit, Pinkit, 2 esiintyvää  voimisteluryhmää Estetical ja Estetical junior sekä lukuisia pieniä taitavia rytmisiä voimistelijoita Kimalle-, Kipinä-, Glitteri- ja Kristallirytmisten ryhmistä. Asematapahtuma oli monen pienen voimistelijan kauden kohokohta.

Karneolien uusi naruohjelma sujui Asemalla pääosin hienosti. Karneolien valmentajan Suvi Äijälän mukaan ”erityisesti kaanonkohdat ja hyppelyt onnistuivat, mutta parannettavaa ensi viikon asemaa ajatellen jäi vielä ojennuksissa ja ilmeikkyydessä sekä pienissä rytmityksissä.”  Välineet pysyivät mukana Karneolien ohjelman tahdissa ja tytöt selkeästi tykkäsivät esittää ohjelmaa. Karneolit saivat Arveilta kiitosta mm. nopeudesta ja ketteryydestä.

Omien suoritusten jälkeen kaikki esiintyjät palkittiin mitalein ja valmentajat saivat arveilta eli arvioitsijoilta kirjallisen palautteen. Seuran arveina toimivat Sini Kotilainen, Elina Nikkanen, Janette Liespuu ja Jenni Blom. Kiitos kaikille esiintyjille ja valmentajille esityksistä, Arveille palautteesta sekä katsojille  kannustuksesta.  Kiitos myös järjestäjille mukavasta päivästä!

Karneolit ja Pink yhteisellä treenileirillä

Karneolit ja Pink osallistuivat yhdessä treenileirille viikonloppuna. Leirin ohjelmassa oli välinetekniikkaa, liikkuvuutta, jalkatekniikkaharjoituksia ja mukavaa yhdessäoloa ja tutustumista toisen joukkueen tyttöihin. Leirillä saatiin myös hienoja uusia oppimishetkiä Mona Leinon ja Maiju Korpelan pitämien huipputuntien kautta, kiitokset vielä hyvästä valmennuksestanne!

Karneolit aloittivat leirillä syksyn uuden naruohjelman harjoittelun. Lisäksi treenattiin muun muassa pallotekniikkaa, venyteltiin ja opittiin uusia leikkejä. Leiri käynnisti hyvin alkaneen välinekauden!

PINK-joukkueen leiriviikonloppu sujui vauhdikkaasti. Maijun pallotunti yhdisti hyvin vartalotekniikan ja välineen käsittelyn. Monalle kiitos erittäin tehokkaasta jalkatekniikka- ja liikkuvuustunnista. Tunneista saatiin ideoita tulevaan ja kipeät lihakset leirin toiseen päivään. Toinen päivä käynnisti uuden pallo-ohjelman harjoittelun. Tästä on hyvä jatkaa syyskautta!

 

Karneolien syyskausi

Karneolit aloittivat uuden kauden odottavissa merkeissä. Takana on kesä valmennusleireineen, ahkeraa venyttelyä ja kesälomasta nauttimista. Tulossa alkavalla kaudella on uusi välineohjelma naruilla, lisää viikkoharjoituksia (kaksi – kolme kertaa viikossa), treenileiri, syysstartti sekä uusia tyttöjä ja valmentajia. Joukkueeseen on saatu mukaan Aino H, Sofia ja Jessica sekä valmentajaksi Kaisa, tervetuloa kaikki mukaan jumppaporukkaamme!

Tällä hetkellä Karneoleissa voimistelee 16 taitavaa tyttöä. Syksyn aikana keskitytään erityisesti narutekniikkaan, perusvoimistelutaitoihin, temppuihin ja liikkuvuuteen. Karneolit voimistelevat mallivoimistelijoina seuran syysstartissa 2.9. Energymissä. Karneolit-joukkueeseen otetaan lisää uusia innokkaita jumppaajia, tervetuloa tutustumaan myös joukkueemme omiin harjoituksiin! Lisätietoja Suvi Äijälä (suvi.k.aijala(at)gmail.com).

Karneolit Turun Asematapahtumassa

Karneolit onnistuivat Turun Asematapahtumassa esityksessään hienosti! Ohjelma sujui edellisen viikon Asematapahtumaan verrattuna huomattavasti varmemmin ja yhdenaikaisemmin. Esityksessä nähtiin onnistuneita siltakaatoja ja ojennuksia. Erityisesti ohjelman alkuosa sujui hyvin yhdenaikaisesti haastavissa laskuissa ja kaanoneissa. Hienoa tytöt! Ohjelma tullaan näkemään vielä viimeisten hiontojen kera seuran kevätnäytöksessä toukokuun alussa.

Karneolit Mäntsälässä

Karneolit osallistuivat kevään ensimmäiseen Asematapahtumaansa Mäntsälässä. Tytöt esiintyivät uusissa pirteissä puvuissaan iloisesti jännityksestä huolimatta. Joukkue sai kiitosta erityisesti ketteryydestä ja reippaasta voimistelusta. Tyttöjen mielestä kisapäivä matkoineen oli todella mukava ja parasta päivässä oli muun muassa esiintyminen, bussimatka, mitalit, leikkiminen ja ennen esitystä kuullut kannustushuudot.  

Karneolien kevätkausi

Karneolien kevätkausi on alkanut innokkaissa merkeissä. Keväällä keskitytään harjoittelemaan kevään kisaohjelman lisäksi keskivartaloliikkeitä, tasapainoja ja akrobatialiikkeitä sekä loppukaudesta narutekniikkaa. Kevätkaudella Karneolit harjoittelevat kahdesti viikossa ja osallistuvat kauden aikana kahteen treenipäivään, seuran katselmukseen, kahteen Asematapahtumaan sekä seuran kevätnäytökseen.

