Viime viikonloppuna kisattiin kolmen joukkueen voimin

27.4.2023

Kevään kilpailukausi käynnistyi kaikilla joukkueilla viime viikonloppuna, kun Tuike, Tiera ja Tixia kisasivat kevään ohjelmillaan. 

Tixia aloitti kisakautensa jo kaksi viikkoa sitten Isku100 JV-Cupissa Tampereella. Vaikka jännitystä oli ilmassa joukkue veti ohjelmansa täysillä ja Tampereelta jäi onnistunut fiilis, jonka pohjalta oli hyvä ponnistaa viime viikonlopun TRV Cuppiin.  TRV Cup oli Turussa kotihallilla ja siivitti joukkueen jaetulle kultasijalle Turun Jyryjen POINT -joukkueen kanssa. Pisteisiin oltiin tyytyväisiä. Seuraava koitos onkin jo heti tulevana viikonloppuna TUL:n V-S piirin kisoissa. 


Onnea Tixia kullasta!


Tiera ensimmäistä kertaa 8-10v sarjassa


Viikonlopun TRV Cupissa Tiera kisasi ensimmäistä kertaa 8-10-vuotiaiden sarjassa. Joukkue oli erityisen iloinen yleisön reaktioihin ja kannustukseen ja suoritukseen oltiin tyytyväisiä. Seuraavaksi Tiera nähdään lavalla tulevana viikonloppuna TUL:n V-S piirin kisoissa. 


Tuikkeen ensiesiintyminen


TNVn nuorin joukkue Tuike oli kisaamassa ihan ensimmäistä kertaa. Joukkue on harjoitellut nyt reilun vuoden yhdessä. Tuikkeella oli hieman jännitystä ilmassa, mutta siitä huolimatta suoritus sujui hienosti! Tytöt olivat kyllä innoissaan ensimmäisestä Starasta. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua vielä toiseen Staraan, kommentoi tyttöjen valmentaja Emma Aho.