Aikuisten syykausi alkaa maanantaina 28.8.

31.7.2023

Aikuisten syykausi starttaa maanantaina 28.8. Siihen asti treenataan vielä kesäaikataulun mukaisesti. 

Syksyllä ohjelmistostamme löytyy tuttuja suosikkeja, sekä muutamia uutuuksia, kuten Bailatino maanantai-illassa parittomina viikkoina Energymillä, Lavis-lavatanssijumppa sekä kesältä tuttu Rope Skipping Energymillä tiistai-illassa, ja Lihaskunto torstaiaamussa Härkämäen koululla sekä perjantaiaamussa Energymillä. Lisäksi myös Energymillä päästään perjantaiaamussa nauttimaan Joogasta. Tiistai-illan balettitunti vaatii rekisteröitymisen, muille tunneille ei vaadita erillisilmoittautumista.  Monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin tukemaan kunkin liikunnallisia tavoitteita.

Syksyn tunneille mukaan pääsee syksyn kausikortilla, kerta- tai kokeilumaksulla. Syksyn kausimaksun ja ilmoittautumisen teet helposti jäsenrekisteri Hoikassa 7.8.2023 klo 12 alkaen. Jäsenkortin ja syyskauden tarran saat Energymin palvelutiskiltämme kuittia näyttämällä. Kausimaksun voi maksaa myös työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla (Smartum, Tyky, SmartumPay, Edenred, ePassi sekä EazyBreak.) kätevästi Energymin jäsenpalvelussa. Jäsenpalvelu palaa kesätauolta maanantaina 21.8. ja on avoinna ma-to klo 16-19:30.

Lämpimästi tervetuloa kanssamme treenaamaan tutut ja uudet kävijät! 



Ethän myöskään unohda syksyn tiiviskurssejamme. Tiiviskursseilla voit helposti kokeilla uusia lajeja, ja näin monipuolistaa liikuntatottumuksiasi.