Haemme aikuisliikunnan koordinaattoria

12.4.2023

Haemme joukkoomme osa-aikaista aikuisliikunnan (AiLi) sektorista vastaavaa henkilöäHaemme kasvavaan joukkoomme toiminnan koordinaattorin työpariksi aikuisliikunnan sektorista vastaavaa osa-aikaista työntekijää. AiLi-koordinaattorilta vaaditaan asiantuntemusta ja kokemusta ryhmäliikuntatuntien järjestämisessä ja ohjaamisessa, hyviä yhteistyötaitoja, organisointitaitoja, sosiaalisuutta, aktiivisuutta ja intoa kehittää aikuisliikuntaa nykypäivän vaativassa toimintaympäristössä. 

Työ on osa-aikainen ja työajat ovat joustavia. Työtä voi olla myös iltaisin. Tuntimäärä vaihtelee ja on noin 15h-25h kolmen viikon jaksolla. Työ sopii hyvin lisätyöksi tai esimerkiksi opiskelujen ohelle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Työtehtävät koostuvat mm. liikuntakausien tuntikalenterin suunnittelusta ja sen kehittämisestä, mahdollisten kurssien ideoimisesta ja markkinointitapahtumiin osallistumisesta. AiLi koordinaattori toimii ohjaajien yhteyshenkilönä ja työhön kuuluu myös uusien ohjaajien rekrytointi (mm. näytetunnit) ja laadunvalvonta aikuisliikunnan tunneilla. Työ sisältää viestintää ohjaajien kanssa, tuntien sijaisjärjestelyjen hoitamista ja tarvittaessa itse tuntien sijaistamista. 

Olemme perinteikäs turkulainen voimisteluseura, joka on jo pitkään toiminut turkulaisten liikuttajana. Rekrytoitavalta henkilöltä arvostamme oma-aloitteisuutta ja eteenpäin katsovaa innovatiivista asennetta!

Lisätietoja antaa: toiminnan koordinaattori Maija Tähtinen, koordinaattori@tnv.fi / 050 378 9929


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 24.4.2023 osoitteeseen - koordinaattori@tnv.fi