Sun Lahti – voimistelun iloa

Voimistelun suurtapahtuma – Sun Lahti 2013 järjestetään Lahdessa 6.-9.6.2013. Päätapahtumapaikkana toimii Lahden urheilukeskus kivenheiton päässä Lahden keskustasta. Neljän päivän aikana voimistelu loistaa lavoilla, suurhallissa, stadionilla ja Isku Areenalla. Sun Lahti tarjoaa esiintymismahdollisuuksia, luokkakilpailuja, kokeilumahdollisuuksia, koulutuksia, iltaohjelmaa kaiken ikäisille, elämyksiä ja uusia ystäviä.

TNV osallistuu päätösjuhlan kenttänäytöksissä seuraaviin ohjelmiin:

 

 

 

 

 

 

Näiden kenttäohjelmien lisäksi on mahdollisuus esiintyä lavoilla ja näytöksissä. TNV:n valmentaja-ohjaajan Raija Nurmen Tanssiaiset -ohjelma esitetään yhdessä iltanäytöksessä.

Tapahtumaan osallistutaan hankkimalla osallistujapassi, mikä sisältää osallistumisoikeuden ja esiintymismahdollisuuden lisäksitapaturmavakuutuksen, paikalliskuljetuksia ja opaskirjasen sekä tapahtumatuotteen. Passin hintaa ei sisälly majoitusta eikä ruokailuja. Passilla saa myös alennuksia näytösten ja MM-kilpailujen pääsylipuista.

Lähde mukaan tapahtumaan yhdessä TNV:n kanssa, ja tule harjoittelemaan kanssamme ohjelmia! Kenttänäytöksiä harjoitellaan lokakuusta alkaen kerran viikossa. Tarkemmat harjoitusaikataulut ilmoitetaan osallistujille.  

Lisätiedot:
www.sunlahti.fi
TNV toiminnanjohtaja Taru Thorburn p. 040 581 3925 / taru.thorburn@tnv.fi
TNV tiedotus- ja markkinointi vastaava Merina Lehtiö p. 040 410 9515 / merina.lehtio@tnv.fi
SUN LAHTI – linkki Jatta Hakalax p. 040 583 1993 /  hakalax@parnet.fi