PERHELIIKUNTA

Iloista ja turvallista liikuntaa koko perheelle!

Mikä olisi parempaa ajanvietettä koko perheelle kuin vauhdikas ja iloinen liikuntahetki yhdessä. Me tarjoamme lastentuntien lisäksi tunteja, joihin voi osallistua vaikkapa koko perhe. Lapsen ja aikuisen yhteinen liikunta tuottaa molemmille yhdessä onnistumisen kokemuksia.


Ikimuistoisia elämyksiä sekä lapsille että vanhemmille

Tunneilla leikitään, pelataan, tanssitaan, nauretaan ja pidetään hauskaa turvallisessa ympäristössä, ammattitaitoisten ohjaajien valvonnassa. Lapsi kokee liikunnan miellyttäväksi, kun näkee vanhempiensakin nauttivan siitä. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten vuoden 2023-2024 harrasteryhmiin alkaa sähköisessä jäsenpalvelu Hoikassa ma 7.8.2023 klo 12.00, tervetuloa mukaan!

Keväälle voi ilmoittautua mukaan niihin ryhmiin, joissa on tilaa. Kevään ilmoittautuminen avataan ma 4.12.2023 klo 12:00, tervetuloa mukaan!


Aina kauden (kevät/syksy) ensimmäisen viikon aikana voit käydä eri tunneilla tutustumassa lajeihin. Tutustumassa voi käydä kaikilla aikataulun tunneilla, mikäli ryhmä ei ole jo täynnä. Mikäli haluat varata paikan, kannattaa ilmoittautua ryhmään. Mikäli lapsi ei haluakaan jatkaa harrastusta ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, jotta paikka vapautuu jonossa seuraavalle. 

Ilmoittautumisen voi perua jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta. Ja lisäksi on hyvä ilmoittaa myös TNVn toimistolle asiasta, jotta harrastusmaksulasku ei jää järjestelmään roikkumaan. 

HUOM! Syksyllä ilmoittaututaan sekä syys-, että kevätkaudelle. 

Kiinnostaako sinua perheliikunnan ohjaus meillä?