Elodie


Elodie on tammikuussa 2021 perustettu tanssin valmennusjoukkue. Joukkueessa harjoitellaan tanssin perustaitoja, kuten tekniikkaa, akrobatiaa ja ilmaisua.

Elodie treenaa Energymillä:
- torstaisin klo 17-18 ja 
- lauantaisin klo 11:15-12:15.

Joukkuetta valmentavat Neea Rusi (neea.rusi@gmail.com, 0400598810), Kaisu Jaakkola, Kaisu Känkänen sekä Sonja Syrjämäki. Valmentajaesittelymme ovat alempana.


Seuraa meitä Instagramissa @tnvdanceelodie. Tervetuloa innostumaan tanssista!Kausimaksu Elodielle on 175€ (+ jäsenmaksu 10€, maksetaan kerran vuodessa).
VALMENTAJAESITTELYT


Neea Rusi

Olen Neea Rusi ja toimin TNV:llä Evelia- ja Elodie-joukkueiden vastuuvalmentajana. Taipaleeni TNV:llä alkoi viitisen vuotta sitten silloisten EnerKids-joukkueiden valmentajana ja näiden vuosien aikana tästä seurasta on tullut minulle hyvin tärkeä.

Oma liikuntataipaleeni alkoi aikanaan satujumpasta. Harrastin pitkään klassista balettia ja joukkuevoimistelua, kunnes tanssimaailma vei minut 11 vuotta sitten pyörteisiinsä. 

Olen matkan varrella kilpaillut useita kertoja niin alueellisissa kisoissa kuin Performing Arts SM- ja LatinoShow SM-kilpailujen finaaleissa. Latinotanssit, show-, lyrical- ja jazztanssi ovatkin minulle ominaisimpia tanssityylejä.

Valmistun nyt keväällä luokanopettajaksi ja erityisopettajaksi Turun yliopistosta. Tunneillani kohtaan jokaisen tanssijan yksilönä ja pyrin kehittämään tanssijaa hänen vahvuuksiensa kautta.

TNV:ssä parasta on seuran yhteisöllisyys ja avoimuus. Jokainen saa tulla harrastamaan juuri sellaisena kuin on, ja liikunnan riemua halutaan välittää kaikille.


Kaisu Jaakkola

Olen Kaisu Jaakkola. Olen lukio-opintojen ohella ollut syksystä 2020 asti apuvalmentajana sekä Eveliassa että alkuvuodesta 2021 perustetussa Elodiessa. Kävin lapsena noin 10-vuotiaaksi asti erilaisissa lasten jumpissa ja tanssi-kerhoissa. Tanssin pariin palasin muutaman vuoden tauon jälkeen TNV:llä, joka tuntui heti seuralta, jossa voi kehittyä monipuolisesti hyvässä ilmapiirissä.

Tärkeintä valmentamisessa on mielestäni kannustavan ja turvallisen ilmapiirin luominen, jossa tanssijat voivat saada onnistumisen 

kokemuksia omasta tasostaan riippumatta. Valmentajana haluan viedä eteenpäin itse tanssista sekä siinä kehittymisestä saatavaa iloa, jota olen itsekin vuosien aikana saanut kokea!


Kaisu Känkänen


Olen Kaisu Känkänen ja aloitin nyt keväällä 2021 Evelian ja Elodien apuvalmentajana. Opiskelen tällä hetkellä tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa. Tanssia olen harrastanut 5-vuotiaasta lähtien päälajinani klassinen baletti sekä jazz- ja nykytanssi.

Tanssissa minua eniten kiehtoo oman luovuuden käyttäminen ja itsensä ilmaiseminen liikkeen keinoin. Lisäksi jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen motivoivat minua tanssissa.


Olen innoissani saadessani tutustua ryhmien oppilaisiin ja aloittaa TNV:llä työskentelyn. Minulle valmentamisessa tärkeää on jakaa tanssin iloa ja nähdä oppilaiden onnistumisen hetkiä ja kehityskaaria.


Sonja Syrjämäki


Esittely tulossa pian!