Lasten tuntikuvaukset

Alkeisvalmennus

Alkeisvalmennusryhmässä harjoitellaan monipuolisesti ja innostavalla tavalla voimistelun perusteita ja lajitaitoja antaen hyvää pohjaa kaikenlaiselle liikkumiselle ja harrastamiselle.  Alkeisvalmennuksen jälkeen voimistelijan on mahdollista jatkaa TNV:n harrasteryhmissä tai siirtyä tavoitteellisen kilpavoimistelun (rytminen tai joukkuevoimistelu) pariin.

DanceKids (4-6v ja 7-8v)

Tanssitunti koostuu luovista ja fyysis-motorisista harjoituksista ja tanssilajien tekniikoiden perusteista. Tunnit kehittävät kehonhallintaa ja eri musiikkityylien rytmin oppimista sekä tilan hahmottamista.

DanceMix (9-11v)

DanceMix -tunnilla yhdistyvät helpot ja mukaansatempaavat tanssilliset koreografiat sekä tanssin energia. Kauden aikana kokeillaan eri tanssilajeja hyvällä meiningillä musiikista ja liikkeestä nauttien.

EnerKids tanssiryhmät aloittavat tammikuussa 2017

TNV:llä aloittaa tammikuussa 2017 kaksi uutta tanssiryhmää. EnerKids 1 on 6-8-vuotiaille ja EnerKids 2 on 9-12-vuotiaille.

EnerKids:ssä tullaan tutustumaan erilaisiin tanssilajeihin, harjoittelemaan koreografioita ja esiintymistä. Aikaisempaa tanssi taustaa ei tarvitse olla, innostus lajiin riittää.

EnerKids treenaa kerran viikossa , 6-8-vuotiaat lauantaisin klo 10.15-11.15 ja 9-12-vuotiaat lauantaisin klo 11.30-12.30. Treenipaikkana on liikuntakeskuksemme Energym, Vähäheikkiläntie 56 c 2krs.

EnerKids ryhmien ohjaajina toimivat Erika Nieminen ja Johanna Lomu.

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa maanantaina 2.1.2017 klo 12.00 osoitteessa www.tnv.fi.

Lisätietoja liikuntasihteeri Saaralta ; saara.tnv@gmail.com tai 040 4109 515

Tervetuloa harrastamaan tanssia!

 

enerkids-mainos

 

Estetical Junior (8-11v)

Tyttöjen esiintyvä voimisteluryhmä, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Ryhmässä kehitetään voimistelutaitoja, joita suunnitellaan koreografioita esiintymisiin. Esteticalin tavoitteena on saada onnistumisen elämyksiä toisia kannustaen.  

Estetical junior ja Estetical (8-11v ja 12-14v)

Tyttöjen esiintyvä voimisteluryhmä, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.  Ryhmässä kehitetään voimistelutaitoja, joita suunnitellaan koreografioita esiintymisiin.  Esteticalin tavoitteena on saada onnistumisen elämyksiä toisia kannustaen.

Estetical Nuput (5-7v)

Estetical Nuput on monipuolista liikuntaa, joka kehittää ja vahvistaa lapsen motorisia perustaitoja.  Samalla opitaan voimistelun alkeita.  Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin välineisiin ja temppuillaan – pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Juniorijumppa (6-9v)

Voimistelukoulussa rakennetaan perustekniset liikevalmiudet. Lapsen kunto, liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja sosiaaliset taidot kehittyvät liikkeen kautta. Voimistelukoulu toimii loistavasti myös useimpien lajien tehokkaana oheistreeninä.

KeppariKlubi

Kevään hulvaton uutuus on KeppariKlubi! Tunti on suunnattu 6-9 vuotiaille keppareista innostuneille lapsille. Tunneilla harjoitellaan hevosen eri askellajeja ja tutustutaan ratsastustermistöön liikkumisen ja leikkien kautta. Mukana on myös tuttuja liikuntaleikkejä! 

