Energymin salien varaaminen omatoimitreenaamiseen

8.2.2021

Tarjoamme kevät+kesä -kortin, Ikiliike -kortin sekä 10 kerran lipukkeita ostaneille mahdollisuuden tulla helmikuussa treenaamaan omatoimisesti saleihimme 45-60 minuutin jaksoissa. Mikäli omatoimitreenaaminen Energymillä kiinnostaa, luethan oheiset ohjeet huolellisesti.

Varauksen aikana voit hyödyntää tiloistamme löytyviä välineitä sekä liikekortteja, joiden avulla voit halutessasi suunnitella treenisi. Voit tulla treenaamaan yksin tai max. neljän sellaisen henkilön kanssa, joiden kanssa olet vapaa-ajallasi tekemisissä muutenkin (Huom! Perheiden koko voi olla suurempikin). 1-4 henkilön varauksissa riittää, että yhdellä on maksettuna koko kausimaksu. Muiden osallistujien tulee kuitenkin olla vähintään TNV:n vuoden 2021 jäseniä. 10x lipukkeen ostaneet jättävät tiskille aina yhden lipukkeen/varaus. Perheiltä, joiden lapset osallistuvat jo TNV:n toimintaan, salivuokra on 20 euroa. Seuramme ulkopuolisilta henkilöiltä vuokra on 30 euroa ja osallistujia saa olla max. 4.

Vapaat saliajat löytyvät nettisivuiltamme ´´Tapahtumat´´ osiosta. Varaaminen (ja tarvittaessa sen peruuttaminen) tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen koordinaattori@tnv.fi. Varauksessa tulee ilmoittaa haluttu ajankohta ja sali, sekä kaikkien varaukselle osallistuvien nimet, jotta voimme tarkistaa ajankohtaiset jäsentiedot. Kun varauksesi on rekisteröity ja varaamasi aika päivitetty sivuillemme varatuksi, saat vahvistusviestin varauksesta.Huomioithan, että varauksen vahvistaminen tapahtuu ainoastaan koordinaattorimme työaikoina (ma 11-16, ti 10-15, ke 9-14 ja to 9-14).

Muuta huomioitavaa:

* Mikäli käytät treenissäsi välineitä, muistathan desinfioida ne käytön jälkeen sekä palauttaa oikeille paikoille!
* Käytäthän maskia liikkuessasi yleisissä tiloissamme.
* Ilta-aikoina sekä viikonloppuisin tiloissamme on myös lasten ja nuorten harrastustoimintaa, joten suosittelemme erityisesti päiväaikojamme riskiryhmäläisille. Päivisin tiloissamme on ainoastaan koordinaattorimme. 
* Varausten määrän maksimoimiseksi osa ajoista on 45 minuutin mittaisia. Mikäli omaa varaustasi ennen tai jälkeen ei ole varausta, voit olla salissa myös kokonaisen tunnin. Päivien viimeisinä aikoina salista on kuitenkin poistuttava varauksen virallisena loppumisajankohtana. 


Mikäli sinulle herää salien varaamiseen liittyen kysymyksiä, voit olla yhteydessä koordinaattorimme koordinaattori@tnv.fi tai 0503789929.