USKOLLISUUDEN KILTA

Iloista toimintaa ja yhdessä oloa

Turun Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden kilta on perustettu 3.11.1951 ja se on järjestyksessä kilta numero 5. Killan tarkoituksena on jäsenten välisen ystävyyden säilyttäminen ja jäsenten kokonaisvaltaisen vireyden ylläpitäminen. Killan toimintamuotoja ovat mm. erilaiset liikuntaharjoitukset, retket, vapaamuotoiset tapaamiset ja kokoukset.

TNV:n kilta kokoontuu kerran kuukaudessa yhteisten ruokailujen, kahvihetkien tai ulkoilutuokioiden merkeissä. Vuosikokous/ kevätjuhla pidetään huhtikuussa ja kynttiläjuhla syksyllä lokakuussa. Killan jäsenet osallistuvat myös aktiivisesti sekä alueellisiin että valtakunnallisiin Kiltatapahtumiin.


Killan jäsenyys

Killan jäseneksi voidaan kutsua vähintään viisi vuotta Svolilaisessa seurassa toiminut henkilö. TNV:n killan perustajajäseniä oli 60 ja tällä hetkellä kiltaan kuuluu 68 jäsentä. Kiltalaisia pitää yhdessä uskollisuus voimisteluaatetta ja omaa yhdistystä kohtaan ja kaikki hienot muistot voimistelun aktiiviajoilta.

Palauta jäsenhakemuslomake Energymille tai lähetä s-postilla Raija Nurmelle: raija.nurmi@gmail.com
Voit täyttää lomakkeen myös alla.

Olen halukas liittymään TNV:n Uskollisuus Killan jäseneksi.

Killan jäseneksi voi liittyä 25 vuotta täyttänyt 5 vuotta johonkin nykyiseen Svolilaiseen seuraan/yhdistykseen kuulunut nykyinen tai entinen jäsen.