Perheliikunnan tuntikuvaukset

PerheGym 1-2v ja 3-5v

Perhegymiä lapsi voi harrastaa yhdessä huoltajan, kummin tai isovanhemman kanssa tai vaikka koko perhe yhdessä. Tunnit soveltuvat 1-5-vuotiaille, lapsen taustaan tai taitotasoon katsomatta. Nuorempien ryhmään ”pääsyvaatimuksena” on kävelytaito. Ohjaajan avustuksella perhe johdatellaan perusliikuntataitojen saloihin, harjoittelemaan perheakrobatian perusteita sekä tutustumaan voimistelullisiin elementteihin leikin kautta. Tunneilla käytetään myös musiikkia ja loruja sekä tutustutaan erilaisiin välineisiin.

Ilmoittautumiset jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta lapsen tiedoilla. 
Vanhempi-vauvajumppa (2-11kk) kurssi

Vanhempi-vauvajumpassa pääset turvallisesti ja tehokkaasti palaamaan liikunnan pariin raskauden ja synnytyksen jälkeen. Tunti koostuu monipuolisista lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteista. Tunnilla opetellaan treenaamaan lantionpohjaa ja keskivartaloa nousujohteisesti lempein harjoittein. Tavoitteena on vahvistaa vanhemman kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia ja tuoda jaksamista vauva-arkeen. Lisäksi tunti on vanhemman ja vauvan yhteinen liikuntahetki, jossa edetään vauvojen ehdoilla ja voidaan ottaa vauvoja mukaan liikkeisiin. Saat osaavalta ohjaajalta tarvittaessa myös yksilöllistä ohjausta tunnin aikana.

Ilmoittautumiset jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta. Huom! kurssille ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla. Vauvasirkus 4-12kk kurssi

Vauvasirkus on vauvan ja aikuisen yhdessäoloa parhaimmillaan. Yhteiset temput tukevat vauvan motorista kehitystä, aikuisen varmuutta käsitellä omaa pikkuista ja parin vuorovaikutusta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, pariakrobatiaa ja sirkusvälineisiin tutustumista. Ryhmä sopii vauvoille, jotka kannattelevat päätään itsenäisesti. Vauvan mukana voi olla yksi tai kaksi tuttua aikuista (vanhempaa, isovanhempaa, kummia...). 

Ilmoittautumiset jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta. Huom! kurssille ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla. Taaperosirkus 1-2v (kävelytaitoinen) 13.3. alkaen

Taaperosirkuksessa taapero ja aikuinen pääsevät liikkumaan ja temppuilemaan yhdessä. Loruja, leikkejä, pariakrobatiaa, sirkusvälineitä ja rauhoittumista – niistä on taaperosirkus tehty! Ja tietysti hauskaa yhdessäoloa ja läsnäoloa oman aikuisen kanssa. Ryhmä sopii käveleville taaperoille.