Haku voimistelun valmennusryhmiin sunnuntaina 19.5. Energymillä klo 10- 17.30

Sunnuntaina 19.5. jokainen voimistelusta kiinnostunut on tervetullut tutustumaan TNV:n joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun  valmennusryhmiin. Alla olevasta aikataulusta saat lisätietoja päivän kulusta. Jos et löytänyt mieleistäsi ryhmää, ota yhteyttä valmennusvastaaviimme, jotka osaavat neuvoa ja opastaa sinut juuri sinun tarpeitasi vastaavaan ryhmään:

Noora Palmroos: noorampalmroos@gmail.com  /  Eveliina Koskelo: eveliina.koskelo@gmail.com

JOUKKUEVOIMISTELU:

Turun Naisvoimistelijoissa on pitkät perinteet joukkuevoimistelussa. Seuramme monipuolisuus tarjoaa voimistelijalle mahdollisuuden toteuttaa lajia eri ikäsarjoissa, kilpa- ja mestaruustasolla.

Klo 10.00-11.00, Karneolit 04-05: Karneolit -joukkueessa voimistelee vuosina 2004-2005 syntyneitä innokkaita ja taitavia tyttöjä. Joukkue on perustettu keväällä 2011. Karneolit harjoittelevat kaksi – kolme kertaa viikossa ja viikkoharjoitusten lisäksi kauden aikana pidetään viikonloppuisin muutamia treenipäiviä. Karneolit harjoittelevat joukkuevoimistelun perustaitoja ja välineinä tytöillä on tällä hetkellä narut ja pallot. Joukkue esiintyy keväisin ja syksyisin Asema-tapahtumissa sekä näytöksissä.  Joukkueeseen otetaan vielä lisää uusia tyttöjä mukaan! Karneolien valmentajina toimivat Linnea Kroneld, Kaisa Salminen ja Suvi Äijälä

Klo 11.00-12.30, Kolibrit 99-02: Olemme iloinen ja energinen tiimi vuosina 99 – 02 -syntyneitä joukkuevoimistelijoita. Meitä Kolibreja on yhteensä 30 tyttöä ja kisaamme 10-12 -vuotiaiden sarjassa yhdellä kokoonpanolla; Kolibrit Black, sekä 12-14 -vuotiaiden mestaruussarjassa kahdella kokoonpanolla; Kolibrit Blue ja Kolibrit Celeste. Treenaamme tavoitteellisesti 3-5 kertaa viikossa joukkueesta riippuen ja harjoitteluun sisältyy baletti ja rytminen voimistelu. Osa meistä myös kilpailee rytmisen voimistelun luokissa I-IV. Valmentajina Aija Laihinen ja Maija Niskala.

klo 12.30-13.30, Tixia 97-00: Tixia on valmennusryhmä 1997-2000 syntyneille tytöille. Tixia joukkueeseen kuuluu 12 tyttöä ja kilpailemme 14-16 vuotiaiden sarjassa. Harjoittelemme pääsääntöisesti 4x viikossa, johon kuuluu myös baletti. Tavoitteenamme on kehittyminen joukkuevoimistelun perustekniikassa, sisältäen keskusta liikunnan, liikkuvuuden, lihasvoiman, koordinaation, liikemuistin ja tasapainon parantumisen. Lisäksi pyrimme joukkueen ryhmäytymiseen ja esiintymis/kilpailukokemuksen saamiseen. Valmentajina toimivat: Anna Nurmi, Raija Nurmi, Karoliina Nevä, Petra Strahl ja Marko Virtanen.

RYTMINEN VOIMISTELU:

Rytminen voimistelu on taidetta, jossa ilmaisu ja fyysinen taitavuus yhdistyvät haastavaksi kilpaurheiluksi. Rytmistä voimistelua on sanottu maailman kauneimmaksi urheilulajiksi. TNV tarjoaa rytmisen voimistelun valmennusryhmiä kaikille ikäluokille. TNV:n rytmiset voimistelun tähdet ovat menestyneet niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa.

Klo 13.30-14.30 Kristallit 06-08: Kristallit -ryhmässä voimistelee 13 tyttöä. Kristallit harjoittelevat tavoitteellisesti rytmistä voimistelua 2-3 kertaa viikossa. Harjoituksissa opetellaan voimistelun perustaitoja sekä välinetekniikkaa, unohtamatta erilaisia liikuntaleikkejä. Harjoitusohjelmaan kuuluvat myös erilaiset leirit ja balettitunnit. Kristallit kilpailevat vapaa ja välineohjelmilla asemakilpailuissa. Valmentajina toimivat Noora Palmroos, Elina Intovuori ja Maiju Korpela.

Klo 14.30-16.00 Glitterit 04-06: Glitterit harjoittelevat tavoitteellisesti rytmistä voimistelua 3-5 kertaa viikossa noin 2 tuntia kerrallaan. Harjoituksissa opetellaan voimistelun taitoja sekä välinetekniikkaa. Harjoitusohjelmaan kuuluvat myös erilaiset leirit ja balettitunnit. Glitterit kilpailevat vapaaohjelmilla ja välineohjelmilla asemalla ja ikäkausi- sekä luokkanousukilpailuissa. Yksilöohjelmiensa lisäksi tytöt harjoittelevat rytmisenvoimistelun joukkueohjelmia. Glitterien valmentajina toimivat Noora Palmroos, Eveliina Koskelo ja Maiju Korpela.

Klo 16.00-17.30 Tähdet 99-02: Korkeimman rytmisen kilparyhmän voimistelijat ovat menestyneet upeasti niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa. Tähtirytmisten valmennusryhmässä harjoittelee seuran parhaimmisto, kansainvälisellä tasolla kilpailevat juniori -ikäiset voimistelijat. Toimintamme perustuu ennakkoluulottomaan harjoitteluun kohti korkeita tavoitteita. Uskomme vahvasti yhteistyöhön yli seura- ja ryhmärajojen. Leiritysten ja yhteisten joukkueprojektien muodossa.