Elea (2017-2018)

Uusi tanssin valmennusjoukkue Elea on tarkoitettu 2017-2018-syntyneille. Ryhmä perustetaan elokuussa 2024. 

Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, mutta motivoitunut treenimieli on tärkein. Ryhmä tulee esiintymään ja kilpailemaan alueellisissa tanssikilpailuissa. Joukkueessa harjoitellaan tanssin perustaitoja kuten tekniikkaa, akrobatiaa ja ilmaisua, unohtamatta hauskanpitoa!

Kausimaksu Elealle on 150€ ( + seuran jäsenmaksu 20€, joka maksetaan kerran vuodessa).

Treeniajat (syksy 2024):


- keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 Uittamon koulu ja 
- sunnuntaisin klo 10:30-11.30 Energym / Joutsenlampi-sali

 

Yhteydenotot ja tiedustelut Sonja S. (sonja.syrjamaki@gmail.com).

VALMENTAJA ESITTELYT:


SONJA S.

Moikka! Olen Sonja ja toimin Turun Naisvoimistelijoilla tanssivalmentajana. Aloitin valmentamisen vuonna 2020 kun oma joukkueeni lopetti ja tällä hetkellä toimin Elodien, Edenin sekä Elean vastuuvalmentajana. Oma tanssipolkuni alkoi tanssillisesta voimistelusta josta siirryin hetkeksi rytmisen voimistelun pariin. Tanssi kuitenkin vei mukanaan tänne TNV:lle ja sain useamman vuoden tanssia sekä kisata eri joukkueissa. Ominaisimpia tanssilajejani ovat show, jazz sekä lyrical.

Valmentamisen lisäksi toimin TNV:llä jäsenpalvelutiskillä asiakaspalvelijana sekä osallistun moneen seuran tapahtumaan vuodessa. Olen myös kesäisin ohjannut TNV:n kesäleirejä, joten olen monelle jo tuttu kasvo seurassa.

Olen jo useamman vuoden saanut valmentaa TNV:n huippu tiimissä ja nähnyt monta yksilöllistä tanssijan polkua. Valmentamisessa parasta on nähdä tanssijoiden ilo ja innostus lajia kohtaan ja sitä pyrinkin tunneilleni tuomaan!