Energialähteen lattian remontti aiheuttaa muutoksia aikuisten tunteihin - varauduthan näihin tulevina viikkoina

30.6.2023

Energialähteen lattian remontti alkaa maanantaina 3.7.

Remontin vuoksi aikuisten tunteihin tulee erikoisjärjestelyjä tilojen käyttöön liittyen. Pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä, remontti pyritään toteuttamaan mahdollisimman nopeasti ja pienellä häiriöllä. 

Huonekosteus liikuntakeskus Energymillä vaihtelee runsaasti vuodenaikojen mukaan. Talvisin Energialähteen parkettilattia kuivuu liikaa ja lautojen välille aukeaa rakoja. Vaikka ilman kosteutta on pyritty nostamaan avoimin vesiastioin, ei se ole ollut riittävä pitämään lattiaa enää kunnossa. Sali on kuitenkin ollut normaalissa käytössä kuivumisesta huolimatta ja sen vuoksi paikka paikoin lattian alla olevat joustorakenteet ovat pääseet kärsimään. 

Maanantaina 3.7. Energialähteessä alkaa lattiaremontti. Parketin joustorakenteet korjataan ja lattia saa uuden pistejoustavan muovipäällysteen. Unisport Supreme urheilulattia on laajalti käytössä monenlaisessa urheiluhallissa ja tanssistudioissa eri puolilla Suomea, Turussa mm. uudessa Kupittaan Palloiluhallissa. Uusi lattia on väriltään sama kuin nykyinen parkettilattia ja jäljittelee vaaleaa puukuosia. Salin reunoille tulee uudet jalkalistat ja mahdollisesti uudenlaiset kynnykset. Myös välineistöä saatetaan uudelleenjärjestellä. Remontin ajan Energialähteen välineistöä siirretään naisten pukukopin puolelle, varastoihin sekä Joutsenlampi-saliin.  

Lattiaremontin ajan Energymillä ei järjestetä kesäkalenterin mukaisia aamutunteja. Remontin ajan iltatunnit pyritään järjestämään Satumaa -salissa. Remontti kestää ainakin viikon mahdollisesti kaksi. Saliin päästään takaisin välittömästi remontin valmistuttua. 

Lattiaremontin jälkeen suoritetaan Energymin aulan ja pukuhuonetilojen lattioiden sekä kaakelien tehopuhdistus ja kiillotus. Tämä saattaa aiheuttaa häiriötä/katkoksia esimerkiksi pukutilojen käytettävyydessä, kiitos ymmärryksestä!