Aikuiset

Liikuntamaksu

Aikuisten jumppiin pääsee osallistumaan maksamalla liikuntamaksun kausittain. Liikuntamaksun voi maksaa suoraan Energymin jäsenpalveluun tai voit ilmoittautua sähköisessä jäsenpalvelussa kaudelle ja ohjelma tekee automaattisesti sinulle laskun antamaasi s-postiin. 

Kausi                    

Aikuiset

Opiskelijat ja +65v 

Kevät + kesä175,00€165,00€
kesä75,00€75€
Syksy + kinkkujumpat150,00€140,00€

Jäsenmaksu

Liikuntamaksun lisäksi peritään kerran vuodessa maksettava seuran jäsenmaksu 10€, joka veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistuminen

Jumppakortilla on oikeus osallistua tunneille rajoituksetta. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua. Poikkeuksena erikoisryhmät pilates ja aikuisbaletit.

Erikoisryhmät

TNV:llä on muutamia erikoisryhmiä: pilates ja aikuisbaletit. Lisämaksu näihin ryhmiin on 35,00€/ryhmä, maksu toimii ikään kuin paikanvarausmaksuna ja sen lisäksi tulee olla maksettuna liikuntamaksu. Tunneilla voi käydä myös 10x-lipukkeella tai kertamaksulla. Kyseisiin ryhmiin tulee ilmoittautua ennakkoon ennen kauden alkua. 

10x-kortti

Jäsenmaksun maksaneilla on mahdollisuus ostaa kausikortin sijaan 10x-kortti, jonka hinta on 70,00€. 

Tutustumis- ja kertamaksut

Uudet jumpparit voivat käydä TNV:n tunneilla tutustumassa kertamaksulla: Energym 10€/tunti ja koulut 5€/tunti. TNV:n jäsenet voivat halutessaan käydä tunneilla myös kertamaksulla: Energym 8€/tunti ja koulut 5€/tunti. Tutustumis- ja kertamaksut maksetaan tunnin alussa suoraan ohjaajalle. 

Maksuvälineet

Energymillä maksuvälineenä käy käteinen, maksukortit, liikuntasetelit (Smartum ja tyky), SmartumPay, Edenred-kortti, Sporttipassi sekä EazyBreak.