Monipuolista ja turvallista liikuntaa senioreille!

TNV tarjoaa senioreille laajaa ja monipuolista liikuntatoimintaa. Toimintaa kehitetään jatkuvasti saadun palautteen pohjalta. Energymin ja koulujumppien aikuisten tunneille on mahdollista osallistua iästä riippumatta. Ikiliike +65v aikatauluun on valittu monipuolisesti erilaisia senioritunteja. Senioreilla on myös mahdollisuus hankkia seniorihintaan aikuisten tunneille jumppakortti.

Liikuntatuokioiden avulla sosiaalisia suhteita ja positiivisuutta

Senioreille suunnatun liikuntatoiminnan tavoitteena on fyysisen ja psyykkisen kunnon kohentaminen. Tähän pyritään parantamalla lihasvoimaa, nivelliikkuvuutta, tasapainoa, reaktioaikaa ja hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Tutkimusten mukaan liikuntatuokioiden avulla ylläpidetään ja luodaan sosiaalisia suhteita ja liikunnalla on positiivisia vaikutuksia mielialaan ja itseluottamukseen.

Turvallista senioriliikuntaa!

Seniorien tunneilla käytetään rauhallista liikuntaa tukevaa musiikkia ja alkuasennot valitaan nivelystävällisesti. Liikkeitten suunnittelu, opetus, toistomäärät ja tempo tukevat asetettujen tavoitteiden saavuttamista. 

Ilmoittaudu mukaan

Voit ilmoittautua TNV:n jäseneksi ja kaudelle jäsenpalvelu Hoikan kautta tai jäsenpalvelun aukioloaikoina Energymillä. 

Tehdessäsi sähköisen ilmoittautumisen muista hakea jäsenkortti / kausitarra Energymin tiskiltä (kuittia vastaan). Vain voimassaolevalla harrastuskortilla pääset tunneille. 

Kiinnostaako  sinua senioriliikunnan ohjaus meillä?