Lasten ja nuorten tuntikuvaukset

Akrobatiavoimistelu (9+v)

Monipuolista liikuntaa, joka kehittää ja vahvistaa lapsen motorisia perustaitoja. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatiatemppuja lasten taitotasohuomioiden.

DanceKids (4-6v ja 7-8v)

Tanssitunti koostuu luovista ja fyysis-motorisista harjoituksista ja tanssilajien tekniikoiden perusteista. Tunnit kehittävät kehonhallintaa ja eri musiikkityylien rytmin oppimista sekä tilan hahmottamista.

DanceMix (9-10v)

DanceMix -tunnilla yhdistyvät helpot ja mukaansatempaavat tanssilliset koreografiat sekä tanssin energia. Kauden aikana kokeillaan eri tanssilajeja hyvällä meiningillä musiikista ja liikkeestä nauttien.

Diskotanssi (7-10v)

Diskotanssi -tunnilla tutustutaan Diskotanssin alkeisiin SM-tason tanssija Anniina Salosen johdolla.

JuniorFit (13-19v)

Eri lihasryhmiä kehittävällä tunnilla hyödynnetään monipuolisesti eri kuntoiluvälineitä ja käytetään maltillisesti painoja. Ryhmä on myös kaupungin MiHi-yhteistyöryhmä.

Kässäri+liikkuvuustunti (8+v)

Tunnilla harjoitellaan käsilläseisontaa, käsilläseisonnan variaatioita sekä niitä tukevia liikkuvuusharjoitteita. Tunnilla tehdään eri tasoisia käsilläseisontaliikkeitä paikoillaan sekä liikkuvia liikkeitä kuten käsilläkävelyjä.

Minivalmennus (2018-2019)

Minivalmennus on tarkoitettu 2018-2019 syntyneille joukkuevoimistelusta kiinnostuneille. Harjoituksissa tutustutaan joukkuevoimistelun alkeisiin leikinomaisin keinoin. Ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelutaitoja kuten ketteryyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä esteettisen liikunnan taitoja iänmukaisin keinoin. Tärkeintä kuitenkin on ilo ja liikunnan riemu, joka mahdollistetaan positiivisella ja kannustavalla ilmapiirillä.

Satubaletti (3-5v) ja Esibaletti (5-7v) 

Tunneilla pyritään kehittämään lapsen perusliikkumistaitoja klassisen baletin perusteiden kautta. Tunnin tarkoituksena on lapsen kokonaisvaltaisen kehittymisen tukeminen musiikin ja luovan liikkeen keinoin.

Show Jazz (10+v)

Tanssillisilla tunneilla opitaan jazztanssin tekniikkaa, koordinaatioita, piruetteja, jalannostoja ja- heittoja sekä showtanssin vauhdikkuutta ja rytmikkyyttä. Alkeistunneilla lähdetään liikkeelle perustekniikasta. Haasteita lisätään sitä mukaa, kun oppilaat ovat siihen valmiita. Tunneilla harjoitellaan tanssisarjoja ja ennen kaikkea nautitaan tanssimisesta!

Sirkusninjat (3-5v)

Tunti koostuu  sirkus- ja akrobatiaharjoitteita sisältävistä leikeistä, jotka kehittävät niin lapsen motoriikkaa kuin tasapainoakin. Leikin kautta opetellaan mm. perusmotoriikantaitoja, jotta temputkin onnistuvat.

Sirkusakrot (6-8v)

Tunti koostuu  sirkus- ja akrobatiaharjoitteita sisältävistä leikeistä, jotka kehittävät niin lapsen motoriikkaa kuin tasapainoakin. Tunnit koostuvat osittain myös erilaisita tekniikkaharjoitteista, joita hyödynnetään tempuissa.

SpecialStars (8-12v)

Soveltavan liikunnan ryhmä erityistä tukea liikkumisessa tarvitseville lapsille. Ryhmässä harjoitellaan perusmotorisia taitoja leikkien, pelaten ja tanssien. Lapsella tulee olla huoltaja mukana tunnilla. 

Voimistelukoulu Estetical Nuput (5-7v)

Estetical Nuput on monipuolista liikuntaa, joka kehittää ja vahvistaa lapsen motorisia perustaitoja.  Samalla opitaan voimistelun alkeita.  Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin välineisiin ja temppuillaan – pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Voimistelukoulu Estetical Junior (8-10v ja +11v)

Tyttöjen esiintyvä voimisteluryhmä, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.  Ryhmässä kehitetään voimistelutaitoja, joista suunnitellaan koreografioita esiintymisiin.  Esteticalin tavoitteena on saada onnistumisen elämyksiä toisia kannustaen.