Tehokasta ja hauskaa aikuisten liikuntaa!

Tarjoamme laadukkaita aikuisten ryhmäliikuntatunteja niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin liikkujille, niin naisille kuin miehillekin.

Edullista ja helppoa!

TNV:n tunneille on helppo tulla. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lukuunottamatta erikoisryhmiä, joissa on lisämaksu. Lisämaksullisia ryhmiä ovat akrobatia, aikuisbaletit ja pilates. 


Kattava lajiskaala

Aikuisten liikuntatarjonta on laajentunut vuosi vuodelta. Lajiskaala on kattava ja lukujärjestyksestä löytää jokainen itselleen sopivan lajin. Uudistamme aikuisliikuntaamme jatkuvasti ja näin ollen joka kevät ja syksy esitellään kestosuosikkien rinnalle muutama uutuuslaji.

Liikuntaa ympäri Turkua

Aikuisliikuntaa pääset harrastamaan niin Energymin laadukkaissa tiloissamme kuin lähellä sinua eli koulujen saleissa ympäri kaupunkia. Olipa lajisi siis tanssi, lihaskunto, kehonhallinta taikka venyttely, löydät harrastusmahdollisuudet aikatauluistamme. Huomioithan, että kesäisin tarjoamme tunteja ainoastaan Energymillä Vähäheikkilässä.

Ilmoittaudu mukaan

Voit ilmoittautua TNV:n jäseneksi ja kaudelle jäsenpalvelu Hoikan kautta tai jäsenpalvelun aukioloaikoina Energymillä. 

Tehdessäsi sähköisen ilmoittautumisen muista hakea jäsenkortti / kausitarra Energymin tiskiltä (kuittia vastaan). Vain voimassaolevalla harrastuskortilla pääset tunneille. 

Kiinnostaako sinua aikuisliikunnan ohjaus meillä?