Team Evelia ja Evelia


Evelia on vuosina 2006-2011-syntyneiden tyttöjen kilpaileva tanssijoukkue. Joukkue kisaa kahdella eri kokoonpanolla, Evelia 9-11- ja Team Evelia 12-15-vuotiaiden sarjoissa, alueellisissa kilpailuissa. 


Treeniajat (syksy 2022):


- ma klo 18:00-19:30 Joutsenlampi/ Energym ja 
- la klo 11:30-13:15 Energialähde/Energym.


Syyskausi 6.8.2022-17.12.2022.Treeneissä harjoitellaan monipuolisesti tanssin eri tyylilajien tekniikoita, erityisesti show-, jazz- ja nykytanssin piirteitä painottaen. Aikaisempi tausta on eduksi. 

Vastuuvalmentajana toimii Neea Rusi (neea.rusi@gmail.com). Valmentajina toimivat lisäksi Nea Mäntylä, Kaisu Jaakkola, Kaisu Känkänen ja Sonja Syrjämäki. Valmentajaesittelymme löydät alempaa.


Löydät meidät myös instagramista @tnvdanceevelia. Tervetuloa kokemaan tanssin riemua! VALMENTAJAESITTELYT


Neea Rusi

Olen Neea Rusi ja toimin TNV:llä Evelia- ja Elodie-joukkueiden vastuuvalmentajana. Taipaleeni TNV:llä alkoi viitisen vuotta sitten silloisten EnerKids-joukkueiden valmentajana ja näiden vuosien aikana tästä seurasta on tullut minulle hyvin tärkeä.

Oma liikuntataipaleeni alkoi aikanaan satujumpasta. Harrastin pitkään klassista balettia ja joukkuevoimistelua, kunnes tanssimaailma vei minut 11 vuotta sitten pyörteisiinsä. 

Olen matkan varrella kilpaillut useita kertoja niin alueellisissa kisoissa kuin Performing Arts SM- ja LatinoShow SM-kilpailujen finaaleissa. Latinotanssit, show-, lyrical- ja jazztanssi ovatkin minulle ominaisimpia tanssityylejä.

Olen koulutukseltani luokanopettaja ja erityisopettaja. Tunneillani kohtaan jokaisen tanssijan yksilönä ja pyrin kehittämään tanssijaa hänen vahvuuksiensa kautta.

TNV:ssä parasta on seuran yhteisöllisyys ja avoimuus. Jokainen saa tulla harrastamaan juuri sellaisena kuin on, ja liikunnan riemua halutaan välittää kaikille.


Nea Mäntylä

Olen Nea Mäntylä, Team Evelian ja Evelian yksi apuvalmentajista. Olen työskennellyt joukkueen kanssa syksystä 2018 ja toiminut yhtenä kilpailuohjelmien koreografina kolmena kuluneena kautena.

15 vuotta tanssineena kokemusta eri tanssilajeista aina street-lajeista balettiin on kertynyt laajasti. Päälajejani ovat nykytanssi ja show-tanssi. 9-vuotisen SM- tason ja kansainvälisen kilpailu-urani aikana olen saavuttanut muun muassa EM-kultaa sekä useita SM-mitaleja. 

Tavoitteenani Team Evelian ja Evelian valmentajana on lisätä tanssijoiden tietämystä ja taitoja erityisesti nykytanssin, tanssitekniikan sekä akrobatian saralla jokaisen omat lähtökohdat huomioiden.

Kaisu Jaakkola

Olen Kaisu Jaakkola. Olen lukio-opintojen ohella ollut syksystä 2020 asti apuvalmentajana sekä Eveliassa että alkuvuodesta 2021 perustetussa Elodiessa. Kävin lapsena noin 10-vuotiaaksi asti erilaisissa lasten jumpissa ja tanssi-kerhoissa. Tanssin pariin palasin muutaman vuoden tauon jälkeen TNV:llä, joka tuntui heti seuralta, jossa voi kehittyä monipuolisesti hyvässä ilmapiirissä.

Tärkeintä valmentamisessa on mielestäni kannustavan ja turvallisen ilmapiirin luominen, jossa tanssijat voivat saada onnistumisen

kokemuksia omasta tasostaan riippumatta. Valmentajana haluan viedä eteenpäin itse tanssista sekä siinä kehittymisestä saatavaa iloa, jota olen itsekin vuosien aikana saanut kokea!


Kaisu Känkänen

Olen Kaisu Känkänen ja aloitin nyt keväällä 2021 Evelian ja Elodien apuvalmentajana. Opiskelen tällä hetkellä tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa. Tanssia olen harrastanut 5-vuotiaasta lähtien päälajinani klassinen baletti sekä jazz- ja nykytanssi.

Tanssissa minua eniten kiehtoo oman luovuuden käyttäminen ja itsensä ilmaiseminen liikkeen keinoin. Lisäksi jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen motivoivat minua tanssissa.

Olen innoissani saadessani tutustua ryhmien oppilaisiin ja aloittaa TNV:llä työskentelyn. Minulle valmentamisessa tärkeää on jakaa tanssin iloa ja nähdä oppilaiden onnistumisen hetkiä ja kehityskaaria.


Sonja Syrjämäki

Olen Sonja Syrjämäki ja olen apuvalmentanut Evelia sekä Elodie -joukkueita nyt pari vuotta. Itse aloitin tanssijanpolkuni tanssillisesta voimistelusta kymmenisen vuotta sitten ja siitä sitten TNV:lle tanssimaan. Välissä ehdin harrastaa hetken myös rytmistä voimistelua. Valmentamisen ohella opiskelen eläintenhoitajaksi viimeistä vuotta. TNV on saanut minut hurahtamaan täysin tanssin maailmaan ja nyt minut voi myös tavata jäsenpalvelutiskiltä työskentelemästä.

Valmentamisessa parasta on nähdä jokaisen henkilökohtainen kehitys ja onnistumiset.