Henkilökunta & johtokunta

Toiminnan koordinaattori

Maija Tähtinen
050 378 9929 / koordinaattori@tnv.fi
Tavoitettavissa pääsääntöisesti ma-pe 9-14, tavattavissa sovittaessa.

Liikuntakeskus Energymin jäsenpalvelu

040 416 1906 / tnv@tnv.fi
Jäsenpalvelu on avoinna ma-to klo 16:00-19:30

TNV:n johtokunta 2024

TNV:n päättävä elin on johtokunta, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi viisi varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. Kullakin jäsenellä on oma vastuualueensa. Myös toiminnanjohtaja / toiminnan koordinaattori osallistuu johtokunnan kokouksiin, jotka pidetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Taloudelliset ja hallinnolliset päätökset ja toiminnalliset linjaukset tehdään johtokunnassa. Käytännön toteutuksesta vastaa henkilökunta yhdessä seura-aktiivien kanssa. 

Kuka tahansa seuran kehittämisestä kiinnostunut jäsen voi ilmoittautua ehdokkaaksi johtokuntaan. Jäsenet valitaan seuran virallisessa syyskokouksessa kolmeksi vuodeksi kerrallaan.


Johtokunnalle voit lähettää viestiä sähköpostilla osoitteeseen tnv@tnv.fi.

  • Pia H. (pj, valmennus)
  • Marianne S. (varapuheenjohtaja, lapset ja nuoret)
  • Ulla E. (valmennus)
  • Neea R. (lapset ja nuoret)
  • Leena L. (seniorit)
  • Minna J. (aikuiset)
  • Kirsi H. (varajäsen, aikuiset)

Pia H. (pj)

Olen Pia ja toimin TNV:n johtokunnassa kolmatta vuotta, puheenjohtajana toista vuotta. TNV on ollut tärkeä osa elämääni pikkutytöstä lähtien. Olen toiminut seurassa vuosien mittaan monessa eri roolissa. 

Aloitin TNV-taipaleeni Uittamon koulun pikkutyttöjen jumpasta, minkä jälkeen harrastus jatkui tiiviinä kilpavoimistelujoukkueessa. Opiskelijana ohjasin satujumppaa ja myöhemmin aikuisten kuntojumppatunteja. Omien lasten myötä palasin saleille kuljettajana, sitten tyttärieni innostuttua joukkuevoimistelusta, Tixian joukkueenjohtajaksi. 14 vuotta toiminut joukkue lopetti uransa kesällä 2021. Olen vuosia käynyt aktiivisesti naisten harrasteliikuntatunneilla ja ollut aina tyytyväinen laajaan ja laadukkaaseen tuntitarjontaan. Ikimuistoisia, hienoja kokemuksia ovat olleet kansalliset ja kansainväliset Gymnaestrada-tapahtumat, joihin olen osallistunut sekä esiintyjänä, että talkoolaisena. Viimeisenä innostuin lähtemään mukaan naisten Siskåt-tanssijoukkueeseen – tällä hetkellä tämä harrastus on tosin tauolla ajan puutteen vuoksi.

Olen johtokunnassa yhtenä valmennusvastaavista. Kehitämme joukkuevoimistelu- ja tanssivalmennusta ja olemme tukena valmentajille ja joukkueille. Olen innolla mukana kehittämässä 115-vuotiasta perinteikästä, upeaa seuraamme ja pitämään sen vahvana ja elinvoimaisena kaikilla osa-alueilla. Olen saanut itse seuralta vuosien mittaan niin paljon hyvää oloa, upeita kokemuksia ja hyviä ystäviä, että haluan olla mukana tarjoamassa tätä kaikkea muillekin – johtokunnassa siihen on hyvät mahdollisuudet.

Marianne S.

Olen Marianne ja olen TNV:n johtokunnassa neljättä vuotta mukana. Olen seuran varapuheenjohtaja sekä vastaan lasten ja nuorten harrasteliikuntatunneista. 

Seuraan olen ensimmäisen kerran tullut 15-vuotiaana vetämään lasten satujumppaa. Vuonna 2019 aloitin jälleen lasten harrastetuntien vetämisen TNV:llä. Aikuisten harrasteliikuntatunneilla olen käynyt vuosien varrella niin kouluilla kuin Energymillä.

