TNV työnantajana

TNV työllistää ympäri vuoden 

Meillä on monipuolisia työtehtäviä liikunnanohjauksesta asiakaspalveluun, hallinnollisiin tehtäviin ja siivoukseen. Palkkalistoillamme on useita kymmeniä työntekijöitä vuosittain. 

Jokaisella työntekijällä on työsopimus ja tehdystä työstä saa työtodistuksen. Lasten ja nuorten parissa työskenteleviltä kysymme rikosrekisteriotteen. 

Pääsääntöinen palkkaustapa on tuntipalkkaus ja meillä on palkkataulukot käytössä sekä lasten- ja nuorten, valmennuksen, että aikuisten liikunnanohjaajilla. Palkkaus perustuu pääsääntöisesti koulutukseen ja kokemukseen. 

Työllisty meillä

Liikunnan ohjaajaksi / lajivalmentajaksi


Meillä voit työskennellä lasten liikunnan ohjaajana, lajivalmentajana tai aikuisliikunnan ohjaajana. Kauttamme sinulla on mahdollisuus osallistua monimuotoisiin liikunnanohjauksen koulutuksiin, joita on tarjolla kuukausittain. Meidän kauttamme voit hakea myös koulutustukea lajikohtaisiin koulutuksiin. 
Lasten valmennus- ja harrasteryhmät
Ohjaamme 16 viikkotuntia lasten harrasteryhmiä, jonka lisäksi joukkueemme harjoittelevat yhteensä 10 tuntia viikossa. Joukkueissa on useampi valmentaja ja pienten lasten harrasteryhmissä 1-2 ohjaajaa. 
Useimmiten meillä aloittaa nuori ensin apuvalmentajana ja sitten kokemuksen ja koulutuksen kerryttyä on mahdollisuus siirtyä vastuuvalmentajaksi. Samoin lasten harrasteryhmissä voit työllistyä niin ikään ensin apuohjaajana pienten lasten ryhmissä ja kokemuksen ja koulutuksen myötä siirtyä vastuuohjaajaksi. 

Aikuisliikunnan ohjaus
Ohjaamme lähes 40 viikkotuntia aikuisliikuntaa. Aikuisten tunnit ovat suunnattu työikäisille ja senioreille.  

Lasten synttäri/leiriohjaajaksi


Järjestämme lasten liikunnallisia synttäreitä viikonloppuisin. Synttärien kesto on 1,5 tuntia ja ryhmässä max 15 lasta. Synttärien ohjelmassa on liikunnallista tanssia / voimistelua. Synttäriohjaajakoulutuksia järjestetään muutaman kerran vuodessa. 

Järjestämme lasten leirejä pääsääntöisesti koulujen loma-aikoina. Leiripäivät ovat kuusituntisia (klo 9-15) ja leiriryhmien koko on max 15 lasta. Leirien ohjelmassa on monipuolisesti liikuntaa, lajikokeiluja, ulkoilua ja askarteluja sekä ruokailut, jotka kuuluvat leiriohjaajan vastuulle.  

Asiakaspalvelijaksi


Jäsenpalvelumme on auki arkisin ma-to klo 16-19:30. Jäsenpalvelussa kohtaat asiakkaita, myyt kausikortteja ja jäsentuotteita, otat vastaan liikuntamaksuja ja huolehdit tilojen siisteydestä. Kirjaat asiakkaita jäsentietojärjestelmään ja vastaat asiakkaiden viesteihin.

Siivoojaksi


Isojen tilojemme siisteydestä vastaa viikkosiivooja. Viikkosiivous sisältää lattioiden ja pintojen, kuten peilien ja lasien puhdistusta, suihkujen ja vessojen ja lavuaarien pesun sekä roskisten tyhjentämistä. 

Viikkosiivous tehdään viikonloppuisin ja se sopii hyvin lisätyöksi oman työn ohelle tai opiskelijalla.