Tanssiryhmien kilpainfo ja hinnasto

Valmennusmaksut 2019

Maksuluokka max tunnit / vko kausimaksu kevät / syksy
1 175,00 €
2 3 230,00 €
3 4 265,00 €
4 5 275,00 €

Valmennusmaksuun lisätään seuran jäsenmaksu, joka on alle 15-vuotiailta 10€/vuosi ja yli 15 vuotta täyttäneiltä 20€/vuosi.  Jäsenmaksu maksetaan vai kerran vuodessa ja lisätään automaattisesti vuoden ensimmäiseen laskuun.

Valmennusmaksut laskutetaan automaattisesti keväällä ja syksyllä viikoilla 6 ja 41. Jos haluat maksaa valmennusmaksun erissä, ota yhteys toiminnanjohtajaan.

Valmennusmaksuun sisältyy

  • Valmennus ja harjoittelu harjoituskausilla
  • joukkue- tai yksilökilpailijan kahdet kilpailumaksut/kausi

Erikseen tanssijat maksavat itse

  • Lisenssit (Mikäli osallistuvat Svolin kisoihin)
  • Kilpailumaksut, mikäli kilpailuja yli 2 kaudessa
  • Kilpailumatkat
  • Valmennusleirit tai treenipäivät
  • Kilpailu- ja esiintymisvaatteet
  • Yhteiset harjoitusasut (esim. joukkueen hupparit)

Tanssijoukkueiden harjoituskaudet

Kevätkausi: tammi-kesäkuu
Syyskausi: heinä-joulukuu

Kilpailulisenssit

Kaikilla tanssijoilla, jotka osallistuvat Svolin kisoihin, tulee olla Svolin harrastelisenssi. Lisenssi on voimassa vuoden (syksy-kevät). Jokainen tanssija huolehtii itse, että lisenssi tulee maksettua ja toimittaa kuitin valmentajalle ennen kilpailuun osallistumista. Harrastelisenssin hinta on 30€ / vakuutukseton lisenssi 20€, lisenssi kulkee nimellä Lumo. Lisenssin osto tapahtuu seuran jäsenrekisterin kautta. 

Vakuutusyhtiöstä voi tarkistaa oman vakuutuksen kattavuuden ja omavastuuosuuden. Näin voitte välttää päällekkäistä maksamista ja valita vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksettomien lisenssienhaltijoiden pitää esittää vakuutustodistus jokaisessa Svolin järjestämässä kilpailussa.

Lisenssiin sisältyvän vakuutuksen perusteella korvataan tapaturmasta aiheutunut vamman hoito, lääketieteellinen haitta ja kuolema vakuutusehtojen mukaisesti. Vakuutuksesta ei kuitenkaan korvata rasitusvammoja. Näitä varten voi hankkia oman sairaskuluvakuutuksen.