Uutisia

TNV:ssä tapahtuu! Katso alta tuoreimmat kuulumisemme! Uutisia on tarjolla myös RSS-syötteenä.

Alkeisvalmennus on usein voimistelijan ensimmäinen etappi

Alkeisvalmennusryhmä on tarkoitettu 5-8-vuotiaille voimistelusta kiinnostuneille tytöille. Ryhmässä harjoittelemme monipuolisesti ja innostavalla tavalla voimistelun perusteita. Harjoittelemme myös lajitaitoja ja käytämme erilaisia välineitä. Alkeisvalmennus antaa hyvän pohjan kaikenlaiselle liikkumiselle ja harrastamiselle. Ryhmää ohjaavat kokeneet valmentajat Karoliina Nevä ja Johanna Heilä. Alkeisvalmennuksen jälkeen voimistelijan on mahdollista jatkaa TNV:n harrasteryhmissä tai siirtyä tavoitteellisen kilpavoimistelun pariin (rytminen tai joukkuevoimistelu). Tervetuloa tutustumaan!

  • Harjoitukset: maanantaisin klo 17.15-18.00 Energymillä (3.9. alkaen)
  • Hinta: 55€ (+10 € jäsenmaksu 2018)

TNV:n syyskirje

TNV:n syyslukukausi starttaa käyntiin maanantaina 3. syyskuuta. Tulethan sinäkin mukaan jumppaamaan! Olemme lähettäneet TNV:n jäsenlehden, josta löytyy seuran ajankohtaisia uutisia sekä tietenkin syksyn tuntien aikataulut. Muistathan seurata myös kotisivujamme ja FB-sivujamme sekä Energymin ilmoitustauluja, jotta saat viimeisimmät uutisemme.

Täältä pääset lukemaan TNV:n syyskirjettä >>

Peruutetut salivuorot

Joskus koulut tarvitsevat liikuntasalejaan omaan käyttöönsä myös iltaisin.  Tietoomme tulleet peruutukset ilmoitamme verkkosivujemme etusivulla kohdassa peruutukset.
Peruutusilmoituksia kannatta seurata, sillä ne tulevat joskus lyhyelläkin varoitusajalla eikä ohjaaja ole pystynyt tiedottamaan asiasta edellisellä tunnillaan.

Olemme valitettavasti saaneet tiedon parista peruutuksesta jo ennen kauden alkamista.  Vähäheikkilän salivuoro on peruutettu tiistaina 4.9. ja Uittamon sali keskiviikkona 5.9.  Kyseisten iltojen jumpat päästään siis aloittamaan viikon viiveellä.  Pahoittelemme.

 

 

Painovirhe

Jäsenlehdessä on pari painovirhettä senioreiden aikataulussa:

Torstaina ei ole kuntojumppaa Ruusukorttelissa, vaan Härkämäen palloiluhallissa klo 9:00-10:00.
Myös Hannunniitun srk-talossa järjestettävä tuolijumppa puuttuu ohjelmasta kokonaan. 
Tuoleilla jumpataan torstaisin klo 13:00-13:45.

Pahoittelemme näistä painovirheistä mahdollisesti aiheutunutta harmia.

SISKÅT – aikuisten naisten tanssiryhmä

Siskåt on kaikille avoin aikuisten naisten tanssiryhmä, jonne ei ole tänä syksynä ikärajaa, koska ryhmä ei ole osallistu syyskauden aikana kisoihin. Siskåt-ryhmässä tanssitaan pilke silmäkulmassa, hyvällä fiiliksellä. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tule mukaan haasteita pelkäämättä!

TREENIT:
Siskåjen treenit ovat oman valintasi mukaan joko kerran tai kaksi viikossa Energymillä. Keskiviikkona tekniikkaa, sunnuntaina koreografiaa.

  • keskiviikkoisin klo 19.15-20.15
  • sunnuntaisin klo 19.15-20.30

HINNAT:
1 x vkossa 150 €
2 x vkossa 260 €
+ TNV:n jäsenmaksu

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET:
Veera Salokangas, veera@pistehyvinvointipalvelut.fi

Tule tutustumaan voimisteluun!

Elokuussa TNV:n valmennus pitää avoimia kokeilukertoja niin rytmisessä voimistelussa kuin joukkuevoimistelussakin. Lue lisää, tule kokeilemaan ja löydä uusi upea harrastus!

TNV toivottaa kaikki rytmisestä voimistelusta kiinnostuneet vuonna 2008-2014-syntyneet kokeilemaan lajia Anna Glazkovan johdolla. Anna on rytmisen voimistelun maailmanmestari ja Sydneyn olympialaisten hopeamitalisti, ja hän toimii TNV:n rytmisen voimistelun uutena päävalmentajana.

Rytmisen voimistelun avoimet kokeilukerrat järjestetään kahtena maanantaina: 20.8. ja 27.8. klo 16:30-18:00 Lintulan voimistelusalissa osoitteessa Eerikinkatu 7, Turku (ylin kerros).

2007 ja aiemmin syntyneitä pyydämme olemaan yhteydessä Maiju Korpelaan oikean ryhmän kokeilukerran järjestämiseksi. Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Lisätietoja: Maiju Korpela 041 5066 893

Joukkuevoimistelusta kiinnostuneet 5-11-vuotiaat tytöt ovat tervetulleita kokeilemaan lajia sunnuntaina 26.8. Kokeilukerran ohjaa joukkuevoimistelun MM-mitalisti ja lahjakas sekä intohimoinen valmentaja Karoliina Nevä. Karoliina toimii TNV:n joukkuevoimistelun uutena päävalmentajana.

