Uutisia

TNV:ssä tapahtuu! Katso alta tuoreimmat kuulumisemme! Uutisia on tarjolla myös RSS-syötteenä.

Jäsenpalvelu kinkkujumppien aikana

JÄSENPALVELU AVOINNA KINKKUJUMPPIEN AIKANA

10.-20.12. ja 2.-5.1.
ma – to klo 12:00-15:00

21.12.-01.01.
ei jäsenpalvelua

6.1. 
klo 09:00-19:30

Lisäksi ohjaajat auttavat tuntien yhteydessä.

Ilmoittautuminen alkaa

Kevään ohjelma on päivitetty nettisivuille.  Ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin alkaa maanantaina 10.12.2018 klo 12:00.  Jäsenlehti on painossa ja postitetaan vielä tällä viikolla.

LUMOn tulokset

Länsi-Suomen voimistelun ja tanssin LUMOn tulokset löytyvät täältä >>

Kiitos kaikille osallistuneille!

 

Suomi-jumppa itsenäisyyspäivänä


Itsenäisyyspäivänä ei muita tunteja.

 

Avoin työpaikka

Turun Naisvoimistelijat (TNV) on vuonna 1906 perustettu perinteikäs liikuntaseura. TNV on pysynyt ajan hermoilla läpi vuosikymmenten jatkuvan kehittämistyön ja mukautumiskyvyn johosta. Eri sektorit tarjoavat mahdollisuuden harrastaa liikuntaa seurassa monipuolisesti: tarjontaa on lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Valmennussektorin alla voi harrastaa ja kilpailla rytmisessä ja joukkuevoimistelussa sekä tanssissa.

Turun Naisvoimistelijat ry hakee 1.2.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan) TOIMINNANJOHTAJAA.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on vastata seuran operatiivisesta toiminnasta sekä toimia työntekijöiden esimiehenä. Talouden hallinta, seuran toiminnan organisointi, raportointi, yhdistyksen edustaminen, yhteistyö seuran johtokunnan kanssa, sekä seuratoiminnan jatkuva kehittäminen ovat merkittävä osa toiminnanjohtajan toimenkuvaa.

Odotamme tulevalta toiminnanjohtajalta määrätietoista otetta seuran jokapäiväisessä toiminnassa, halua visioida ja toteuttaa uudistuksia sekä kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Valmiudet yhteistyö-verkostojen luomiseen ovat seuratoimijalle välttämättömiä, kuten myös avoin vuorovaikutussuhde seuran johtokunnan kanssa.

Työ on itsenäistä ja monipuolista sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä. Kokemus taloushallinnosta ja esimiestehtävistä sekä seura- ja liikunta-alan tuntemus ovat eduksi hakuprosessissa.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan TNV:n varapuheenjohtajalle Veera Salokankaalle 7.12.2018 mennessä osoitteeseen Vähäheikkiläntie 56 C, 20810 Turku tai sähköpostitse rekrytnv@gmail.com. Lisätietoa tehtävästä antaa Veera Salokangas p.0407085446, pe 16.11. klo 9-10, ti 20.11. klo 9-10 ja ti 4.12. klo 15-16.

Valmennuksen vanhempainilta

Kutsu TNV:n valmennuksen vanhempainiltaan

Aika: torstai 13.12. klo 18-20
Paikka: Energym, Vähäheikkiläntie 56 C 2.krs, 20810 Turku

Tervetuloa TNV:n valmennuksen vanhempien iltaan kuulemaan ja keskustelemaan valmennuksen ajankohtaisista asioista ja tutustumaan TNV:n valmentajiin ja johtokuntaan. Tilaisuudessa kuullaan myös tietoa liikkuvien lasten ja nuorten ravinnosta ja terveyden ylläpidosta.

Tilaisuuden ohjelma:
18:00 Johtokunnan tervehdys
– Valmentajien esittely ja puheenvuorot
– Liikkuvan lapsen ravinto ja terveys, Ortopedi Katja Virta
20:00 Tilaisuus päättyy

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin, TNV:n johtokunta

TNV:n syyskokous 21.11.

Pyhäinpäivä 3.11.

Joulunäytös lähenee – lipunmyynti alkaa marraskuussa

TNV:n joulunäytös Sekaisin saduissa pidetään Kupittaan urheiluhallilla maanantana 3.12.2018. Kello 17.00 aukeavat ovet, ja itse näytös alkaa klo 17.30. Joulunäytöksen teema vie meidät erilaisten, kiehtovien satujen pariin! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan TNV:n harraste-ja valmennusryhmien esityksiä.

Liput tulevat ennakkomyyntiin Energymille 5.11. Liput ovat ostettavissa jäsenpalveluaikoina.
Hinnat 8€ / 5€ (alle 3v lapset). Ovelta lippujen hinnat 10€ / 5€ (alle 3v. lapset), ellei lippuja ole myyty ennakkoon loppuun.

Kupittaalla on tarjolla runsas buffet, jossa voi nauttia herkkuja ennen näytöstä ja väliajalla. Lapsia viihdyttää myös TNV-Tessu!

FB-tapahtuman löydät täältä >>

Huom. Kupittaalla maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Tervetuloa!

Rytmisen voimistelun luokkakilpailusta Strasseille kultaa!

TNV järjesti viime viikonloppuna, 20.-21.10. rytmisen voimistelun luokkakilpailun Kupittaan urheiluhallissa. Lauantaina kisasivat joukkueet ja 2. luokka. TNV:n Strassit-joukkue saavuttu hienosti 3. luokan joukkuekilpailussa kultaa. Sunnuntaina kisattiin vuorostaan 5. luokka.

Kiitos kaikille voimistelijoille, tuomareille ja talkoolaisille kilpailun mahdollistamisesta ja järjestelyistä!

Kaikki kilpailun tulokset nähtävissä Kisapalvelussa >>

Kuvassa 5. luokan palkitut voimistelijat