Seuran katselmus kokosi joukkueet esiintymään Paavo-halliin

20.3.2024

Uudet kisaohjelmat testissä

Seuran sisäinen katselmustapahtuma järjestettiin upeat puitteet tarjoavassa Paavo-hallissa viime lauantaina 16.3. Ihanan kutkuttavissa tunnelmissa nähtiin joukkueiden ohjelmien ensiesityksiä upeine kisapukuineen. Turun Naisvoimistelijat järjestää joukkueilleen katselmuksen kerran kaudessa keväisin ja syksyisin ennen kisakauden alkua. Näissä katselmuksissa joukkueet pääsevät näyttämään mitä ovat oppineet ja saavat rakentavaa palautetta tuomareilta siitä mitä ohjelmissa on hyvä vielä hioa ennen kisoja. 

Tuomarointia ja joukkueille palautetta oli antamassa pitkän linjan joukkuevoimistelija ja seurassa itsekin ennen voimistellut Hanni Hakanen sekä seuramme pitkäaikainen joukkuevoimisteluvalmentaja Karoliina Carlstedt

Näissä katselmuksissa ei tarvitse liikaa jännittää sillä yleisö on täynnä tuttuja ja sukulaisia ja perheenjäseniä näkemässä joukkueiden taidokkaita esityksiä. Suurin kisajännityskin pääsee pyyhkiytymään pois kun ohjelmat saavat ensiesitykset tutussa ympäristössä, jossa esiintymistä nimenomaan tullaan opettelemaan. Yleisölle ja voimistelijoille energiansaannin varmisti seuran puheenjohtajan Pia Hakasen ja joukkuevoimisteluvastaavan Ulla Ehrlundin järjestämä ja pitämä TNV Buffet.

Kaikki joukkueet pääsivät yhteisesti lämppäämään saliin ennen katselmuksen alkua.

Kaikilla joukkueilla nähtiin jo melko valmiit esitykset. Tanssin puolella oli Evelialla nykytanssia, Elodiella lyyristä tanssia, Edenillä showta ja SoulSiskåilla jazzia, jv-joukkue Tuikella oli menevä polkka. 

"Tuikkeella meni ohjelman ensiesitys hienosti, ja voimistelijat olivat innoissaan esiintymisestä. Ohjelmaa ei oltu ehditty pitkään harjoittelemaan, mutta tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia Stara-tapahtumia." Sara