Elodie


Elodie on tammikuussa 2021 perustettu tanssin valmennusjoukkue, joka esiintyy ja kilpailee 9-11-vuotiaiden sarjassa alueellisissa tanssikilpailuissa. Joukkueessa harjoitellaan tanssin perustaitoja, kuten tekniikkaa, akrobatiaa ja ilmaisua. 

Kausimaksu Elodielle on 175€ (+ seuran jäsenmaksu, joka maksetaan kerran vuodessa).


Treeniajat (kevät 2023):


- torstaisin klo 17:00-18:00 Joutsenlampi/Energym  ja 
- lauantaisin klo 11:00-12.30 Joutsenlampi/Energym.


Kevätkausi 7.1.2023-17.6.2023.


Joukkuetta valmentavat Neea R. (neea.rusi@gmail.com), Kaisu J., Kaisu K. sekä Sonja S. Valmentajaesittelymme ovat alempana.


Seuraa meitä Instagramissa @tnvdanceelodie. Tervetuloa innostumaan tanssista!

VALMENTAJAESITTELYT


Neea R.

Olen Neea ja toimin TNV:llä Evelia- ja Elodie-joukkueiden vastuuvalmentajana. Taipaleeni TNV:llä alkoi kuutisen vuotta sitten silloisten EnerKids-joukkueiden valmentajana ja näiden vuosien aikana tästä seurasta on tullut minulle hyvin tärkeä.

Oma liikuntataipaleeni alkoi aikanaan satujumpasta. Harrastin pitkään klassista balettia ja joukkuevoimistelua, kunnes tanssimaailma vei minut 11 vuotta sitten pyörteisiinsä. 

Olen matkan varrella kilpaillut useita kertoja niin alueellisissa kisoissa kuin Performing Arts SM- ja LatinoShow SM-kilpailujen finaaleissa. Latinotanssit, show-, lyrical- ja jazztanssi ovatkin minulle ominaisimpia tanssityylejä.

Olen koulutukseltani luokanopettaja ja erityisopettaja. Tunneillani kohtaan jokaisen tanssijan yksilönä ja pyrin kehittämään tanssijaa hänen vahvuuksiensa kautta.

TNV:ssä parasta on seuran yhteisöllisyys ja avoimuus. Jokainen saa tulla harrastamaan juuri sellaisena kuin on, ja liikunnan riemua halutaan välittää kaikille.

Kaisu J.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Olen lukio-opintojen ohella ollut syksystä 2020 asti apuvalmentajana sekä Eveliassa että alkuvuodesta 2021 perustetussa Elodiessa. Kävin lapsena noin 10-vuotiaaksi asti erilaisissa lasten jumpissa ja tanssi-kerhoissa. Tanssin pariin palasin muutaman vuoden tauon jälkeen TNV:llä, joka tuntui heti seuralta, jossa voi kehittyä monipuolisesti hyvässä ilmapiirissä.

Tärkeintä valmentamisessa on mielestäni kannustavan ja turvallisen ilmapiirin luominen, jossa tanssijat voivat saada onnistumisen 

kokemuksia omasta tasostaan riippumatta. Valmentajana haluan viedä eteenpäin itse tanssista sekä siinä kehittymisestä saatavaa iloa, jota olen itsekin vuosien aikana saanut kokea!


Kaisu K.

Olen Kaisu ja aloitin keväällä 2021 Evelian ja Elodien apuvalmentajana. Opiskelen tällä hetkellä tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa. Tanssia olen harrastanut 5-vuotiaasta lähtien päälajinani klassinen baletti sekä jazz- ja nykytanssi.

Tanssissa minua eniten kiehtoo oman luovuuden käyttäminen ja itsensä ilmaiseminen liikkeen keinoin. Lisäksi jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen motivoivat minua tanssissa.

Olen innoissani saadessani tutustua ryhmien oppilaisiin ja aloittaa TNV:llä työskentelyn. Minulle valmentamisessa tärkeää on jakaa tanssin iloa ja nähdä oppilaiden onnistumisen hetkiä ja kehityskaaria.


Sonja S.


Moi! Olen Sonja ja olen valmentanut Evelia sekä Elodie -joukkueita nyt vuodesta 2020 lähtien. Itse aloitin tanssijanpolkuni tanssillisesta voimistelusta kymmenisen vuotta sitten ja siitä sitten TNV:lle tanssimaan. Välissä ehdin harrastamaan hetken myös rytmistä voimistelua. Valmentamisen ohella olen valmistunut eläintenhoitajaksi. TNV on saanut minut hurahtamaan täysin tanssin maailmaan ja nyt minut voi myös tavata jäsenpalvelutiskiltä työskentelemästä.

Valmentamisessa parasta on nähdä jokaisen henkilökohtainen kehitys ja onnistumiset sekä tanssijoiden innostus lajia kohtaan!