Henkilökunta & johtokunta

Toiminnan koordinaattori

Maija Tähtinen
050 378 9929 / koordinaattori@tnv.fi
Tavoitettavissa pääsääntöisesti ma-to 9-14, tavattavissa sovittaessa.


Liikuntakeskus Energymin jäsenpalvelu

040 416 1906 / tnv@tnv.fi
Jäsenpalvelu on avoinna ma-pe klo 16:00-19:30


TNV:n johtokunta 2021

TNV:n päättävä elin on johtokunta, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi viisi varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. Kullakin jäsenellä on oma vastuualueensa. Myös toiminnanjohtaja / toiminnan koordinaattori osallistuu johtokunnan kokouksiin, jotka pidetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Taloudelliset ja hallinnolliset päätökset ja toiminnalliset linjaukset tehdään johtokunnassa. Käytännön toteutuksesta vastaa henkilökunta yhdessä seura-aktiivien kanssa. 

Kuka tahansa seuran kehittämisestä kiinnostunut jäsen voi ilmoittautua ehdokkaaksi johtokuntaan. Jäsenet valitaan seuran virallisessa syyskokouksessa kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Johtokunnalle voit lähettää viestiä sähköpostilla osoitteeseen tnv@tnv.fi.

  • Kirsi Heikkilä (pj)


Marianne Snällström

Olen Marianne Snällström ja olen TNV:n johtokunnassa toista vuotta mukana. Olen seuran varapuheenjohtaja sekä vastaan lasten ja nuorten harrasteliikuntatunneista. Seuraan olen ensimmäisen kerran tullut 15-vuotiaana vetämään lasten satujumppaa. Vuonna 2019 aloitin jälleen lasten harrastetuntien vetämisen TNV:llä. Aikuisten harrasteliikuntatunneilla olen käynyt vuosien varrella niin kouluilla kuin Energymillä.

Työskentelen lastenhoitajana päiväkodissa ja tällä hetkellä opiskelen varhaiskasvatuksen opettajan opintoja työni ohella. Olen suorittanut Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla liikunnan ammattitutkinnon, lasten liikuntaan suuntautuen. Lasten liikkuminen on sydäntäni lähellä. Harrastan itse säännöllisesti arkiliikuntaa, pyöräilen ja kävelen paljon sekä pidän luontoliikkumisesta. Yllätin ja ylitin itseni kaksi vuotta sitten osallistumalla Gymnaestrada-tapahtumaan, joka järjestettiin Turussa. Oli todella hieno kokemus olla mukana suurtapahtumassa esiintyjänä. Tule sinäkin mukaan kesän 2022 tapahtumaan Tampereelle! Ulla Ehrlund

Olen Ulla Ehrlund ja toimin TNV:n johtokunnassa nyt toista vuotta. TNV 'urani' on alkanut jo 2-vuotiaana äiti-lapsivoimistelusta ja sieltä satujumpan kautta siirryin joukkuevoimistelun pariin, jossa vierähti jumppaajana ja kisoissa kymmenen vuotta. Ennen kuin siirryin opiskelujen takia toiselle paikkakunnalle, ohjasin myös usean vuoden ajan satujumpparyhmiä. Nyt viime vuosina olen ollut mukana aikuisliikunnan harrastajana.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja voimistelu ja nimenomaan joukkuevoimistelu ovat siis aina olleet lähellä sydäntäni.  Nyt toimin jäsenenä valmennussektorissa, jossa tarkoituksenamme on kehittää ja laajentaa TNV:n joukkuevoimistelutoimintaa. On kiva olla mukana kehittämässä perinteistä turkulaista seuraa, toivottavasti nähdään seuran tapahtumissa tai hikoillaan yhdessä Energymillä jumpassa!Pia Hakanen

Olen Pia Hakanen ja toimin ensimmäistä vuotta TNV:n johtokunnassa. TNV on ollut tärkeä osa elämääni pikkutytöstä lähtien – olen ollut seuran jäsen vuosia. Aloitin jumppataipaleeni Uittamon koulun pikkutyttöjen jumpasta, minkä jälkeen harrastus jatkui tiiviinä joukkuevoimistelujoukkueessa. Opiskelijana ohjasin satujumppaa ja sittemmin aikuisten kuntojumppatunteja. Omien lasten myötä palasin saleille kuljettajana, sitten tyttärieni innostuttua joukkuevoimistelusta, Tixian joukkueenjohtajaksi. 14 vuotta toiminut joukkue lopetti uransa kesällä 2021. Olen käynyt vuosia aktiivisesti naisten harrasteliikuntatunneilla – seurassamme on ollut aina laaja ja laadukas tarjonta tunteja. Olen osallistunut vuosien mittaan seuramme isoihin näytösprojekteihin, joita on esitetty sekä kansallisilla että kansainvälisillä Gymnaestrada-näyttämöillä – kokemukset ovat olleet hienoja ja ikimuistoisia. Viimeisenä innostuin lähtemään mukaan naisten Siskåt-tanssijoukkueeseen – tällä hetkellä tämä harrastus on tosin tauolla ajan puutteen vuoksi.