Tunneille tarvitsee reippaan mielen lisäksi oman kepparin.

Lelulaatikko

Luovan liikunnan ryhmä, jossa joka viikko jumpataan eri lelun tai esineen kanssa.  Seuraavan kerran mukana tuotava lelu paljastuu tunnin päätteeksi suuresta lelulaatikosta!

Miniäijät ja Pikkuäijät (3-4v ja 5-6v pojat)

Pojille suunnattu perusvoimistelutunti. Ylimääräisten höyryjen päästelyn jälkeen keskitymme perusakrobatiaan ja voimistelutaitojen kehittämiseen.

Nuppuvoimistelu aloittaa tammikuussa 2017

TNV:n 3-4-vuotiaille suunnattu, voimistelusta kiinnostuneiden, Nuppuvoimisteluryhmä aloittaa tammikuussa 2017.

Nuppuvoimisteluryhmä on harrastevoimisteluryhmä jossa harjoitellaan monipuolisesti ja innostavalla tavalla voimistelun perusteita ja lajitaitoa. Ryhmä on avoin kaikille.

Nuppuvoimistelu treenaa kerran viikossa, lauantaisin klo 9.15-10.00 Aino Männistön ja Erika Niemisen johdolla liikuntakeskuksessamme Energymillä, Vähäheikkiläntie 56 c 2krs.

Ilmoittautuminen ryhmään alkaa maanantaina 2.1.2017 klo 12.00 osoitteessa www.tnv.fi

Lisätietoja liikuntasihteeri Saaralta; saara.tnv@gmail.com tai 040 4109 515

Tervetuloa harrastamaan voimistelua!

nuppujen-mainos-2017

 

Pikkuakrobaatit (7-8v)

Ryhmässä harjoitellaan parkour-ja akrobatiataitoja, kuten lentokuperkeikkoja, hyppyjä ja kärrynpyöriä osallistujien taitotason mukaisesti edeten.

 

 

Satubaletti ja alkeisbaletti (3-4v, 5-6v, 7-8v ja 8-10v)

Tunnilla pyritään kehittämään lapsen perusliikkumistaitoja klassisen baletin perusteiden kautta. Tunnin tarkoituksena on lapsen kokonaisvaltaisen kehittymisen tukeminen musiikin ja luovan liikkeen keinoin.

Satujumppa (3-5v)

Liikunnan perustaitojen sekä ryhmässä toimimisen harjoittelua leikin, lorujen ja satujen maailman kautta.

Satusirkus

Tunneilla harjoitellaan sirkuksen keinoin mm. koordinaatiota, motoriikkaa, keskittymistä ja yhdessä toimimista.  Lasten luovuus on olennainen osa tuntien sisältöä, kun keksitään esimerkiksi mitä eläimiä sirkuksessa on ja kuinka ne liikkuvat.  Samalla tutustutaan sirkuslajeihin kuten jongleeraus, tasapainoilu ja akrobatia.

Sporttikerho (10-12v)

Sporttitunti on sekä tytöille että pojille hieno mahdollisuus päästä kokeilemaan monipuolisesti erilaisia liikuntapelejä ja -leikkejä.  Tunnilla pääsee mm. pelailemaan eri pallopelejä, tutustumaan akrobatian alkeisiin sekä kokemaan liikkumisen iloa mukavassa seurassa.

ZumbaKids 8-10v

 

Lapsille kehitetty Zumba-tunti, jossa yhdistyvät helpot tanssilliset sarjat, leikki ja liikunnan riemu.  ZumbaKids kehittää koordinaatiota, tasapainoa, rytmitajua ja kehonhallintaa.  Tavoitteena on saada uusia onnistumisen elämyksiä sekä nauttia musiikista ja tanssista.  Jokainen tanssii omalla ainutlaatuisella tavallaan, tärkeintä on liikunnan riemu!