TNV kevätnäytös 2024

  • ke 22.5.2024
  • Kupittaan urheiluhalli

Turun Naisvoimistelijoiden joukkueiden ja harrasteryhmien kevät huipentuu koko seuran yhdistävään kevätnäytökseen.

 

Junamatka halki Euroopan

 

Astu rohkeasti vaunuun mukaan. Turun Naisvoimistelijoiden kevätnäytös järjestetään Kupittaan Urheiluhallilla keskiviikkona 22.5.2024. Näytös alkaa klo 18:00 ja esityksiä nähdään lasten ja aikuisten harrasteryhmiltä sekä tanssin ja joukkuevoimistelun joukkueilta. Hallin ovet avataan yleisölle klo 17:15, jolloin voit tulla jo nauttimaan buffetin antimista ja tutustumaan seuran yhteistyökumppaneihin. Paikalla on mm. Terveystalon järjestämä nallesairaala perheen pienimmille.. Ottakaa siis lasten lempparipehmot mukaan! Tule rohkeasti kysymään askarruttavia asioita paikalla olevilta terveydenhoitajilta ja kokeilemaan omia ensiaputaitoja.

Ennen näytöstä ja väliajalla on mahdollista myös ostaa TNV -logollisia seuran kannatustuotteita. Osallistu myös hyppis-haasteeseen, josta voit saada palkinnoksi ilmaisen tutustumislipukkeen kesän rope skipping -tunnille. Tämä syyskauden kalenterista tuttu tunti on tänä kesänä avoinna myös perheen teini-ikäisille, yli 13-vuotiaille vanhempien seurassa. 

Näytös alkaa klo 18:00 ja kesto on noin 1,5 h sisältää väliajan. Toivomme, että jokainen esitys saisi yhtäläisen mahdollisuuden raikuviin aplodeihin esiintymisjärjestyksestä riippumatta, joten pyytäisimme katsojia nauttimaan koko näytöksestä, aina alusta loppuun saakka. Maittava buffet ravitsee ennen näytöstä ja väliajalla. Viimeisen esityksen jälkeen tanssin valmennusjoukkueet opettavat yksinkertaisen lopputanssin, johon kaikki esiintyjät, ohjaajat ja myös yleisö voivat liittyvät mukaan. Eli näytöksen lopussa kaikki pääsevät lavalle!Palkintosadetta 


Tapahtumassa luovutetaan TNVn pitkäaikaiselle voimisteluvaikuttajalle Raija Nurmelle Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä kultainen ansioristi. Raija on toiminut niin Turun Naisvoimistelijoilla kuin Voimisteluliitolla johtokunnassa ja hallituksessa, hän on ohjannut ja valmentanut joukkuevoimistelua jo useamman vuosikymmenen ajan ja luotsannut esiintymismatkoja ulkomaita myöten. Tällä hetkellä Raija johtaa Turun Naisvoimistelijoiden Kiltaa ja ohjaa Turun Naisvoimistelijoiden Gym Ladies ryhmää, joka suuntaa tänä syksynä esiintymismatkalle Bulgarian Burgasiin. 

Seura palkitsee myös harrastajien joukosta joukkueiden tsemppareita. 

Liput tapahtumaan voit ostaa Energymin jäsenpalvelupisteeltä. Jäsenpalvelu on avoinna ma-to klo 16:00-19:30.
Liput maksavat 15€ / aikuinen, 5€ / lapsi alle 12v., sylilapset ilmaiseksi. (Esiintyvä lapsi / nuori ei tarvitse lippua itselleen.)

Varaathan paikkasi ajoissa! Tervetuloa mukaan!