Iloista ja laadukasta lasten ja nuorten liikuntaa!


Tervetuloa hauskan ja turvallisen lastenliikunnan pariin! Iloisille tunneille voivat osallistua ihan kaikki. Tuntitarjontaa löytyy jokaiselle viikonpäivälle, joten on helppoa löytää jokaiselle lapselle mieluisa ja perheen aikatauluihin sopiva liikuntaharrastus. Tunnit on suunniteltu lasten liikunnallisen kehityksen pohjalta ja lapsia ohjaavat koulutetut aikuiset ohjaajat. 

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten vuoden 2024-2025 harrasteryhmiin alkaa sähköisessä jäsenpalvelu Hoikassa ma 5.8.2024 klo 12.00, tervetuloa mukaan!

Keväälle voi ilmoittautua mukaan niihin ryhmiin, joissa on tilaa. Kevään ilmoittautuminen avataan ma 9.12.2024 klo 12:00, tervetuloa mukaan!

 

Aina kauden (kevät/syksy) ensimmäisen viikon aikana voit käydä eri tunneilla tutustumassa lajeihin. Tutustumassa voi käydä kaikilla aikataulun tunneilla, mikäli ryhmä ei ole jo täynnä. Mikäli haluat varata paikan, kannattaa ilmoittautua ryhmään. Mikäli lapsi ei haluakaan jatkaa harrastusta ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, jotta paikka vapautuu jonossa seuraavalle. 

Ilmoittautumisen voi perua jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta. Ja lisäksi on hyvä ilmoittaa myös TNVn toimistolle asiasta, jotta harrastusmaksulasku ei jää järjestelmään roikkumaan. 

HUOM! Syksyllä ilmoittaututaan sekä syys-, että kevätkaudelle. 

Haluaako lapsesi voimistella tai tanssia tavoitteellisemmin?

Tutustu myös valmennusryhmiimme (joukkuevoimistelu ja tanssi), ota yhteyttä ja tule kokeilemaan valmennustunnille!

Kiinnostaako sinua lasten liikunnanohjaus meillä?