Gym Ladies ryhmä matkustaa Madeiralle Golden Age Gym Festivaaleille!

29.9.2022

Raija Nurmen luotsaama Gym Ladies -ryhmä lähtee Madeiralla järjestettävään Golden Age Gym Festivaaliin. Festivaalin järjestää Portugalin Voimisteluliitto Funchalissa Madeiralla su 2. - pe 7.10. Tässä viikon kestävässä tapahtumassa nähdään esityksiä lähes kahdestakymmenestä maasta yli 1500 osallistujan voimin. Myös Suomi tulee olemaan upeasti edustettuna!

Gym Ladies lähtee 36 esiintyjän kokoonpanolla matkaan ja he esiintyvät tapahtumassa kaksi kertaa esityksellä ”To the Rhythm of Ballade and Polka”.

Matka Madeiralle on yksi syyskauden kohokohdista Gym Ladies -ryhmälle ja ohjelmaa on harjoiteltu kesällä pidetystä Tampereen Gymnaestradasta asti. Matkavalmisteluja on tehty jo pitkään reilun vuoden ajan ja tämä on jo kahdeksas kerta, kun Gym Ladies ryhmämme osallistuu kansainväliseen Golden Age Gym Festivaaliin. 

Golden Age on voimistelufestivaali kutsuu yli 50-vuotiaat voimistelijat yhteiseen tapahtumaan esiintymään, liikkumaan työpajoihin ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Tapahtuman järjestää Euroopan Voimisteluliitto UEG joka toinen vuosi.