Olen johtokunnassa yhtenä valmennusvastaavista. Kehitämme joukkuevoimistelu- ja tanssivalmennusta ja olemme tukena valmentajille ja joukkueille. Olen innolla mukana kehittämässä 115-vuotiasta perinteikästä, upeaa seuraamme  ja pitämään sen vahvana ja elinvoimaisena kaikilla osa-alueilla. Olen saanut itse seuralta vuosien mittaan niin paljon hyvää oloa, upeita kokemuksia ja hyviä ystäviä, että haluan olla mukana tarjoamassa tätä kaikkea muillekin – johtokunnassa siihen on hyvät mahdollisuudet.


Johanna Penttilä 

Olen Johanna Penttilä ja toimin TNV ry:n hallituksen varajäsenenä sekä Tiera -joukkueen joukkueenjohtajana. Olen ollut vuosia aktiivinen TNV:n aikuisliikunnan harrastaja ja olen tuonut myös omat tyttäreni seuran harrastustarjonnan pariin jo pieninä vauvoina. Tytöt, jotka ovat nykyisin 5- ja 7-vuotiaita, aloittivat seurataipaleensa vauvatanssista ja perheliikunnasta, ja ovat käyneet myös satubaletti-, satujumppa-, DanceMix ja alkeisvalmennustunneilla. Vanhempi tyttäreni voimistelee nykyisin Tiera -joukkueessa.

Mielestäni TNV:ssä on aina ollut mukava harrastaa ja olenkin iloinen, että voin osaltani olla kehittämässä seuran toimintaa johtokuntatyöskentelyn myötä. Olen keskittynyt erityisesti valmennussektorin kehittämiseen ja alkuvuoden 2021 aikana valmennussektorissa onkin jo toteutettu paljon uusia ideoita ja käytäntöjä.

TNV:llä on vahvat, yli vuosisadan kestäneet perinteet, ja seurassa toimii paljon osaavia toimijoita. Voimme todella olla ylpeitä seurastamme! Toivon, että TNV:n vahvat perinteet ja osaavat toimijat kantavat seuraa eteenpäin myös kauas tulevaisuuteen! Tähän tavoitteeseen päästäksemme tarvitsemme jatkuvasti myös uusia perinteitä ja erityisesti uusia, osaavia ja innokkaita toimijoita. Kerron mielelläni lisää, jos haluat lisätietoa TNV:stä, valmennussektorista tai johtokuntatyöskentelystä! Nähdään Energymillä!

Terveisin Johanna (Toukokuussa 2021)

Hanna Arstila

Olen Hanna Arstila ja TNV:n johtokunnassa toista vuotta varajäsenenä. Aloitin voimisteluharrastuksen 6-vuotiaana toisessa seurassa. Teini-iässä kuvioon tuli tavoitteellinen joukkuevoimistelu. Ensikosketus TNV:hen tuli opiskeluaikoina, jolloin edulliset hinnat saivat kulkeutumaan monipuolisiin jumppiin ympäri Turkua. Tyttären joukkuevoimisteluharrastuksen myötä kysyttiin johtokuntaan ja tällä tiellä olen. On hienoa olla mukana tukemassa ja kehittämässä perinteikästä urheiluseuraa.

Julia Lastunen

Olen Julia Lastunen, ja olen ollut TNV:n toiminnassa mukana muutaman vuoden. Aloitin seurassa tekemällä projektikoordinaattorina hallinnon puolen työtehtäviä muutaman tunnin kuukaudessa. Sen jälkeen liityin johtokuntaan, jonka jäsen olen nyt toista vuotta. Teen itse töitä lapsi- ja varhaisnuorisojärjestössä, joten myös TNV:n toiminnassa kiinnostukseni on erityisesti lasten sektorissa sekä seuran hallinnollisessa työssä. Mukava olla mukana viemässä seuraa eteenpäin!