Joukkuevoimistelu – ilmaisua, yhtenäisyyttä ja elämyksiä

Tervetuloa tutustumaan joukkuevoimistelun joukkueisiimme! Turun Naisvoimistelijoissa on pitkät perinteet joukkuevoimistelussa. Seuramme monipuolisuus tarjoaa voimistelijalle mahdollisuuden toteuttaa lajia eri ikäsarjoissa, kilpa- ja mestaruustasolla. Vuosittain perustamme uuden joukkuevoimistelun joukkueen alkeisvalmennusryhmien voimistelijoista. TNV Valmennus löytyy myös Facebookista.

Rytminen voimistelu – monipuolisuutta, taitoa ja taidetta

Tervetuloa tutustumaan rytmisen voimistelun valmennusryhmiimme! Rytminen voimistelu on taidetta, jossa ilmaisu ja fyysinen taitavuus yhdistyvät haastavaksi kilpaurheiluksi. Rytmistä voimistelua on sanottu maailman kauneimmaksi urheilulajiksi. TNV tarjoaa rytmisen voimistelun valmennusryhmiä kaikille ikäluokille. TNV:n rytmiset voimistelun tähdet ovat menestyneet niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa. Vuonna 2011 TNV:n Maiju Korpela nimettiin Varsinais-Suomen parhaaksi rytmiseksi voimistelijaksi.

Harrastevoimistelu – voimistelun iloa kaikille

Tervetuloa harrastamaan voimistelua! TNV:n harrastevoimisteluryhmissä harjoitellaan monipuolisesti ja innostavalla tavalla voimistelun perusteita ja lajitaitoja, antaen hyvää pohjaa kaikenlaiselle liikkumiselle ja harrastamiselle. Harrastevoimisteluryhmät ovat avoimia kaikille voimistelusta ja esiintymisestä kiinnostuneille tytöille.