Kunnon Eväät to 22.9.2022

LiikU ry järjestää aikuisikäisille Kunnon Eväät liikuntatapahtuman Kupittaan Urheiluhallissa torstaina 22.9.2022. Kunnon Eväät on työyhteisöille tarkoitettu liikuntatapahtuma, johon voi tulla yksin tai yhdessä. Tapahtumassa voi kokeilla itselleen tuntemattomia tai tuttuja lajeja ja saada niiden harrastamisesta lisätietoa.

Turun Naisvoimistelijat on mukana tapahtumassa ja järjestämme siellä kaksi näytetuntia. 

Kuntopallotreeni klo 17:30-18:30 (Kirsi H.)
Tehokas ja simppeli treeni, joka sopii aloittelevalle kuntoilijalle tai himotreenaajalle. Palloa voidaan käyttää vain välineenä lihaskuntoliikkeissä tai koota koko tunti pallon ympärille. Kunnon eväät tunti rakentuu kokonaan pallon käyttämiseen.

Kahvakuulatreeni klo 17:30-18:20 (Maritza E.)
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Koko kropan tehokas treeni kahvakuulaa käyttäen. Kuulaa käytetään monipuolisesti ja sillä tehdään erilaisia moninivelliikkeitä.

Spiraalistabilaatio (syksyn uutuuskurssi) klo 19:30-20:30 (Petra S.)
Spiraalistabilaatio-harjoittelu perustuu kiertävien lihasketjujen vahvistamiseen ja aktivoimiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen (yleensä yliaktiiviset ja kireät lihakset) rentouttamiseen ja pidentämiseen. 
Harjoitteet tehdään pääosin seisten, mutta osittain myös polvi- tai toispolviseisonnassa. Kuminauhan antama vastus on kevyehkö, mutta harjoittelu on silti tehokasta ja monipuolista. Liikkeet tehdään rauhalliseen tahtiin ja harjoittelu haastaa myös tehokkaasti  koko kehon hahmotusta ja -hallintaa.