Haemme uusia lasten liikunnan ohjaajia

4.7.2023

Haemme nyt uusia ohjaajia syyskauden lasten ryhmiin:
- Estetical Nuput 5-7v
- apuohjaajia alle kouluikäisten lasten tunneille

Pitkäaikainen voimistelukouluryhmämme Estetical Nuput 5-7v etsii uutta ohjaajaa. Voimistelukoulussa tunneilla on monipuolista liikuntaa, joka kehittää ja vahvistaa lapsen motorisia perustaitoja.  Samalla opitaan voimistelun alkeita.  Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin välineisiin ja temppuillaan – pelejä ja leikkejä unohtamatta. Voimistelukoulun ohjaajalla olisi hyvä olla taustalla koulutusta ja kokemusta lasten perusliikunnan ohjaamisesta. Voimistelulajituntemuksen ja oman taustan katsomme eduksi. 

Meillä on runsaasti ryhmiä alle kouluikäisille lapsille. Haemme pienten lasten ryhmiin apuuohjaajia. Aiempaa ohjauskokemusta tai lajituntemusta ei tarvita. Pääset ohjaukseen kiinni vastuuohjaajan avustuksella. 

Ohjaajillemme tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua laji- ja perusliikunnan ohjauksen parissa. Ohjaajat saavat ohjaajajumppakortin aikuisliikunnan tunneillemme. Lasten parissa työskenteleviltä pyydämme rikosrekisteriotteen nähtäväksi. 

Lasten kausi alkaa elokuussa viikolla 34 maanantaina 21.8.. Estetical Nuput ovat treenanneet maanantaisin, mutta päivä voidaan tarvittaessa sovittaa uuden ohjaajan aikataulujen mukaan. Pienten lasten ryhmiä on tiistaisin ja keskiviikkoisin. 

KIINNOSTUITKO?


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen koordinaattori@tnv.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