Työskentelen lastenhoitajana päiväkodissa ja tällä hetkellä opiskelen varhaiskasvatuksen opettajan opintoja työni ohella. Olen suorittanut Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla liikunnan ammattitutkinnon, lasten liikuntaan suuntautuen. Lasten liikkuminen on sydäntäni lähellä. Harrastan itse säännöllisesti arkiliikuntaa, pyöräilen ja kävelen paljon sekä pidän luontoliikkumisesta. Yllätin ja ylitin itseni kaksi vuotta sitten osallistumalla Gymnaestrada-tapahtumaan, joka järjestettiin Turussa. Oli todella hieno kokemus olla mukana suurtapahtumassa esiintyjänä. Tule sinäkin mukaan kesän 2022 tapahtumaan Tampereelle! 

Ulla E.

Olen Ulla ja toimin TNV:n johtokunnassa nyt neljättä vuotta. TNV 'urani' on alkanut jo 2-vuotiaana äiti-lapsivoimistelusta ja sieltä satujumpan kautta siirryin joukkuevoimistelun pariin, jossa vierähti jumppaajana ja kisoissa kymmenen vuotta. Ennen kuin siirryin opiskelujen takia toiselle paikkakunnalle, ohjasin myös usean vuoden ajan satujumpparyhmiä. 

Nyt viime vuosina olen ollut mukana aikuisliikunnan harrastajana.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja voimistelu ja nimenomaan joukkuevoimistelu ovat siis aina olleet lähellä sydäntäni.  Nyt toimin jäsenenä valmennussektorissa, jossa tarkoituksenamme on kehittää ja laajentaa TNV:n joukkuevoimistelutoimintaa. On kiva olla mukana kehittämässä perinteistä turkulaista seuraa, toivottavasti nähdään seuran tapahtumissa tai hikoillaan yhdessä Energymillä jumpassa!

Neea R.
Olen Neea ja toimin TNV:n johtokunnassa nyt toista vuotta. Liikuntataustani pohjautuu klassillisen baletin ja joukkuevoimistelun kautta tanssiin. Seuraan olen saapunut kuutisen vuotta sitten, kun tanssisektori kaipasi valmentajia. Aloin luotsata silloin perustettuja EnerKids -joukkueita (nyk. Evelia) ja näiden vuosien varrella olen tainnut olla mukana TNV:n jokaisen tanssijoukkueen toiminnassa. 

Nykyään olen tanssisektorin vastuuvalmentaja ja ohjaan huikean valmennustiimini kanssa Evelia, Team Evelia ja Elodie -joukkueita. Lisäksi toimin pari vuotta TNV:n jäsenpalvelussa, joten saatankin olla monelle tuttu kasvo aulatiskiltä. TNV:n toiminta on tullut minulle tutuksi myös harraste- ja aikuisliikunnan osalta: ajoittain riennän tuurausavuksi eritoten lasten ja nuorten tunneille ja käyn ahkerasti aikuisten jumpissa.

Tämä laaja kokemus seuran toiminnasta ja halu kehittää sitä ajoikin minut hakeutumaan johtokuntaan. Erityisesti tapahtumien ja näytösten järjestämiset ovat minulle mieluisia. Olen järjestänyt niin alueellisia tanssikilpailuja kuin TNV:n 115v. juhlanäytöstä. Parasta onkin nähdä esiintyjien ilo!

Koulutukseltani olen luokanopettaja ja erityisopettaja. Lasten ja nuorten opettaminen ja liikuttaminen sekä terveen elämäntavan välittäminen onkin lähellä sydäntäni. Vaikka minulla on verrattain lyhyt historia seurasta, TNV:stä on tullut minulle erittäin tärkeä. On hienoa toimia yhdessä Turun vanhimmassa liikuntaseurassa! Minulle saa aina tulla kertomaan kehitysideoita tai juttelemaan muuten vain TNV:stä, jumpista tai valmennusryhmistä. Jumpissa tavataan!

Leena L.

Olen 65 -vuotias aikuis- ja seniorijumppaaja Turusta. Lapsuuteni kivoja muistoja on, kun äitini kanssa voimistelimme Helsingin Apollon naisvoimistelijoissa usean vuoden ajan, elävän musiikin tahdissa. Ajat ovat siitä paljon muuttuneet, mutta liikunta ja erityisesti ryhmävoimistelu on pysynyt elämässäni koko ajan. Nuoruudessani harrastin tanhuja ja aikuisena joitakin vuosia myös aikuisbalettia. Työelämän aerobic-hikitunneilta tämän päivän monipuoliseen ryhmäliikunnan tuntivalikoimaan on ollut pitkä matka. 

