Tiera

TNV:n 2014-2015 syntyneiden Tiera-joukkueessa harjoitellaan voimistelun perustaitoja iloisella mielellä! 

 

Joukkueen treeniajat talvikaudella 2024-2025:

  • Tiistaisin klo 18:00-20:00, Uittamon koulu
  • Torstaisin klo 17:30-19:00, Vähäheikkilän koulu
  • Sunnuntaisin klo 18:00-21:00, Artukainen

Valmentajat:
Essi M.
Elena K.
Erika M.
Reija L..

 

Yhteystiedot:
Essi M. - mustalahtiessi@gmail.com / 044 9812873


Instagram: 

VALMENTAJAESITTELYT

Essi M.

Olen Essi Mustalahti ja aloitin Tiera-joukkueen valmennustiimissä joulukuussa 2021. Tieran lisäksi valmennan Naantalissa yli 14-vuotiaiden joukkuetta, jonka valmentajana olen toiminut vuodesta 2016 lähtien. Olen kouluttautunut voimisteluliiton 1-tason valmentajaksi, jonka lisäksi toimin joukkuevoimistelun 3-luokan tuomarina. 

Oma voimistelu-urani kesti yli 10 vuotta. Noiden vuosien aikana ehdin kilpailla useassa eri joukkueessa, joista viimeisimpänä TNV:n Tixiassa. Urheilun tuoman ilon lisäksi, urani huippuhetkiä olivat useat mitalit, joista kirkkaimpana kilpa-SM pronssi. 

Opiskelen Turun yliopistossa luokan- ja aineenopettajaksi. Opiskelujen kautta olenkin saanut paljon uutta tietoa ja taitoa lasten ja nuorten kanssa toimimiseen. Haluan olla luomassa samoja ilon ja onnistumisen hetkiä, joita itse sain voimistelun parissa kokea. 

Elena K.

Olen Elena Koskiniatis ja olen valmentanut Tiera joukkuetta keväästä 2020 lähtien. Valmistuin lukiosta kesällä 2021 ja aion hakea jatko-opiskelemaan lähitulevaisuudessa.

Voimistelutaustaa minulta löytyy joukkuevoimistelun parista yhdeksän vuotta, jossa kilpailin SM-tasolla. Olen muun muassa voimistellut TNV: Phantom junior joukkueessa. Kokemusta löytyy myös disco tanssin puolelta, jossa suurin saavutukseni on 2019 MM-kisat.

Valmentamisessa parasta on päästä auttamaan voimistelijoita omien unelmien ja tavoitteiden saavuttamisessa sekä nähdä voimistelijoiden ilo onnistumisessa.

Reija L.

Olen Reija ja olen valmentanut Tieraa joukkueen perustamisesta lähtien eli kesästä 2019. Olen voimistellut Turun Naisvoimistelijoiden Tixiassa vuodesta 2009. Suurimpina saavutuksina joukkueellamme on kilpa-SM hopea ja kolme pronssia.

Opiskelen Jyväskylän yliopistossa liikuntapedagogiikkaa.

TNV:ssä olen saanut kasvaa voimistelijaksi läheisten ystävien ja taitavien valmentajien ympäröimänä. Valmentamisessa parasta on tukea voimistelijoita kehittymään ja löytämään vahvuutensa niin yksilöinä kuin joukkueena sekä jakaa voimistelun iloa eteenpäin.

Joukkueen uutisia