Team Evelia ja Evelia

Evelia on vuosina 2006-2011-syntyneiden tyttöjen kilpaileva tanssijoukkue. Joukkue kisaa kahdella eri kokoonpanolla, Evelia 9-11- ja Team Evelia 12-15-vuotiaiden sarjoissa, alueellisissa kilpailuissa. 

Joukkueet treenavat 2 x vko Energymillä, ma klo 18-19.30 ja la klo 11.30-13.15. Treeneissä harjoitellaan monipuolisesti tanssin eri tyylilajien tekniikoita, erityisesti show-, jazz- ja nykytanssin piirteitä painottaen. Aikaisempi tausta on eduksi, muttei pakollista. Kiinnostus ja innostus lajiin riittää!

Vastuuvalmentajana toimii Neea Rusi (neea.rusi@gmail.com, 0400598810). Valmentajina toimivat lisäksi Nea Mäntylä, Salla-Mari Järvi, Kaisu Jaakkola ja Sonja Syrjämäki.

Löydät meidät myös instagramista @tnvdanceevelia. Tervetuloa kokemaan tanssin riemua! 
VALMENTAJAESITTELYT


Neea Rusi

Olen Neea Rusi ja toimin TNV:llä Evelia- ja Elodie-joukkueiden vastuuvalmentajana. Taipaleeni TNV:llä alkoi viitisen vuotta sitten silloisten EnerKids-joukkueiden valmentajana ja näiden vuosien aikana tästä seurasta on tullut minulle hyvin tärkeä.

Oma liikuntataipaleeni alkoi aikanaan satujumpasta. Harrastin pitkään klassista balettia ja joukkuevoimistelua, kunnes tanssimaailma vei minut 11 vuotta sitten pyörteisiinsä. 

Olen matkan varrella kilpaillut useita kertoja niin alueellisissa kisoissa kuin Performing Arts SM- ja LatinoShow SM-kilpailujen finaaleissa. Latinotanssit, show-, lyrical- ja jazztanssi ovatkin minulle ominaisimpia tanssityylejä.

Valmistun nyt keväällä luokanopettajaksi ja erityisopettajaksi Turun yliopistosta. Tunneillani kohtaan jokaisen tanssijan yksilönä ja pyrin kehittämään tanssijaa hänen vahvuuksiensa kautta.

TNV:ssä parasta on seuran yhteisöllisyys ja avoimuus. Jokainen saa tulla harrastamaan juuri sellaisena kuin on, ja liikunnan riemua halutaan välittää kaikille.


Nea Mäntylä

Olen Nea Mäntylä, Team Evelian ja Evelian yksi apuvalmentajista. Olen työskennellyt joukkueen kanssa syksystä 2018 ja toiminut yhtenä kilpailuohjelmien koreografina kolmena kuluneena kautena.

15 vuotta tanssineena kokemusta eri tanssilajeista aina street-lajeista balettiin on kertynyt laajasti. Päälajejani ovat nykytanssi ja show-tanssi. 9-vuotisen SM- tason ja kansainvälisen kilpailu-urani aikana olen saavuttanut muun muassa EM-kultaa sekä useita SM-mitaleja. 

Tavoitteenani Team Evelian ja Evelian valmentajana on lisätä tanssijoiden tietämystä ja taitoja erityisesti nykytanssin, tanssitekniikan sekä akrobatian saralla jokaisen omat lähtökohdat huomioiden.


Kaisu Jaakkola

Olen Kaisu Jaakkola. Olen lukio-opintojen ohella ollut syksystä 2020 asti apuvalmentajana sekä Eveliassa että alkuvuodesta 2021 perustetussa Elodiessa. Kävin lapsena noin 10-vuotiaaksi asti erilaisissa lasten jumpissa ja tanssi-kerhoissa. Tanssin pariin palasin muutaman vuoden tauon jälkeen TNV:llä, joka tuntui heti seuralta, jossa voi kehittyä monipuolisesti hyvässä ilmapiirissä.

Tärkeintä valmentamisessa on mielestäni kannustavan ja turvallisen ilmapiirin luominen, jossa tanssijat voivat saada onnistumisen

kokemuksia omasta tasostaan riippumatta. Valmentajana haluan viedä eteenpäin itse tanssista sekä siinä kehittymisestä saatavaa iloa, jota olen itsekin vuosien aikana saanut kokea!