Lasten tuntikuvaukset

Akrobaatit (6-8v)

Ryhmässä harjoitellaan parkour-ja akrobatiataitoja, kuten lentokuperkeikkoja, hyppyjä ja kärrynpyöriä osallistujien taitotason mukaisesti edeten.

Alkeisvalmennus (3-5v)

Alkeisvalmennusryhmässä harjoitellaan monipuolisesti ja innostavalla tavalla voimistelun perusteita ja lajitaitoja antaen hyvää pohjaa kaikenlaiselle liikkumiselle ja harrastamiselle.  Alkeisvalmennuksen jälkeen voimistelijan on mahdollista jatkaa TNV:n harrasteryhmissä tai siirtyä tavoitteellisen kilpavoimistelun (rytminen tai joukkuevoimistelu) pariin.

DanceKids (4-6v ja 7-8v)

Tanssitunti koostuu luovista ja fyysis-motorisista harjoituksista ja tanssilajien tekniikoiden perusteista. Tunnit kehittävät kehonhallintaa ja eri musiikkityylien rytmin oppimista sekä tilan hahmottamista.  

DanceMix (9-11v)

DanceMix -tunnilla yhdistyvät helpot ja mukaansatempaavat tanssilliset koreografiat sekä tanssin energia. Kauden aikana kokeillaan eri tanssilajeja hyvällä meiningillä musiikista ja liikkeestä nauttien.  

Satubaletti ja alkeisbaletti (3-4v, 5-6v, 7-8v ja 8-10v)

Tunnilla pyritään kehittämään lapsen perusliikkumistaitoja klassisen baletin perusteiden kautta. Tunnin tarkoituksena on lapsen kokonaisvaltaisen kehittymisen tukeminen musiikin ja luovan liikkeen keinoin.  

Satujumppa (3-5v)

Liikunnan perustaitojen sekä ryhmässä toimimisen harjoittelua leikin, lorujen ja satujen maailman kautta.

Saturytmiset (3-5v)

Saturytmisessä tutustutaan rytmiseen voimisteluun leikkien avulla. Tunneilla isossa roolissa ovat lapsien rakastamat välineet: naru, vanne, pallo, keilat ja nauha. Saturytmisen harjoitukset suunnitellaan lasta kuunnellen ja terveydelliset seikat huomioiden. Valmentajat haluavat luoda voimistelijoilleen positiivisen fiiliksen ja sytyttää intohimon lajiin sekä korostaa ilon kautta harrastamista. Rytminen voimistelu lajina kehittää ryhtiä, parantaa koordinaatiota ja ketteryyttä, lisää kehon tietoisuutta ja parantaa tasapainoa. Kehittää vartalonhallintaa sekä parantaa luovuutta ja luo itseluottamusta.

Saturytmistä voi harrastaa 1-2 viikossa. Saturytmisen hinta poikkeaa muista harrastepuolen maksuista. Yksi kerta viikossa 140€/kausi ja kaksi kertaa viikossa 190€/kausi,

Satusirkus (3-5v)

Tunneilla harjoitellaan sirkuksen keinoin mm. koordinaatiota, motoriikkaa, keskittymistä ja yhdessä toimimista.  Lasten luovuus on olennainen osa tuntien sisältöä, kun keksitään esimerkiksi mitä eläimiä sirkuksessa on ja kuinka ne liikkuvat. Samalla tutustutaan sirkuslajeihin kuten jongleeraus, tasapainoilu ja akrobatia.

Sporttiklubit

Sporttiklubi 3-4v
Tytöille ja pojille suunnattu sporttinen tunti, jossa tutustutaan monipuolisesti liikuntaan. Sporttiklubissa liikutaan eri tavoin, teemoin ja harjoitellaan erilaisia perusliikkeitä. Tavoitteena on oppia myös ryhmässä toimimista leikkien ja erilaisten pelien avulla. Lapsen ketteryys, motoriikka, tasapaino ja sosiaaliset taidot kehittyvät varmasti Sporttiklubilla.

Sporttiklubi 5-7v
Tytöille ja pojille suunnattu sporttinen tunti, jossa tutustutaan monipuolisesti liikuntaan. Tunneilla pelataan, kuntoillaan ja liikutaan monin eri tavoin kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Sporttiklubissa lapsen kunto, liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja sosiaaliset taidot kehittyvät. Tunti sopii sinulle, vaikka et olisi harrastanut aikaisemmin liikuntaa. Tunti sopii erinomaisesti myös muiden liikuntaharrastuksen tueksi.

Voimistelu koulu Estetical junior (8-11v)

Tyttöjen esiintyvä voimisteluryhmä, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.  Ryhmässä kehitetään voimistelutaitoja, joita suunnitellaan koreografioita esiintymisiin.  Esteticalin tavoitteena on saada onnistumisen elämyksiä toisia kannustaen.  

Voimistelukoulu Estetical Nuput (5-7v)

Estetical Nuput on monipuolista liikuntaa, joka kehittää ja vahvistaa lapsen motorisia perustaitoja.  Samalla opitaan voimistelun alkeita.  Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin välineisiin ja temppuillaan – pelejä ja leikkejä unohtamatta.