Harjoittelu yhdistyksessä

Työharjoittelussa yhdistyksessä pääset toimimaan toiminnan koordinaattorin työparina. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia järjestötöitä. Ne saattavat opinnoistasi riippuen painottua tapahtumanjärjestämiseen, hallintoon, viestintään, koulutukseen tai kiinteistönhuoltoon tai olla kaikkea tätä.

Työpaikka sijaitsee Liikuntakeskus Energymillä, osoitteessa Vähäheikkiläntie 56 C 2 krs. Työnteko ajoittuu arkisin ma-to klo 9-14 väliselle ajalle / tarvittaessa voimme sopia muutakin. 


Sovitaan yhdessä työn ohjauksesta, harjoittelun tarpeesta ja aikatauluista harjoittelujakson painotusten mukaisesti. 

Hallinto
Hallinnollisissa tehtävissä pääset tutustumaan kirjanpitoon, teet yhteistyötä tilitoimiston kanssa, pääset laatimaan asiakirjoja, laskemaan ja arkistoimaan. Tutustut käytössämme oleviin hallinnon järjestelmiin ja pääset tekemään palkanlaskentaa. Opit käyttämään taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelmia. Pääset valmistelemaan kokousten esityslistoja ja laatimaan pöytäkirjoja. 

Viestintä
Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan viestintää monissa eri kanavissamme niin sähköisessä kuin painetussa muodossa. Opit käyttämään graafisia ohjelmia ja tuottamaan omia visuaalisia mainoksia. Opit tekemään ja päivittämään nettisivuja. Näet päivittäistä asiakaspalvelua ja pääset hoitamaan myös asiakasviestintää. Harjoittelun ajankohdasta riippuen sinulla on mahdollisuus tehdä jäsenlehden taittoa ja kirjoittaa artikkeleja.

Tapahtumat
Pääset osallistumaan työryhmiin, jotka toteuttavat näytöksiämme. Järjestämme myös yksittäisiä tapahtuma/teemapäiviä, jolloin liikuntakeskuksessamme tapahtuu jotain extraa. Opit budjetoimaan tapahtumaa ja miettimään laajalti mitä kaikkea tapahtumanjärjestämisessä tulee ottaa huomioon. Mahdollisuuksien mukaan voit myös kerryttää esiintymiskokemusta.