TULE MUKAAN!

Toimintaamme mukaan tuleminen on helppoa ja vaivatonta! 


Kun tulet ensimmäistä kertaa Energymille asiakaspalvelumme opastaa sinulle pukuhuoneiden ja salien sijainnit. Ohjaaja opastaa sinua tunneilla käytäntöjen ja välineistön kanssa. 
SÄHKÖINEN JÄSENPALVELU HOIKA

Sähköinen jäsenpalvelu toimii TNV:n ilmoittautumispalveluna ja jäsenrekisterinä. Voit rekisteröidä itseni palveluun tai voimme tehdä sen puolestasi. Rekisteröitymisen yhteydessä saat itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun, jossa pääset siis ilmoittautumaan kaudelle, liikuntaryhmiin ( aikuisten erikoisryhmät sekä lapset & nuoret), luomaan jäsenmaksun ja muokkaamaan omia tietojasi. 
Sähköiseen jäsenpalveluun rekisteröidytään ainoastaan kerran, jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt, ovat käyttäjätunnuksesi edelleen voimassa. Jos olet ollut mukana toiminnassamme, mutta et ole itse rekisteröitynyt ohjelmaan, olemme tehneet sen puolestasi ja tietosi jo kirjattu jäsenrekisteriin. Käyttäjätunnuksesi on oma sähköpostiosoitteesi tai Etunimi Sukunimi. Jos olet unohtanut salasanasi tai et tiedä sitä, voit pyytää sen uudestaan kohdasta ’Tilaa uusi salasana’.AIKUISET & SENIORIT

Aikuisten tunneille ei ilmoittauduta etukäteen, lukuunottamatta lisämaksuryhmiä (aikuisbaletit ja pilates). Jäsenmaksu ja liikuntamaksu suoritetaan:
1) Sähköisessä jäsenpalvelussamme, jolloin saat laskun suoraan sähköpostiisi tai
2) Liikuntakeskus Energymin jäsenpalvelussa

Maksun suoritettuasi saat jäsenkortin ja kausitarran. Jäsenkortissa tulee olla oikeanvärinen kausitarra. Jäsenkortti toimii pääsylippunasi ryhmäliikuntatunneille, ja se tulee näyttää aina ohjaajalle tunnin alkaessa. Lisämaksuryhmiin ilmoittaudutaan aina sähköisen jäsenpalvelun kautta.

TNV:n tunneille voit vaan siis tulla! Tarvittaessa teemme kaiken puolestasi Liikuntakeskus Energymin jäsenpalvelussa.PERHELIIKUNTA JA LAPSET & NUORET

Lapset ja nuoret ilmoittautuvat kausittain (kevät/syksy) sähköisen jäsenpalvelun kautta haluamiinsa harrasteryhmiin. Ohjelma luo ilmoittautumisen yhteydessä laskun, mikä tulee suoraan sähköpostiin. Kausimaksun voi maksaan myös Liikuntakeskus Energymin jäsenpalvelupisteellä.


VALMENNUSRYHMÄT (joukkuevoimistelu ja tanssi)

Joukkuevoimistelusta tai tanssiryhmistä kiinnostuneet voivat ottaa suoraan yhteyttä ryhmän valmentajiin ja tulla kokeilemaan valmennusryhmän harjoituksiin sovittuaan asiasta ensin valmentajan kanssa. Valmentajat keräävät valmennusryhmäläisiltä tarvittavat tiedot ja ilmoittavat ryhmän kokoonpanon kausittain seuralle. Seura laskuttaa automaattisesti kausimaksun kahdessa erässä. Valmennusryhmäläiset eivät siis ilmottaudu sähköisen jäsenpalvelun kautta.