Energym on viihtyisä liikuntakeskus Turun Vähäheikkilässä

Sijainti

TNV:n Energym-liikuntakeskus sijaitsee Vähäheikkilässä osoitteessa Vähäheikkiläntie 56 C 2.krs, Figuran vanhassa kiinteistössä.

Näytä suurempi kartta

Julkiset liikenneyhteydet

Julkisilla liikenneyhteyksillä Energymiin pääsee linja-autoilla 3, 9, 14, 15, 30, 50, 51, 53, 54, 55. Kaikkein lähinpänä Energymiä on bussinumero 3:n pysäkki, pois lähtiessä lähtiessä lähin on bussinumero 30:n pysäkki. Turun julkisen liikenteen bussiaikataulut löydät täältä.

Pysäköinti

Klo 17 jälkeen talon etupihalla oleville varatuille paikoille saa pysäköidä, lukuunottamatta M-Clubin, Fitbasen ja Niinivuoren asiakaspaikkoja. Päiväaikaan suosittelemme käyttämään esimerkiksi Perämiehenkadun varressa olevia paikkoja.

Energymin jäsenpalveluajat

Kevät- ja syyskaudella ma-to klo 16:00-19:30 ja la 08:30-11:00.
Muina aikoina ohjaajat auttavat maksuasioissa tuntien yhteydessä.

Energym on TNV:n keskus

Energym on helposti lähestyttävä liikuntakeskus, jossa viihtyvät kaiken ikäiset, kokoiset ja tasoiset liikkujat.

  • Vastaanottopalvelussa iloinen henkilökuntamme vastaa kysymyksiisi
  • Aulassamme voit rauhassa odotella lastasi, tunnin alkua tai vaikka lukea liikunnallisen lehden
  • Energymin kolmessa salissa treenaavat sekä harrastajat että kilpailijat
  • Energymistä löytyy kaksi pukuhuonetta, jossa on lukittavat pukukaapit
  • Suihkutilat ja wc-tilat ovat asiakkaidemme käytössä
  • Liikuntakeskuksen kahdessa toimistohuoneessa työskentelevät seuran työntekijät
  • Erilaisia kokouksia järjestetään viihtyisässä kokoustilassa, josta löytyy vakiovarusteina projektori ja valkokangas
  • Energymistä löytyy myös seuran kilpajoukkueiden esiintymispukujen ja voimisteluvälineiden varastotilaa

Energym -esittely

Energialähde

Energialähde saleista suurin, noin 220m2 ja siellä pidetään suurin osa aikuisten tunneista. Valoisassa peilisalissa on erinomaiset mahdollisuudet liikkua monipuolisilla jumppatunneillamme.

Energialähde on viihtyisä ja valoisa – tänne tullaan treenaamaan, nauttimaan ja viihtymään.

Kattava valikoima liikuntavälineitä

Energialähteessä on käytössä erilaisia lihaskuntotunneilla käytettäviä välineitä. Kaikista saleista löytyy myös jumppa-alustat, mutta hygieniasyistä toivoimme sinun käyttävän omaa pyyhettä jumppa-alustan päällä.

Joutsenlampi

Joutsenlampi on Energymin toinen peilisali. Joutsenlammessa on korkeat peilit kahdella seinällä, joten salissa on hyvä tarkastella omaa suoritustekniikkaa.

Joutsenlammessa on joustava parketti ja seiniltä löytyy myös balettitangot. Niinpä sali onkin mitä parhain tila balettiharjoituksiin – niin harrastajille kuin kilpailijoillekin.

Satumaa

Satumaa-sali on lasten oma maailma, siellä virikkeellinen ympäristö houkuttelee perheen pienempiä liikkumaan turvallisesti.

Satumaa -salissa lapset saavat nauttia sporttisista elämyksistä erilaisilla TNV:n lasten tunneilla. Satumaan seinällä puksuttaa myös värikäs jumppajuna – jokainen on tervetullut voimistelumatkalle!

Jäsenpalvelu

Vastaanottopalvelussa voit kysyä ja keskustella mieltäsi askarruttavista asioista. Vasemmalla kuva odotusaulasta. Lapsen jumppatunnin aikana voit halutessasi odottaa lastasi Energymin aulassa. Olemme varanneet aulatilaan myös virvokkeita ja liikunnallista luettavaa.

Myös TNV:n jäsenpalvelu, toimisto ja kokoustilat löytyvät samasta osoitteesta. Energymissä kahden tilavan toimistohuoneen lisäksi kokoustila, jonka vakiovarusteena on kopiokone, projektori, fläppitaulu sekä valkokangas.

Pukuhuonetilat

Energymissä on kaksi pukuhuonetilaa, joissa molemmissa sijaitsee lukittavia kaappeja. Kaappien lukoissa on avain, joka otetaan mukaan jumppatunnille mentäessä.

Rajallisten tilaresurssien vuoksi harjoitteluvälineitä tai muita jäsenten henkilökohtaisia tavaroita voi säilyttää Energymissä vain harjoittelun ajan.

Siistit pesuhuoneet ja wc-tilat

Energymin wc- ja suihkutilat ovat siistit ja viihtyisät. Me lupaamme tehdä osaltamme parhaamme, jotta Sinulla olisi siisti ja viihtyisä liikuntakeskus käytössäsi! Pidäthän itsekin huolta yhteisten tilojen siistiydestä.

Energymistä energiaa päivääsi – liiku ja nauti!