Monipuolista ja turvallista liikuntaa senioreille!

TNV tarjoaa senioreille laajaa ja monipuolista liikuntatoimintaa. Toimintaa kehitetään jatkuvasti saadun palautteen pohjalta. Energymin ja koulujumppien tunneille on mahdollista osallistua iästä riippumatta. Ikiliike + 65v aikatauluun on valittu monipuolisesti erilaisia senioritunteja. Senioreilla on myös mahdollisuus hankkia seniorihintaan aikuisten tunneille jumppakortti.

Liikuntatuokioiden avulla sosiaalisia suhteita ja positiivisuutta

Senioreille suunnatun liikuntatoiminnan tavoitteena on fyysisen ja psyykkisen kunnon kohentaminen. Tähän pyritään parantamalla lihasvoimaa, nivelliikkuvuutta, tasapainoa, reaktioaikaa ja hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Tutkimusten mukaan liikuntatuokioiden avulla ylläpidetään ja luodaan sosiaalisia suhteita ja liikunnalla on positiivisia vaikutuksia mielialaan ja itseluottamukseen.

Turvallista senioriliikuntaa – kokeile myös erikoislajejamme

Seniorien tunneilla käytetään rauhallista liikuntaa tukevaa musiikkia ja alkuasennot valitaan nivelystävällisesti. Liikkeitten suunnittelu, opetus, toistomäärät ja tempo tukevat asetettujen tavoitteiden saavuttamista. TNV tarjoaa myös senioreille erikoislajeja kuten senioribaletti ja curling.

Uskollisuuden kilta

TNV:ssä toimii aktiivinen ja Suomen 5. vanhin Uskollisuuden kilta. Killan tarkoituksena on jäsenten välisen ystävyyden säilyttäminen ja jäsenten kokonaisvaltaisen vireyden ylläpitäminen. Tutustu upeisiin kiltalaisiin täällä!