Lasten ja nuorten tuntikuvaukset

DanceKids (4-6v ja 7-8v)

Tanssitunti koostuu luovista ja fyysis-motorisista harjoituksista ja tanssilajien tekniikoiden perusteista. Tunnit kehittävät kehonhallintaa ja eri musiikkityylien rytmin oppimista sekä tilan hahmottamista.

DanceMix (9-10v)

DanceMix -tunnilla yhdistyvät helpot ja mukaansatempaavat tanssilliset koreografiat sekä tanssin energia. Kauden aikana kokeillaan eri tanssilajeja hyvällä meiningillä musiikista ja liikkeestä nauttien.

Diskotanssi (7-10v)

Diskotanssi -tunnilla tutustutaan Diskotanssin alkeisiin SM-tason tanssija Anniina Salosen johdolla.

Satubaletti (3-5v) ja Esibaletti (5-7v) 

Tunneilla pyritään kehittämään lapsen perusliikkumistaitoja klassisen baletin perusteiden kautta. Tunnin tarkoituksena on lapsen kokonaisvaltaisen kehittymisen tukeminen musiikin ja luovan liikkeen keinoin.

Show Jazz (10+)

Tanssillisilla tunneilla opitaan jazztanssin tekniikkaa, koordinaatioita, piruetteja, jalannostoja ja- heittoja sekä showtanssin vauhdikkuutta ja rytmikkyyttä. Alkeistunneilla lähdetään liikkeelle perustekniikasta. Haasteita lisätään sitä mukaa, kun oppilaat ovat siihen valmiita. Tunneilla harjoitellaan tanssisarjoja ja ennen kaikkea nautitaan tanssimisesta!

Sirkusninjat (3-5v)

Tunti koostuu  sirkus- ja akrobatiaharjoitteita sisältävistä leikeistä, jotka kehittävät niin lapsen motoriikkaa kuin tasapainoakin. Leikin kautta opetellaan mm. perusmotoriikantaitoja, jotta temputkin onnistuvat.

Sirkusakrot (6-8v)

Tunti koostuu  sirkus- ja akrobatiaharjoitteita sisältävistä leikeistä, jotka kehittävät niin lapsen motoriikkaa kuin tasapainoakin. Tunnit koostuvat osittain myös erilaisita tekniikkaharjoitteista, joita hyödynnetään tempuissa.

Voimistelukoulu Estetical Nuput (5-7v)

Estetical Nuput on monipuolista liikuntaa, joka kehittää ja vahvistaa lapsen motorisia perustaitoja.  Samalla opitaan voimistelun alkeita.  Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin välineisiin ja temppuillaan – pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Voimistelukoulu Estetical Junior (8-10v ja +11v)

Tyttöjen esiintyvä voimisteluryhmä, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.  Ryhmässä kehitetään voimistelutaitoja, joita suunnitellaan koreografioita esiintymisiin.  Esteticalin tavoitteena on saada onnistumisen elämyksiä toisia kannustaen.