Perheliikunnan tuntikuvaukset

Aikuinen-lapsiliikunta 1-2 ja 3-4v

Tunnilla kehitetään lapsen liikunnallisia ja sosiaalisia valmiuksia turvallisesti yhdessä tutun aikuisen kanssa. Tuntia säestävät erilaiset lorut ja laulut.  Nuorempien ryhmään ”pääsyvaatimuksena” on kävelytaito 🙂

BabyMove (2-11kk)

Tunnilla aikuiset liikkuvat iloisesti vauvan kanssa. Musiikki vaihtelee lastenlauluista rockiin, kaikkea siltä väliltä. Tunti sisältää alkulämmittelyt, lihaskunto-osuuden ja loppurentoutumiset. Aikuisen ja vauvan yhdessäoloa parhaimmillaan.

Jumppaa muksun kanssa

Kävelytaitoinen muksu jumppaa yhdessä tutun ja turvallisen aikuisen kanssa leikkien ja loruillen. 

Lapsi oppii monia liikunnallisia temppuja ja taitoja, koordinaatiota ja kehon hallintaa, sekä tutustuu samalla vähitellen myös ryhmässä toimimiseen. Aikuinenkin liikkuu kuin huomaamattaan; leikkien ja temppujen tuoksinassa -lapsi välillä punnuksena- on hiki pinnassa. Yhdessä liikkuminen on kivaa, tee siitä teille yhteinen hyvä tapa!

Mukaan innokas mieli, vesipullo, yhteinen jumppamatto, sekä pehmeäpohjaiset jumppatossut tai paljaat jalat – liukastumisvaaran takia sukkasillaan ei voi jumpata.

Jumpassa nähdään!

Ohjaajana on Apuope-Apinan lisäksi Mia Lamberg, joka on aloittanut liikuntatuntien ohjaamisen vuonna 1996, ohjannut päätoimisesti vuodesta 2009. Suorittanut mm. Liikunnan ammattitutkinnon, sekä Svolin lasten jumppakoulun kaikkien ikäluokkien ohjaajakoulutukset. Ohjannut satujumppaa ja perheliikuntaa useita vuosia.

Vaavien, taaperoiden, viipeltäjien ja pirpanoiden tanssileikit

Vaavit, taaperot ja viipeltäjät osallistuvat tanssileikkiin oman aikuisen kanssa. Tanssileikissä leikitään,tanssitaan ja hassutellaan monenlaisen musiikin tahdissa.Loruja ja lauluja ei ole myöskään unohdettu!jokainen tanssileikkikerta päättyy hellittelyhetkeen.Ohjattu osuus kestää noin 40 min.ja sen jälkeen on vielä aikaa vapaaseen leikkiin ja jutusteluun kahvikupin kera.