Tällä hetkellä olen siirtymässä yrittäjän työstäni vähitellen eläkeläiseksi, mutta liikunnan harrastamisessa vauhdin hidastuminen ei vielä paljon näy, onneksi niin. Olen kiintynyt omaan seuraani Turun Naisvoimistelijoihin ja toivon pysyväni aktiivisena osallistujana vielä pitkään. Vuodesta 2013 olen ollut mukana niin aikuisjumppatunneilla Energymissä kuin senioreitten Gym Ladies -ryhmässä ja kokenut osallisuuden ja ryhmäytymisen voiman. Matkustaminen ja esiintyminen yhdessä oman ryhmän kanssa on ollut huikeaa, Golden Age Gym Festival ja Gymnaestrada ovat elämänpituisia muistoja. Tulossa onkin uusia kokemuksia jälleen alkavana vuonna, mikäli tautitilanteet meillä ja maailmalla sallivat tapahtumien järjestämiset. Toivotaan parasta.

Olen kiitollinen saadessani nyt vastuullisen tehtävän seurassamme, kun minut valittiin johtokunnan jäseneksi vuosiksi 2022-2024.  Uusien jäsenten hankkiminen ja toimintamme hyvän ja laadukkaan tason säilyttäminen lienee yksi tärkeimmistä tehtävistämme. Taloudellisen tilanteen kohentaminen kahden koronapandemian kurittaman vuoden jälkeen on kova urakka. Työtä riittää, haasteisiin tulee vastata ja yhdessä johtokunnan muiden jäsenten kanssa koetamme tehdä parhaamme! Kiva olla mukana.

Minna J. 

Olen ensimmäistä vuotta TNV:n johtokunnassa. On ollut mukavaa päästä mukaan ideoimaan ja kehittämään seuran toimintaa.

Seuran toiminnassa olen ollut mukana jo useita vuosia. Gym Ladies -ryhmään olen kuulunut reilut viisi vuotta. Tämä ryhmä on aivan ihana porukka eri ikäisiä aikuisia naisia, joilla on yhteinen halu ja ilo nauttia sekä harjoituksista että esiintymisistä isona joukkueena. Ryhmän yhteenkuuluvuutta ja ystävyyttä lujittavat etenkin esiintymismatkat. Olen saanut osallistua Gym Ladiesien mukana ikimuistoisille matkoille Italiaan, Itävaltaan ja Madeiralle. Nyt odotan innolla tulevan kesän matkaa Amsterdamiin. Voin lämpimästi suositella Gym Ladiesia kaikille 50+ ikäisille naisille.

Liikun monipuolisesti, mutta lempeästi itseäni kuunnellen. TNV:n aikuisliikunnasta olen löytänyt erilaisia ja monipuolisia tunteja vauhdikkaasta stepistä lempeään joogaan ja äänimaljarentoutukseen. Suosikkituntini on jo usean vuoden ajan ollut sunnuntaiaamun PHA + pitkät venyttelyt. Lisäksi harrastan ajoittain uintia, ratsastusta, hiihtoa ja laskettelua. Pidän vaihtelusta, niinpä nyt keväällä olen pari kertaa päässyt kokeilemaan myös vesijoogaa.

Arkisin työskentelen alueellisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana. Erilaisten ihmisten kohtaaminen on jokapäiväinen ilon aihe. Yhdessä liikkumalla lisäämme osallisuutta, iloa ja hyvinvointia!

Kirsi H.

Olen tullut seuraan vuonna 2002 liikuntasihteerin tittelillä ja siinä samalla olen suorittanut oppisopimuksella liikuntaneuvojan koulutuksen. Aikuisten liikunnan ohjaamisen olen aloittanut vuonna -96 toisessa seurassa ja Kaarinan kaupungilla. Liikuntasihteerin töitä tein TNV:n palkkalistoilla 2002-2006. 

Perustin oman toiminimen ja olen sen jälkeen jatkanut seurassa ohjaamista. Johtokuntatyötä on takana jo useampi kausi rivijäsenenä, aikuisten liikunnan vastaavana ja nyt taakse jo jäänyt puheenjohtajuus (2019-2021).