Kinkkujumppien tuntikuvaukset

Core+venyt

Tehokas keskivartalotreeni, jossa vahvistetaan vatsalihaksia sekä keskivartalon tukilihaksia. Tunnin lopussa pitkät koko kehon venyttelyt.

Easy Step

Tunti, jossa kohotetaan sykettä askeltamalla step-laudalle helppoja askelsarjoja ja -kuvioita. Askelsarjojen jälkeen vuorossa on lihaskunto-osuus. Lyhyet loppuvenyttelyt.

HIIT

Kovatehoinen intervallitreeni, jossa tavoitteena on liikkua mahdollisimman kovaa maksimisykealueen tuntumassa. Tunti voidaan toteuttaa patteriharjoituksena tai ilman. Sopii perusterveille liikkujille.

IV-body / Intervalli-body

Sykkeen nostot ja lihaskuntosuudet vuorottelevat joten tunnilla hikitakuu. Loppuvenyttelyt. Sopii myös miehille.

Jooga

Rauhallista ja lempeää hathajoogaa. Tunti koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista. Asanoita tehdään hengityksen rytmissä.

Kehonhuolto

Rauhallista kehon lämmittelyä seuraa vaihtelevasti tasapaino-, liikkuvuus- ja voimaharjoitteita.  Tunnin lopuksi venytellään ja rentoudutaan. Tunti soveltuu esimerkiksi loppujäähdyttelyksi rankan treenin jälkeen tai lempeäksi kehon ja mielen huolloksi päivän päätteeksi.

Kynttiläkehonhuolto

Täydellinen tapa rentoutua ja hoitaa itseäsi. Kynttiläkehonhuolto tarjoaa lempeää liikkuvuusharjoittelua, tasapainoharjoituksia, keskivartalon vahvistusta, venyttelyä sekä rauhallista rentoutumista kynttilöiden ympäröimänä.

Lattarijumppa

Kuntojumppatunti, jossa jo alkulämmittelyssä kevyesti tanssahdellaan lattarimusiikin tahtiin. Lämmittelyä seuraa lihaskunto-osuus ja lopussa venyttelyt.

Lavis-lavatanssijumppa

Helppo, hauska ja hikinen tunti, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnin päättävät lyhyet loppuvenytykset. Lavista tanssahdellaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan
talloo varpaille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tunnilla kannattaa olla kengät, joiden pohja hieman luistaa.

Morning Workout

Aamu startataan tehokkaalla intervalli-treenillä, joka koostuu liikepattereista, sykkeennostosta, lihaskunnosta ja loppuvenyttelystä. Monipuolinen ja ohjaajansa näköinen tunti, jolla päivä lähtee hyvin käyntiin.

PHA

PHA eli Peripherial Heart Action -tunnilla harjoitteet rakentuvat pattereista, joissa lihaskuntoliikkeet ja sykkeen kohotus vuorottelevat. Tunti ei sisällä askelsarjoja. 

TNV-Body

Helpohko askelsarja, lihaskuntoliikkeitä koko keholle ja loppuvenyttelyt. 

TNV-Power

Tehokas patteritreeni koko vartalolle. Lämmittelyn jälkeen treenataan monipuolisesti eri lihasryhmiä sykkeenkohotusta unohtamatta. Tunnin lopussa lyhyet palauttavat venyttelyt. 

TNV-Pumppi

Alkulämmittely, jonka jälkeen lihaskuntoliikkeitä voimatankoa ja muita välineitä hyväksi käyttäen. Loppuvenyttelyt. 

Ulkotreeni

Tervetuloa virkistävään ulkotreeniin! Nauti kehon ja mielen hyvinvoinnista raikkaassa talvisäässä. Tässä treenissä sykettä nostetaan yhdessä juosten ja tehden lihaskuntoharjoituksia. Treenin sisältö sopeutetaan sään mukaan, ja pidämme huolen siitä, että jokainen pysyy menossa mukana. Kokoontuminen / lähtö on Energymin ulko-ovilta / C-rapun edestä.

Zumba gold

Hikistä, rytmikästä ja hauskaa liikkumista eri tanssilajeja mukaellen. Tasapainoon, liikuntaratoihin ja koordinaation pohjautuvia liikkeitä. Matalan kynnyksen tunti, joka sopii kaikille. Loppuvenyttelyt.