Tuike (2016-2017)

Tuike joukkueessa tutustutaan iloisin ja leikinomaisin keinoin joukkuevoimistelun maailmaan. Joukkueessa harjoitellaan joukkuevoimistelun alkeita, kuten ketteryyttä, kehon hallintaa, liikkuvuutta, esteettisen liikunnan taitoja sekä musiikin mukana liikkumista iänmukaisin keinoin. Sosiaaliset taidot kehittyvät myös ryhmässä toimiessa. Harjoituksissa pyritään luomaan positiivinen ja kannustava ilmapiiri, jotta kaikki saavat nauttia liikunnan riemusta.


Ryhmä harjoittelee 1-2 kertaa viikossa

- maanantaisin klo 17-18 Energym/Joutsenlampi
- perjantaisin klo 17-18 Energym/Joutsenlampi (parilliset viikot)

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Minivalmennukseen voit ilmoittautua Hoikan kautta.
Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat valmentajilta:
Sara Lahti 040 0596204 / saralahti@hotmail.fi
Emma Aho

Tinka Koski
Taika Syvälahti


Tervetuloa!

VALMENTAJAESITTELY

Sara Lahti

Olen Sara Lahti ja tällä hetkellä opiskelen Turun yliopistossa kemiaa. Minivalmennuksen valmentajatiimiin liityin alkuvuodesta 2022. 
Olen itse aloittanut 17-vuotisen voimistelu-urani neljä vuotiaana, ja Turun Naisvoimistelijoiden Tixia-joukkueeseen siirryin vuonna 2013, jossa voimistelin joukkueen lopettamiseen saakka. Olen oman harrastuksen ohella päässyt myös valmentamaan TNV:llä useita pieniä 

voimistelijan alkuja. 
Valmentamisessa parasta on auttaa voimistelijaa kehittymään sekä huomata ilo, jonka uuden oppiminen ja onnistuminen tuo.

Emma Aho

Olen Emma Aho, ja aloitin Tuikkeen valmennustiimissä syksyllä 2022. Olen kotoisin Lappeenrannasta, mutta muutin Turkuun opiskelujen perässä syksyllä 2021. Tällä hetkellä opiskelen Turun yliopistossa kemiaa.

Olen itse voimistellut Lappeenrannassa n. 15 vuoden ajan. Tästä ajasta suurimman osan voimistelin Milea-joukkueessa, jossa olin mukana joukkueen lopettamiseen asti. Oman voimistelun ohella olen valmentanut useita voimistelijoita. Voimistelu on antanut minulle valtavan paljon, ja haluan jakaa näitä iloja, elämyksiä ja oppeja eteenpäin nuoremmille voimistelijoille. Parasta mulle valmentajana on se, kun näen että voimistelijat nauttivat lajistaan, ja näin saavuttavat samalla omia tavotteitaan.