Joukkuevoimistelun avoin kokeilukerta järjestetään sunnuntaina 26.8.2018

  • klo 12.00-12.45 / 5-7-vuotiaat
  • klo 13.15-14.00 / 8-11-vuotiaat 

Liikuntakeskus Energymillä osoitteessa Vähäheikkiläntie 56 C, 2 krs, 20810 Turku

Lisätietoja: Karoliina Nevä  040 530 6065

Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullon. Tunnilla harjoitellaan paljain varpain. TNV:n valmentajat ja ohjaajat ohjaavat mielellään jokaisen jumpparin oikeaan ryhmään. Tervetuloa!

Aikuiset & lapset liikkuvat myös samaan aikaan – TNV:n rinnakkaistunnit

Oletko huomannut, että voit jumpata samaan aikaan, kun lapsesi harrastaa? TNV:n rinnakkaistunnit mahdollistavat tämän. Miten kätevää ja tehokasta!  Muistathan, että lasten tunneille tulee ilmoittautua etukäteen, mutta aikuisten tunneille ei tarvitse varata paikkaa. Ilmoittautuminen lasten ryhmiin alkaa maanantaina 13.8. klo 12.00 ja syyskausi alkaa 3.9.2018.

Valitse suosikkisi ja tule mukaan!

 

 

TNV:ssä aloittaa kaksi uutta päävalmentajaa!

.

Joukkuevoimistelun päävalmentajana aloittaa TNV-läisille tuttu kasvo Karoliina Nevä

”Minulle voimistelu on aina ollut osa elämää, ensin voimistelijana ja vuodesta 2000 lähtien myös valmentajana. Siirryin voimistelu-urani alussa telinevoimistelusta joukkuevoimisteluun, joka valloitti heti sydämeni. Urani parhaimpia saavutuksia ovat joukkuevoimistelun MM-hopea vuonna 2001 ja MM-pronssi vuonna 2000. Valmennuskokemusta minulla on sekä rytmisestä että joukkuevoimistelusta. Joukkuevoimistelua olen valmentanut kilpa- ja SM-sarjassa sekä MM-tasolla. Nykyään vastaan Tixia-joukkueen valmennuksesta ja koreografioista yhdessä Petra Strahlin kanssa. Tärkeät arvot valmennuksessa ovat laatu, terveys ja innostava ilmapiiri. On hienoa aloittaa tuleva yhteistyö TNV:n valmentajien kanssa.”

Kiinnostaako joukkuevoimistelu?
Ota yhteys Karolinaan: 040 530 60 65 / karoliinaneva@hotmail.com

 

Rytminen voimistelu saa päävalmentajakseen olympiamitalistin Anna Glazkovan

”Olen Anna Glazkova Valko-Venäjältä. Voimistelijana minulla on melko menestyksekäs ura takanani; olen vuoden 1998 rytmisen voimistelun maailmanmestari ja Sydneyn olympialaisten hopeamitalisti vuodelta 2000. Euroopan- ja maailmanmestaruuskisoissa sekä World Cupissa olen saavuttanut useita mitaleja. Oman aktiiviurani jälkeen aloitin rytmisen voimistelun valmentamisen. Seitsemän vuoden aikana olen valmentanut Valko-Venäjällä, Ruotsissa, Etelä-Koreassa sekä Singaporessa. Lasten ja nuorten kanssa työskentely sekä heidän avustamisensa tavoitteiden saavuttamiseksi on lähellä sydäntäni. Oman äidinkieleni lisäksi puhun ruotsia ja englantia. Suomen kielikin varmasti tulee pikkuhiljaa tutuksi. Olen onnellinen uudesta työpaikastani Turun Naisvoimistelijoilla, ja tulen tekemään parhaani seuran ja voimistelijoiden eteen.”

Kiinnostaako rytminen voimistelu?
Tule kokeilemaan rytmistä voimistelua olympiamitalistin sekä suomalaisten ammattivalmentajien johdolla. TNV toivottaa kaikki rytmisestä voimistelusta kiinnostuneet vuonna 2008-2014-syntyneet kokeilemaan lajia valmentaja Anna Glazkovan johdolla. Avoimet kokeilukerrat järjestetään kahtena maanantaina: 20.8. ja 27.8. klo 16:30-18:00 Lintulan voimistelusalissa osoitteessa Eerikinkatu 7, Turku (ylin kerros). 2007 ja aiemmin syntyneitä pyydämme olemaan yhteydessä Maiju Korpelaan oikean ryhmän kokeilukerran järjestämiseksi. Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan / kysy lisätietoja: Maiju Korpela 041 50 66 893

 

Syyslukukausi lähenee

TNV:n syksyn ohjelma on saatu viimeisteltyä.  Tutustu tuntitarjontaan.
Syyslukukausi alkaa maanantaina 3.9. jatkuen 9.12. saakka.  Ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin alkaa maanantaina 13.8. klo 12:00 joko netissä tai Energymin jäsenpalvelussa.

Muutamia muutoksia tunneissa torstaina 21.6.2018