World Gymnaestrada 2019 lähestyy!

Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) järjestämä Gymnaestrada järjestetään 16. kerran ensi kesänä 2019. Tapahtuma järjestetään neljän vuoden välein, tällä kertaa 7.-13.7.2019 Dornbirnissä, Itävallassa, missä tapahtuma on ollut kerran aiemminkin, vuonna 2007. Gymnaestradassa ei kilpailla vaan tapahtuma tarjoaa monenlaisia näytöksiä kenttäohjelmista kaupunkilavanäytöksiin. Voimistelu on viikon ajan kaikkialla! Ohjelmassa on avajaiset ja päätösjuhla, hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, lavaesityksiä ja iltanäytöksiä. Tämän kesän Turun Suomi Gymnaestradassa päästiin vähän jo pienemmässä mittakaavassa virittäytymään Gymnaestrada- tunnelmaan. Turun Naisvoimistelijat lähtevät mukaan World Gymnaestradaan Dornbirniin – lähdethän sinäkin!

Suomi Gymnaestradassa TNV osallistuu Arjen ylistys-ohjelmaan, Elämän voima-kenttäohjelmaan ja olemme hakeneet omaa hallinäytöstä, johon emme ole saaneet vielä vahvistusta liitolta. Voimisteluliitto suosittelee World Gymnaestradaa 12 vuotta täyttäneille. Samoin se suosittelee alaikäisille osallistujille 1 huoltaja / 5 alaikäistä.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan Turun Naisvoimistelijoiden ilmoittautumisohjelman kautta, jonne linkki löytyy syyskuun aikana seuran sivuilta. Pyydämme Gymnaestradasta kiinnostuneita ilmoittamaan alustavasti mahdollisesta osallistumisesta 15.9. mennessä s-postilla: merina.ahti@tnv.fi 
Sitova ilmoittautuminen tehdään 1.10. mennessä.

Tässä vaiheessa tapahtuman hinnat ovat vielä noin hintoja. Ne tarkentuvat kun esim. lennot varmistuvat. Lentojen saatavuus saattaa vaikuttaa myös siihen lähdemmekö Dornbirniin 6. vai 7. päivä ja palaammeko 13. vai 14.7.2019 ja tämä vaikuttaa taas tarvittavien majoitusöiden määrään ja hintaan. Juurikin lentojen vuoksi on sitovat ilmoittautumiset tehtävä jo hyvissä ajoin. Alla noin hintoja kustannuksista.

Kaikille pakolliset kustannukset:
– Osallistujapassi n.250€ (sis. pääsyn tapahtuma-alueelle ja päivänäytöksiin, julkisen liikenteen käytön, ohjelmakirjasen ja sisäänpääsyn illanviettoihin)
– Koulumajoitus (8 yötä, sis. aamiaisen) n.200€. Majoitus mahdollista myös hotellissa, hinnat tulevat syyskuussa. Vaihtoehtoisesti voit myös hankkia itse majoituksen.
– Lounaslipukkeet (7kpl) n.100€
– Lentomatkat n.450-500€
– Suomi-asut marssiin n.150€ (Ilmankin pärjää mutta marssia ei voi ilman.)
– Lisenssi n.20€. Osallistujalla tulee olla voimisteluliiton lisenssi voimassa, vähintään harrastelisenssi.
– Bussikuljetukset lentokentältä majoituskoululle ja takaisin
– Esiintymisasut (suurin osa jo valmiina Turun Gymnaestradasta)
– Vakuutus
– Toimisto- ja harjoittelumaksu 99€ peritään EI-jäseniltä, joka oikeuttaa samalla osallistumaan TNV:n koulujumppiin rajoituksetta vuoden 2019 ajan

Vapaaehtoiset kustannukset:
– Iltanäytösliput
– Koulumajoitustuotteet (mahdollisuus tilata etukäteen patjoja, tyynyjä ja peittoja).

Toivottavasti näemme mahdollisimman monen kanssa World Gymnaestradassa! Tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen ja ainutkertainen. Tapahtuman viralliset kotisivut löytyvät osoitteesta https://www.wg2019.at/.

Lisätietoa tapahtumasta saat seuran Gympiltä: merina.ahti@tnv.fi