Tuike (2016-2017)

Tuike -joukkueessa tutustutaan iloisin ja iänmukaisin keinoin joukkuevoimistelun maailmaan. Joukkueessa harjoitellaan joukkuevoimistelun perustaitoja, kuten ketteryyttä, kehon hallintaa, voimaa ja liikkuvuutta. Harjoittelu tapahtuu tavoitteellisesti positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä ikäluokan kehityskaudet huomioon ottaen. Syksyllä joukkue osallistuu Stara-tapahtumiin ja tulevaisuudessa kilpailutoimintaan.

Joukkueeseen otetaan mukaan uusia voimistelijoita!


Ryhmä harjoittelee 3 kertaa viikossa
Talvikaudella 24-25


- keskiviikkoisin Vähä-Heikkilän koululla klo 17:30-19:00
- perjantaisin Uittamon koululla klo 17:00-19:00
- sunnuntaisin Sirkkalan koululla klo 16:00-18:00


Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat valmentajilta:
Sara L. 040 0596 204 / saralahti@hotmail.fi
Emma A. 045 2354 899 / emma.aho02@gmail.com
Taika S.


Tervetuloa mukaan!

VALMENTAJAESITTELYT

Sara L.

Olen Sara ja tällä hetkellä opiskelen Turun yliopistossa kemiaa. Minivalmennuksen valmentajatiimiin liityin alkuvuodesta 2022. 
Olen itse aloittanut 17-vuotisen voimistelu-urani neljä vuotiaana, ja Turun Naisvoimistelijoiden Tixia-joukkueeseen siirryin vuonna 2013, jossa voimistelin joukkueen lopettamiseen saakka. Olen oman harrastuksen ohella päässyt myös valmentamaan TNV:llä useita pieniä 

voimistelijan alkuja. 
Valmentamisessa parasta on auttaa voimistelijaa kehittymään sekä huomata ilo, jonka uuden oppiminen ja onnistuminen tuo.

Emma A.

Olen Emma ja aloitin Tuikkeen valmennustiimissä syksyllä 2022. Olen kotoisin Lappeenrannasta, mutta muutin Turkuun opiskelujen perässä syksyllä 2021. Tällä hetkellä opiskelen Turun yliopistossa kemiaa.

Olen itse voimistellut Lappeenrannassa n. 15 vuoden ajan. Tästä ajasta suurimman osan voimistelin Milea-joukkueessa, jossa olin mukana joukkueen lopettamiseen asti. Oman voimistelun ohella olen valmentanut useita voimistelijoita. 

Voimistelu on antanut minulle valtavan paljon, ja haluan jakaa näitä iloja, elämyksiä ja oppeja eteenpäin nuoremmille voimistelijoille. Parasta mulle valmentajana on se, kun näen että voimistelijat nauttivat lajistaan, ja näin saavuttavat samalla omia tavoitteitaan.

Minna S. 

Moikka, olen Minna ja tulin mukaan Tuikkeen valmennustiimiin keväällä 2023.

Suoritan tällä hetkellä Turun yliopistossa luokanopettajan tutkintoa. Olen alunperin kuitenkin kotoisin Forssasta. Aloitin joukkuevoimistelun siellä, Forssan Naisvoimistelijoissa vuonna 2007 ja voimistelin aina Turkuun muuttoon asti, pisimpään Lumitähdet-joukkueessa. 

Oman voimisteluharrastuksen ohella ehdin ohjata FNV:ssä eri voimisteluryhmiä, kolme vuotiaiden ryhmistä 12-vuotiaiden ryhmiin.

Tuikkeen valmentamisen lisäksi voimistelen nykyään itse Turun Naisvoimistelijoiden Tixia-joukkueessa.

Minun voimisteluinnostukseni alkoi aikoinaan juuri Tuikkeen voimistelijoiden ikäisenä ja siksi odotankin innolla että pääsen ohjaamaan heitä voimistelupolkunsa alkutaipaleella.

Joukkueen uutisia