TNV on onnellisia muistoja täynnä!

Avajaiskilpailuun on sadellut lukuisia onnellisia TNV -muistoja!

Iloisimmat muistot löydät tältä sivulta.

Vielä ehdit myös osallistua – kilpailuaikaa jäljellä 31.01.2011 asti!

Paras TNV -muisto palkitaan Energym -vuosikortilla.

Mikä on sinun mieleenpainuvin TNV -muistosi – osallistu!

Palkintona TNV:n Energym -vuosikortti!

Seija Begge

Kiitokset Anne Syvälahti. Nia-tanssi on todella virkistävä sekä henkisesti että kehollisesti! Annen valoisa ja energiaa pursuva persoona saa välitettyä hyvää oloa synkkänäkin syksyn päivänä.KIITOS hyvää jatkoa.

Miru

Jokavuotisesta joulunäytöksestä Konserttitalolla on tullut yksi perheemme joulunajan perinteistä.

saija ; – )

Aloitin syksyllä 2010 Nia-tanssiin tutustumisen. Kävin tutustumassa syksyn alussa aikuisten eri tunneilla Energymissä. Nia-tanssi, josta en ollut ennen tiennyt, sykähdytti minut! Oman kehon kuuntelu ja tunnusteleminen on tuntunut hyvältä. Hartiaseudun säryt ovat olleet poissa ihanien ”enkeli”-liikkeiden ansiosta. Tanssillista, kaunista ja hyvän tuntuista tanssia aikuiselle naiselle ihanan musiikin tahdittamana ; – )

päivi vappula

paras muistoni ovat olleet joulujuhlat jo kolmelta vuodelta, joissa tyttäreni on esiintynyt. Ensin satujumpparyhmässä, sitten lastentanssiryhmässä ja tänään minirytmisten ryhmässä- kiitos hienoista elämyksistä- muistan nämä aina.

tepa

paras muistoni on kun 4-vuotias tyttäreni esiintyi satujumppalaisten kanssa konserttitalolla. siinä tuli kyllä liikutuksen kyyneleet äidille ja isälle.

Katriina Mäki

Paras Tnv- muistoni on seuran kevätnäytöksestä muutama vuosi sitten, jolloin esiinnyimme koreagrafialla Circular symmetry. Olimme lainanneet esiintymisasut seuran vaatevarastosta. Esityksen alussa senioritanssijat tulivat juttelemaan kanssamme, sillä he olivat käyttäneet samoja asuja voimisteluohjelmassaan muutamia kymmeniä vuosia sitten. Muistaakseni kyse oli jopa 70-luvusta…

Liisa Vainikainen

Mahtavat jumppaopet ja jumpat olleet todella hyviä. Meidän neiti nauttinut pienestä pitäen liikunnan iloista ja haluaa aina vaan jatkaa. Mikä sen parempaa!

Pirjo Vermola

Kun Energym avattiin parin kilometrin päähän kodistani. Ohjelmasta löytyi heti lempijumpat ja jos oli muita menoja tai laiskotti, oli  seuraavana päivänä mahdollisuus kurinpalautukseen. Salille lähteminen on nyt NIIN vaivatonta.

Sirkka-Liisa Hiltunen

Aloittaminen aina yhtä mukavaa , sekä kesä- että joululoman jälkeen. !

Anne Syvälahti

Vuodet Nian tahdissa Energymissä ovat tuoneet upeita muistoja, niin tunneilta kuin joulunäytöksistä. Vuonna 2008 tansimme joulunäytöksessä Mamma mia -elokukuvan rytmeissä ja viime jouluna euroviisujen innoittamina. Hauskin ja ikimuistoisin muisto on joulunäytöksestä 2009. Palasimme -80 luvun fiiliksiin: neonvärit, sivuponnarit, säärystimet ja hikinauhat päällä tanssimme Famen tahtiin. Tässä kuvassa on ihana ryhmämme: 20 eri-ikäistä TNV:läistä hymyssäsuin. Kuvan nappasi konserttitalon takahuoneessa Petra Strahl.