Opinnäytetyö

Meille on mahdollista tehdä opinnäytetyö. Työympäristömme mahdollistaa opinnäytetyön useiden eri alojen opiskelijoille. Olet sitten liikunnallisella tai hallinnollisella alalla, meiltä löytyy moninaisia vaihtoehtoja tutkimuskohteen valitsemiseen. 

Turun Naisvoimistelijoilla on perinteikäs tausta pitkäaikaisena turkulaisten liikuttajana. Liikuntaympäristö on vuosien saatossa muuttunut hyvin ruumiillisesta työstä istumatyöhön ja liikunnallisten elämäntapojen edistäminen on yksi seuramme perustamisesta asti ollut tehtävämme. 

Autamme ja tuemme sinua koko prosessin aikana. Sovitaan yhdessä tutkimuskohteesta ja rajauksesta, tarvittavista resursseista, raportoinnista ja aikatauluista. Meillä ei ole mahdollisuutta maksaa opinnäytetyöstä palkkaa tai palkkiota, mutta saat arvokasta kokemusta ja tukea työsi aikana. Meille tulee oikeus käyttää työtä ja sen tuloksia yhdistyksen toimintojen kehittämisessä ja markkinoinnissa. 


Opiskeletko liikunta-alalla tai tai esimerkiksi liikunnan ohjaajaksi? Meillä on monipuoliset mahdollisuudet tehdä opinnäytetyötä liikuttamiseen liittyen vauvasta vaariin. Opinnäytetyösi voi olla ikäkohtainen / lajiin liittyvä tai vaikka harrastajien vanhemmille suunnattu. Meillä on monipuolista liikuntaa kaikenikäisille ihan vauvasta senioreihin, tutustu erilaiseen tuntitarjontaamme. Mahdollisuuksien mukaan voimme järjestää myös näyttötunteja.

Seurana meitä kiinnostaa tällä hetkellä erityisesti:
- harrastajan pitkäaikainen sitouttaminen
- harrastamisen / lajin aloittaminen vanhemmalla iällä
- liikunnallisten elämäntapojen edistäminen


Opiskeletko markkinointiviestintää / urheilumarkkinointia? Meillä on moninaiset viestintäkanavat käytössä ja kauttamme voit toteuttaa opinnäytetyössäsi markkinointikampanjoita, työstää markkinointisuunnitelmaa ja strategiaa. Voit tutkia viestinnän tavoitettavuutta, ajankohtaisuutta, sanojen käytön merkityksellisyyttä, sanallisen ja kuvallisen viestinnän eroja, asiakkaiden/ yhdistyksen jäsenistön osallistamista viestintään. 

Seurana meitä kiinnostaa tällä hetkellä:
- kohdennettujen kampanjoiden tehostaminen 

Haen opinnäytetyön tekijäksi

Kiitos kiinnostuksestasi, olemme sinuun pian yhteydessä!