Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Voit ilmoittautua TNV:n tunneille ja maksaa jäsenmaksun sähköisessä ilmoittautumispalvelussa. Maksukuittia vastaan saat Energymin jäsenpalvelusta tai koulutuntien ohjaajalta

  • jäsenkortin
  • kausitarran

Jäsenkortissa tulee olla oikeanvärinen kausitarra. Jäsenkortti toimii pääsylippunasi ryhmäliikuntatunneille, ja se tulee näyttää aina ohjaajalle tunnin alkaessa.

Katso tarkemmat ryhmäkohtaiset ilmoittautumisohjeet alta

Siirry ilmoittautumispalveluun tästä:

Liikuntatunnin alussa näytä TNV:n jäsenkorttia ohjaajalle

TNV:n jäsenkortti on pääsylippusi liikuntatunneille.

Rekisteröityminen ja käyttäjätunnukset ilmoittautumispalvelussa

Rekisteröitymisen yhteydessä saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun, jossa pääset siis ilmoittautumaan liikuntaryhmiin, luomaan jäsenmaksun ja muokkaamaan omia tietojasi. Ilmoittautumispalveluun rekisteröidytään ainoastaan kerran, jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt, ovat käyttäjätunnuksesi edelleen voimassa. Käyttäjätunnuksesi on oma sähköpostiosoitteesi tai Etunimi Sukunimi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen uudestaan kohdasta ’Unohditko salasanasi’.

Ilmottautumisohjeet ryhmittäin

Aikuiset

Aikuisten liikuntatunneilla kävijät ilmoittautuvat ainoastaan haluamalleen kaudelle, yksittäisille jumppatunneille ei ilmoittauduta. Kaudelle ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla liikuntaryhmistä haluamansa kauden (syksy) ja liikuntapaikan (Energym/Koulu). Valittuasi haluamasi kauden ja liikuntapaikan, ilmoittautumispalvelu luo sinulle jäsenmaksun.

Poikkeuksena Energymin aikuisbalettiryhmä, johon ilmoittaudutaan erikseen valitsemalla sähköisesta ilmoittautumispalvelusta aikuisbaletti.

 
     

Opiskelijat ja seniorit

Opiskelijat ja seniorit ilmoittautuvat myös ainoastaan kaudelle (syksy) ja liikuntapaikkaan (Energym/Koulut), yksittäisille jumppatunneille ei ilmoittauduta. Huomaathan, että opiskelijoille ja senioreille on omat kautensa, jotta ilmoittautumispalvelu luo oikeansummaisen jäsenmaksun.

   

Lapset ja nuoret

Lapset ja nuoret (alle 15v) valitsevat ne liikuntaryhmät, joille haluavat osallistua. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumispalvelu luo automaattisesti laskun.

 
     

Perheliikunta

Perheliikuntatunneille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta. Ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla.

   

Valmennusryhmät

Joukkuevoimistelusta, rytmisestä voimistelusta tai tanssiryhmistä kiinnostuneet voivat ottaa suoraan yhteyttä ryhmän valmentajiin ja tulla kokeilemaan valmennusryhmän harjoituksiin sovittuaan asiasta ensin valmentajan kanssa. Valmentajat keräävät valmennusryhmäläisiltä tarvittavat tiedot ja ilmoittavat ryhmän kokoonpanon kausittain seuralle. Valmennusryhmäläisten eivät ilmottaudu ilmottautumispalvelun kautta.  Lisätietoja: rytminen voimistelu, päävalmentaja Noora Palmroos 044 9823551, joukkuevoimistelu ja tanssi, liikuntasihteeri Saara Lehtonen 040 4109515