Karneolit TNV Cupissa ja syyskauden päätös

Karneolien kisakausi päättyi joulukuussa Asematapahtumaan TNV Cupiin, jossa tytöt esittivät jo huomattavasti varmemmin syksyn kisaohjelmansa. Joukkue sai kiitosta sekä iloisesta esiintymisestä ja hymyilystä että hienoista silta- ja linnupesäasennoista. Esiintyminen tuntui tytöistä mukavalta ja joulukuussa Karneolit siirtyvät kotiharjoittelun pariin yhteisten pikkujoulujen ja tonttutanssien jälkeen. Tammikuussa tytöt pääsevät aloittamaan kauden voimistelemalla mallivoimistelijoina seuran Tammistartissa. Kiitokset kaikille mukavasti sujuneesta syyskaudesta!

Karneolit juhlanäytöksessä

Karneolit esiintyivät seuran upeassa 105-vuotisjuhlanäytöksessä Kukkaismetsän keijut –ohjelmalla yhdessä Alkeisvalmennusryhmien kanssa. Ryhmät esittivät omat soolo-osuutensa, joissa Karneolien soolo-osuus kevään metsäkukkasina oli kooste kauden kisaohjelmasta, ja lopuksi esitys päättyi kaikkien ryhmien yhteiseen osuuteen.

Karneolit ensimmäistä kertaa Asemalla

Karneolit pääsivät osallistumaan ensimmäistä kertaa Asema-tapahtumaan 13.11.2011. Kisapäivä oli jännittävä, mutta tytöt muistivat ohjelman pääosin jännityksestä huolimatta hyvin ja esiintyivät iloisesti. Ohjelma sisälsi muun muassa siltakaadon ja rintaseisonnan sekä muita temppuja, joita on harjoiteltu ahkerasti syksyn aikana. Tytöt odottavatkin jo innokkaina tulevia Asema-tapahtumia, jotta pääsisivät esiintymään ja näyttämään taitojaan vielä enemmän.

Karneolit treenipäivässä

Karneolit osallistuivat omaan treenipäiväänsä lokakuussa Energymissä. Treenipäivässä ohjelmaa saatiin harjoiteltua huimasti eteenpäin ja pitkän päivän jälkeen tytöt lähtivät väsyneinä mutta tyytyväisinä kotiin. Treenipäivässä ehdittiin harjoitella ohjelman loppukuviot valmiiksi, venytellä ahkerasti sekä leikkiä uusia leikkejä.

Syksyllä Karneolit  osallistuvat seuran katselmukseen, Asematapahtumaan marraskuussa Turussa, seuran juhlanäytökseen 28.11. sekä  TNV Cupiin joulukuussa.

Karneolit aloittivat syyskauden

Karneolien syyskauden harjoitukset alkoivat elokuussa iloisissa ja odottavissa tunnelmissa. Kesän aikana tytöt olivat venytelleet ahkerasti ja kaikki tytöt kertoivat odottaneensa harjoitusten alkamista. Syksyllä Karneolit harjoittelevat kahdesti viikossa ja osallistuvat kauden aikana kahteen Asema-tapahtumaan. Valmennustiimi on saanut lisävahvistusta ja nyt joukkuetta valmentaa Essin ja Suvin lisäksi myös valmentaja Linni. Syksyn ohjelman harjoittelu on jo aloitettu ja nyt kauden aikana keskitytään erityisesti liikkuvuuden ja perusvoimistelutaitojen kehittämiseen sekä harjoitellaan muun muassa kärrynpyöriä, rintaseisontaa ja tasapainoja.

Uusia tyttöjä Karneoleissa

Karneolit-joukkueeseen on tullut uusia taitavia voimistelijoita kevätnäytöksen jälkeen. Tervetuloa mukaan Adele, Kira, Maria, Riina ja Silja! Karneolit suuntaavat toukokuun jälkeen kesälomille ja venyttelyohjelmien pariin. Kesäkuussa viikolla 24 Karneolit ovat mukana seuran valmennusleirillä. Venyttelyrikasta kesää!

Tervetuloa seuraamaan uuden Karneolit -joukkueen nettisivuja!

TNV:ssä perustetaan vuosittain uusi joukkuevoimistelun joukkue alkeisvalmennusryhmien voimistelijoista.

Suvi Äijälän ja Essi Heikkilän valmentamassa uudessa Karneolit – joukkueessa voimistelee 11 reipasta ja innostunutta voimistelijaa. Tytöt ovat aikaisemmin voimistelleet alkeisvalmennusryhmissä samojen valmentajien johdolla. Uusi 2004-2005-syntyneiden valmennusryhmä aloitti toimintansa keväällä 2011. Joukkue nimettiin Karneoleiksi  treenipäivässä 12.3. Karneolit tarkoittaa oranssin-punaisia, läpikuultavia korukiviä.

Joukkueen nettisivut julkaistiin tänään – tervetuloa seuraamaan Karneolit -joukkueen kuulumisia osoitteessa www.tnv.fi/karneolit!

Uusi joukkue sai nimen Karneolit treenipäivässä 12.3.

Joukkueen treenipäivässä 12.3. uusi joukkue nimettiin Karneoleiksi. Karneolit tarkoittaa oranssin-punaisia, läpikuultavia korukiviä. Tällä hetkellä joukkueeseen kuuluu 11 reipasta ja innostunutta voimistelijaa.

Energymillä pidetyssä treenipäivässä harjoiteltiin perustreeniä ja kevätnäytösohjelmaa, voimisteltiin välineillä, valokuvattiin, tehtiin omia ohjelmia sekä venyteltiin ahkerasti. Karneolien omia treenipäiviä pidetään vähintään kerran kauden aikana.