TNV - Turun Naisvoimistelijat

Olemme perinteikäs turkulainen voimisteluseura, joka on liikuttanut turkulaisia ja lähikuntien asukkaita vuodesta 1906 lähtien.  Meillä liikkuvat kaikki – taitotasoon, ikään ja kuntoon katsomatta.  Harrastajille tarjoamme noin 70 viikkotuntia monipuolista ryhmäliikuntaa, joita koulutetut ohjaajamme vetävät omassa Liikuntakeskuksessamme Energymissä ja turkulaisten koulujen liikuntasaleilla. Aikuisten ja lasten & nuorten harrastustoiminnan lisäksi TNV:ssä voi, valmennuksen puolella, harrastaa tavoitteellisemmin voimistelua ja tanssia. Liikkuminen TNV:ssä on monipuolista, helppoa ja edullista. Tule mukaan!

TNV:n arvot

Palvelemme yksilöllisesti. 
TNV:llä me kohtaamme jokaisen ihmisenä ja yksilönä. Jokaisen oma taitotaso ja motivaatio otetaan huomioon niin valmennuksessa kuin harrasteryhmissäkin. Jokainen aikuinen ja lapsi on tervetullut seuraamme omana itsenään. 

Liikutamme terveellisesti ja turvallisesti. 
Toimintamme perustuu vallitseviin tietoihin terveydestä, sen kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Takaamme jokaiselle liikkujalle turvalliset tuntisisällöt ja olosuhteet, jolloin jäsenemme voivat keskittyä olennaisimpaan eli liikkumiseen. 

Toimimme laadukkaasti ja suunnitelmallisesti. 
TNV:n toiminnan laadun takeena ovat ammattitaitoiset ohjaajamme ja 
valmentajamme. Jokainen heistä on käynyt vaaditut koulutukset. Pidämme huolta myös siitä, että heille on tarjolla lisäkoulutuksia osaamisen päivittämiseen ja ylläpitämiseen.