Lasten ja nuorten tuntikuvaukset

DanceKids (4-6v ja 7-8v)

Tanssitunti koostuu luovista ja fyysis-motorisista harjoituksista ja tanssilajien tekniikoiden perusteista. Tunnit kehittävät kehonhallintaa ja eri musiikkityylien rytmin oppimista sekä tilan hahmottamista.

DanceMix (9-10v)

DanceMix -tunnilla yhdistyvät helpot ja mukaansatempaavat tanssilliset koreografiat sekä tanssin energia. Kauden aikana kokeillaan eri tanssilajeja hyvällä meiningillä musiikista ja liikkeestä nauttien.

Diskotanssi (7-10v)

Diskotanssi -tunnilla tutustutaan Diskotanssin alkeisiin SM-tason tanssija Anniina Salosen johdolla.

Satubaletti (3-5v) ja Esibaletti (5-7v) 

Tunneilla pyritään kehittämään lapsen perusliikkumistaitoja klassisen baletin perusteiden kautta. Tunnin tarkoituksena on lapsen kokonaisvaltaisen kehittymisen tukeminen musiikin ja luovan liikkeen keinoin.

Show Jazz (10+)

Tanssillisilla tunneilla opitaan jazztanssin tekniikkaa, koordinaatioita, piruetteja, jalannostoja ja- heittoja sekä showtanssin vauhdikkuutta ja rytmikkyyttä. Alkeistunneilla lähdetään liikkeelle perustekniikasta. Haasteita lisätään sitä mukaa, kun oppilaat ovat siihen valmiita. Tunneilla harjoitellaan tanssisarjoja ja ennen kaikkea nautitaan tanssimisesta!

Sirkusakrot (5-7v)

Tunti koostuu  sirkus- ja akrobatiaharjoitteita sisältävistä leikeistä, jotka kehittävät niin lapsen motoriikkaa kuin tasapainoakin.

Sporttiklubi (3-5v)

Tytöille ja pojille suunnattu sporttinen tunti, jossa tutustutaan monipuolisesti liikuntaan. Sporttiklubissa liikutaan eri tavoin, teemoin ja harjoitellaan erilaisia perusliikkeitä. Tavoitteena on oppia myös ryhmässä toimimista leikkien ja erilaisten pelien avulla. Lapsen ketteryys, motoriikka, tasapaino ja sosiaaliset taidot kehittyvät varmasti Sporttiklubilla.

Voimistelukoulu Estetical Nuput (5-7v)

Estetical Nuput on monipuolista liikuntaa, joka kehittää ja vahvistaa lapsen motorisia perustaitoja.  Samalla opitaan voimistelun alkeita.  Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin välineisiin ja temppuillaan – pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Voimistelukoulu Estetical Junior (8-13v)

Tyttöjen esiintyvä voimisteluryhmä, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.  Ryhmässä kehitetään voimistelutaitoja, joita suunnitellaan koreografioita esiintymisiin.  Esteticalin tavoitteena on saada onnistumisen elämyksiä toisia kannustaen.