Hiihtis -leirin tunnelmia sanoin ja kuvin

24.2.2022

Maanantaista keskiviikkoon pidettiin alakoululaisten Hiihtis -leiri Energymillä. Kolmeen päivään mahtui monta ilon hetkeä ja oppimista. Tutustuimme ryhmään kokoamalla tilastoja leiriläisistä. Leiriläisten yhteenlaskettu ikä oli 63 vuotta, pituus yli 8 metriä ja keskimäärin nimessä oli kuusi kirjainta.

Energymin tiloissa päästiin kokeilemaan laajalti eri välineistöä hyppynaruista ja hulavanteista, jättijumppapalloihin ja hernepusseihin. Leiriläiset pääsivät harjoittelemaan käsilläseisontaa ja kävelyä, akrobatiaa ja hyppyjä. Myös pallonpäällä kävelyä, puolapuilla kiipeilyä ja tarkkuusheittoja oli ohjelmassa. Jokainen lähti rohkeasti kokeilemaan ja oppimaan uutta.

Voimisteluvalmentajamme Reijan ja Lotan johdolla leiriläiset pääsivät kokeilemaan cheerleadingiä, tanssillisempaa voimistelua ja voimistelua, joka päivä ohjatuilla tunneilla. Leiriläiset harjoittelivat myös muutamia lyhytesityksiä, joista yhden he itse pääsivät kuvaamaan videolle. Leiriläisten itse kuvaamaa kuvagalleriaa alla.

Ensimmäisenä leiripäivänä askarreltiin leiripaidat TNV-logoin ja nimin ja toisena päivänä ystävysrannekkeet / kaulakorut muistoksi leiristä. Mukaan sai ottaa myös nimikyltin oman kaapin ovesta, johon oli nimen lisäksi piirretty lempiurheiluväline ja kirjattu leiriläisten tilastot muistiin. Leirin päätteeksi kaikki saivat vielä omalla nimellä ja valmentajien allerkijoituksella varustetun leiridiplomin. 

Leiriläisten palautteen mukaan kaikki oli kivaa, mutta eniten ehkä piiloleikki ja temppujen harjoittelu!

Seuraava leiri järjestetään kesällä viikolla 24 (ma 13.6. - pe 17.6.).