Tuntikuvaukset


Core+venyt

Tehokas keskivartalotreeni, jossa vahvistetaan vatsalihaksia sekä keskivartalon tukilihaksia. Tunnin lopussa pitkät koko kehon venyttelyt.

Dance

Jazz-tanssin tekniikkaan pohjautuva reipastempoinen tanssitunti, joka sisältää myös hyppyjä ja käännöksiä. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti tekniikkasarjoja, myös salin poikki liikkuen, sekä koreografiaa lopputunnista. Tunti on avoin kaiken tasoisille.

Easy Dance 

Tällä tanssitunnilla riittää, että olet! Voit olla aloittelija tai kokenut tanssija, sillä ei ole väliä. Koe tanssin ilo, musiikin voima ja anna latinorytmien viedä mukanaan.

Itämainen tanssi (avoin taso)

Kehoa avaava ja lämmittävä verryttely, liikkuvuutta lisäävä perusliikeratojen läpikäynti, itämaisen tanssin tekniikkaharjoitteita ja pieniä liikesarjoja. Tunnin lopussa harjoitellaan koreografiaa. Tanssityyli pohjautuu eritoten egyptiläiseen tanssiin. Loppuravistelut ja venyttelyt. Tunnille ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin.

Jooga

Rauhallista ja lempeää hathajoogaa. Tunti koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista. Asanoita tehdään hengityksen rytmissä.

Kehonhuolto

Rauhallista kehon lämmittelyä seuraa vaihtelevasti tasapaino-, liikkuvuus- ja voimaharjoitteita.  Tunnin lopuksi venytellään ja rentoudutaan. Tunti soveltuu esimerkiksi loppujäähdyttelyksi rankan treenin jälkeen tai lempeäksi kehon ja mielen huolloksi päivän päätteeksi.

Keppijumppa

Tunnilla tehdään helppoja alkuaskelluksia keppiä mukana käyttäen. Kepin avulla voidaan lisätä rankaan liikkuvuutta ja parantaa ryhtiä. Lisäksi tunti sisältää lihaskunto-osuuden ja loppuvenyttelyt.

Kevyt kuntojumppa 

Rennon meiningin tunnilla helppoa askeltamista, toimintakykyä ylläpitäviä lihaskuntoliikkeitä ja liikkuvuutta edistäviä venytyksiä. Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä liikkeet eivät ole monimutkaisia, eikä sykkeen tällä tunnilla kuulu nousta korkealle.

Kevyt kuntotanssi

Tunnilla tanssitaan rentoja seuratansseja, joiden askeleet ovat helppoja. Tunti ei sisällä hyppyjä. Omaa paria ei tarvita. 

Lattarijumppa

Kuntojumppatunti, jossa jo alkulämmittelyssä kevyesti tanssahdellaan lattarimusiikin tahtiin. Lämmittelyä seuraa lihaskunto-osuus ja lopussa venyttelyt.

Lavis-lavatanssijumppa

Helppo, hauska ja hikinen tunti, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnin päättävät lyhyet loppuvenytykset. Lavista tanssahdellaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan
talloo varpaille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tunnilla kannattaa olla kengät, joiden pohja hieman luistaa.

Lihaskunto

Lihaskuntotunnilla kehitetään koko kehon lihasvoimaa ja -kestävyyttä monipuolisesti kehonpainolla sekä mahdollisia irtopainoja käyttäen. Tunnilla keskitytään puhtaan tekniikan löytämiseen oikeiden lihasten parhaan aktivoinnin mahdollistamiseksi. Lihaskuntoa ylläpitämällä ja kehittämällä lihakset ja luusto vahvistuvat, rasvakudos pienenee, tasapaino ja ryhti paranevat, ja arki helpottuu.

Nia-tanssi

Tanssillinen tunti, jossa on elementtejä eri tanssi- ja kamppailulajeista sekä rentoutustekniikoista. Koreografiat ovat helppoja ja musiikki vaihtelevaa ja inspiroivaa. Tunnilla liikutaan laajasti salissa. Tunnin lopussa on venyttely- ja rentoutusosuus.

Tuolijumppa

Tuolijumpassa tehdään liikkeitä istuen ja seisten tuoliin tukeutuen. Kaikki liikkeet on mahdollista tehdä tuolilla istuen koko tunnin ajan.

Harjoituksessa tehdään osuuksia, jotka vahvistavat lihaksia, lisäävät liikkuvuutta, ylläpitävät tasapainoa ja haastavat kevyesti ketteryyttä. Tärkeintä tunnissa on liikkua vapaasti ja pitää hauskaa yhdessä porukalla.