Elodie


Elodie on tanssin valmennusjoukkue, joka esiintyy ja kilpailee 9-11-vuotiaiden sarjassa alueellisissa tanssikilpailuissa. Joukkueessa harjoitellaan tanssin perustaitoja, kuten tekniikkaa, akrobatiaa ja ilmaisua. 

Kausimaksu Elodielle on 200 € (+ seuran jäsenmaksu, joka maksetaan kerran vuodessa).


Treeniajat (syksy 2023):


- tiistaisin klo 19:00-20:00 Haarlan koulu  
- torstaisin klo 17.30-18.30 Energym / joutsenlampi-sali ja
- lauantaisin klo 11:30-13:00 Energym / Joutsenlampi-sali


Syyskausi alkaa 8.8.2023.


Joukkuetta valmentavat Neea R. (neea.rusi@gmail.com), Kaisu J., Kaisu K. sekä Sonja S. Valmentajaesittelymme ovat alempana.


Seuraa meitä Instagramissa @tnvdanceelodie. Tervetuloa innostumaan tanssista!

VALMENTAJAESITTELYT


Neea R.

Olen Neea ja toimin TNV:llä Evelia- ja Elodie-joukkueiden vastuuvalmentajana. Taipaleeni TNV:llä alkoi kuutisen vuotta sitten silloisten EnerKids-joukkueiden valmentajana ja näiden vuosien aikana tästä seurasta on tullut minulle hyvin tärkeä.

Oma liikuntataipaleeni alkoi aikanaan satujumpasta. Harrastin pitkään klassista balettia ja joukkuevoimistelua, kunnes tanssimaailma vei minut 11 vuotta sitten pyörteisiinsä. 

Olen matkan varrella kilpaillut useita kertoja niin alueellisissa kisoissa kuin Performing Arts SM- ja LatinoShow SM-kilpailujen finaaleissa. Latinotanssit, show-, lyrical- ja jazztanssi ovatkin minulle ominaisimpia tanssityylejä.

Olen koulutukseltani luokanopettaja ja erityisopettaja. Tunneillani kohtaan jokaisen tanssijan yksilönä ja pyrin kehittämään tanssijaa hänen vahvuuksiensa kautta.

TNV:ssä parasta on seuran yhteisöllisyys ja avoimuus. Jokainen saa tulla harrastamaan juuri sellaisena kuin on, ja liikunnan riemua halutaan välittää kaikille.

Kaisu J.
Moikka! Olen valmentanut TNV:llä syksystä 2020 lähtien eveliassa sekä puoli vuotta myöhemmin perustetussa elodiessa. Opiskelen tällä hetkellä Kuopiossa, mutta kolmen aktiivisemman valmennusvuoden jälkeen käyn edelleen valmentamassa aina silloin tällöin Turussa käydessäni. Kävin lapsena noin 10-vuotiaaksi asti erilaisissa lasten jumpissa ja tanssikerhoissa. Tanssin pariin palasin muutaman vuoden tauon jälkeen TNV:llä, joka tuntui heti seuralta, jossa voi kehittyä monipuolisesti hyvässä ilmapiirissä.

Tärkeintä valmentamisessa on mielestäni kannustavan ja turvallisen ilmapiirin luominen, jossa tanssijat voivat saada onnistumisen kokemuksia omasta tasostaan riippumatta. Valmentajana haluan viedä eteenpäin itse tanssista sekä siinä kehittymisestä saatavaa iloa, jota olen itsekin vuosien aikana saanut kokea!


Kaisu K.

Olen Kaisu ja aloitin keväällä 2021 Evelian ja Elodien apuvalmentajana. Opiskelen tällä hetkellä tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa. Tanssia olen harrastanut 5-vuotiaasta lähtien päälajinani klassinen baletti sekä jazz- ja nykytanssi.

Tanssissa minua eniten kiehtoo oman luovuuden käyttäminen ja itsensä ilmaiseminen liikkeen keinoin. Lisäksi jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen motivoivat minua tanssissa.

Olen innoissani saadessani tutustua ryhmien oppilaisiin ja aloittaa TNV:llä työskentelyn. Minulle valmentamisessa tärkeää on jakaa tanssin iloa ja nähdä oppilaiden onnistumisen hetkiä ja kehityskaaria.


Sonja S.


Moi! Olen Sonja ja olen valmentanut Evelia sekä Elodie -joukkueita nyt vuodesta 2020 lähtien. Itse aloitin tanssijanpolkuni tanssillisesta voimistelusta kymmenisen vuotta sitten ja siitä sitten TNV:lle tanssimaan. Välissä ehdin harrastamaan hetken myös rytmistä voimistelua. Valmentamisen ohella olen valmistunut eläintenhoitajaksi. TNV on saanut minut hurahtamaan täysin tanssin maailmaan ja nyt minut voi myös tavata jäsenpalvelutiskiltä työskentelemästä.

Valmentamisessa parasta on nähdä jokaisen henkilökohtainen kehitys ja onnistumiset sekä tanssijoiden innostus lajia kohtaan! 

JOUKKUEEN UUTISIA