Kesäjumppien tuntikuvaukset

Core+venyttely = keskivartalon hallinta ja muokkaustunti, jossa voi olla mukana pilates-tyyppisiä liikkeitä 30 min ja pitkät loppuvenyttelyt 30 min.

Nia = Tanssillinen tunti, jossa on elementtejä eri tanssi- ja kamppailulajeista sekä rentoutustekniikoista.  Koreografiat ovat helppoja ja musiikki vaihtelevaa ja inspiroivaa.  Tunnilla liikutaan laajasti salissa. Tunnin lopussa on venyttely- ja rentoutusosuus.

Rope Skipping +venyt = Tunti alkaa rauhallisilla ja avaavilla alkulämmittelyillä (ei hyppien). Tunnilla vaihdellaan hyppynaruhyppely- ja lihaskunto-osuuksien välillä, joissa harjoitellaan helpohkoa hyppynarutekniikkaa samalla jammaillen hyvien biisien tahdissa. Koko tunnin voi tehdä myös askeltaen hyppimättä. Väleissä on sykkeenpalautukset. Tunti sisältää pitkät loppuvenyttelyt. Hauska ja hikinen treeni! Ota yläkouluikäiset lapset mukaan, tunti on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille.

Summer Dance = Rentoa kesäistä menoa. Sekoitus latinoa ja street-tanssia.
Kehon avaus ja liikeradat hereille alku lämmittelyssä.
Toistojen kautta pääsemme nauttimaan pikku hiljaa syntyvästä koreografiasta.  Tunti soveltuu kaiken ikäisille.

Sunday workout = Monipuolien tunti, jossa ohjaajalla vapaat kädet tunnin sisältöön, sykkeen nostoa, lihaskuntoa ja venyttelyt.

TNV-Body = Helppo alkuaskellus (hypytön tai ainakin vaihtoehdot) 20 min. Päälihasryhmät huomioiva lihaskunto-osuus ja 10 min loppuvenyttely.

TNV-Power = Tehokas patteritreeni koko vartalolle. Lämmittelyn jälkeen treenataan monipuolisesti eri lihasryhmiä sykkeenkohotusta unohtamatta. Tunnin lopussa lyhyet palauttavat venyttelyt. Tunti sopii kaikille liikkujille.

TNV-Pumppi = Lihaskuntotunti, jossa käydään läpi koko kroppa. 5 min alkulämmittely ja loppuvenyttelyt.

Ulkotreenit = Kokoontuminen virastotalon puoleisen sisäänläynnin rappusilla. Tule nauttimaan liikkumisesta raikkaassa ulkoilmassa ja inspiroivassa ilmapiirissä. Tunti soveltuu kaikenikäisille ja kaikenkuntoiset otetaan huomioon. Hyödynnämme kaikkea mitä puitteet meille tarjoaa. Tehokas tunti, joka lisää jäntevyyttä, lihaskuntoa, kestävyyttä sekä hapenottokykyäsi.