Aikuiset

Liikuntamaksu

Aikuisten jumppiin pääsee osallistumaan maksamalla liikuntamaksun kausittain. Liikuntamaksun voi maksaa suoraan Energymin jäsenpalveluun tai voit ilmoittautua sähköisessä jäsenpalvelussa kaudelle ja ohjelma tekee automaattisesti sinulle laskun antamaasi s-postiin. 

Kausi         

Aikuiset

Opiskelijat ja +65v 

Kevät + kesä185,00€148,00€
Kesä75,00€
Syksy + kinkkujumpat

Jäsenmaksu

Liikuntamaksun lisäksi peritään kerran vuodessa maksettava seuran jäsenmaksu 20€, joka veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistuminen

Jumppakortilla on oikeus osallistua tunneille rajoituksetta. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua. Poikkeuksena aikuisbaletti ja tiiviskurssit.

Ryhmät

TNV:llä on syyskaudella yksi erillismaksullinen ryhmä: aikuisbaletti. Lisämaksu ryhmään on 35,00€, maksu toimii ikään kuin paikanvarausmaksuna ja sen lisäksi tulee olla maksettuna liikuntamaksu. Tunnilla voi käydä myös 10x-lipukkeella tai kertamaksulla. Kyseiseen ryhmään tulee ilmoittautua ennakkoon ennen kauden alkua. 

Tiiviskurssit 

TNV:llä voi olla vaihtelevia tiiviskursseja. Kursseille voi osallistua vaikka ei olisi TNVn jäsen. 

10x-kortti

Jäsenmaksun maksaneilla on mahdollisuus ostaa kausikortin sijaan 10x-kortti. Kortilla on kymmenen kertakäyntiä. Kymppikerran kortin hinta on 80,00€. Kortin käyttö vaatii voimassaolevan jäsenyyden, joka osoitetaan kortissa olevalla vuositarralla.


Tutustumis- ja kertamaksut

Uudet jumpparit voivat käydä TNV:n tunneilla tutustumassa kertamaksulla: Energym 10€/tunti 
Koulut 5€/tunti. 
Huom! Voit tutustua yhdelle tunnille vain kerran.

TNV:n jäsenet voivat halutessaan käydä tunneilla myös kertamaksulla: Energym 9€/tunti 
Koulut 5€/tunti. 

Tutustumis- ja kertamaksut maksetaan tunnin alussa suoraan ohjaajalle. 

Maksuvälineet

Energymillä maksuvälineenä käy käteinen, maksukortit, liikuntasetelit (Smartum ja Tyky), SmartumPay, Edenred-kortti, ePassi, Sporttipassi sekä EazyBreak.